Актуално В програмата

Море от любов - събота, 18.10.2008г., 17.00 часа, BTV

Добави коментар

Море от любов - събота, 18.10.2008г., 17.00 часа, BTV - ще видим три различни истории за любовта.
Героите в първата история се казват Тодор и Силвия. Връзката им е стабилна и обещаваща. В продължение на две години двамата са неразделни. Бурята ги връхлита внезапно. Една юнска вечер тази година, Тодор изпратил Силвия както всеки друг път. Казал й, че по- късно ще отиде да поиграе билярд с приятели. От входа на билярдната зала се обадил да пожелае лека нощ на любимата си, а тя мило му благодарила. Едва прекрачил прага на заведението, Тодор става свидетел на гледка, която накарала краката му да се подкосят. Силвия седяла на броени метри от него в скута на непознат 35-годишен мъж, когото нежно целувала! Тодор обезумял! Счупил мобилния си телефон, а Силвия му казала просто, че това, което вижда, не е каквото си мисли. Въпреки измяната той все пак намерил сили, за да прости. Помолил я да забравят за случая и да се съберат, но Силвия не пожелала - искала да останат просто приятели.
Наскоро Тодор потърси „Море от любов” за помощ - объркан и наранен, преливащ от отчаяна любов към Силвия.

Бранимир и Виктория от София

Във втората история ще се срещнем с Бранимир и Виктория от София. Той е на 22 години, а тя е на 17. За две години и половина, откакто са заедно, двамата вече са се разделяли 40- 50 пъти... Момичето има всички данни да си спечели прозвището „булката – беглец”. Карат се, сдобряват се, разделят се, събират се, но неизменно бягащата е Виктория, а гонещият е Бранимир. Може би това е стратегията ѝ да поддържа огъня на отношенията си с него и  да го провокира да доказва чувствата си към нея. Бранимир се обърна към екипа на романтичното шоу, с надеждата веднъж и завинаги да убеди Виктория в силата на своите чувства. Голямата му грешка според него е, че никога не намирал сили пръв да ѝ каже „Обичам те!”. „Е, готов съм да го изкрещя пред цяла България - пише Бранимир - да ѝ кажа, че много я обичам и най- накрая да го разбере и да ми повярва...”

 Иванка и Атанас Доневи


В третата история ще се запознаем с Иванка и Атанас Доневи.
Те се обичат пламенно вече цели 60 години. Мислите им са ведри. Чувствата им са светли. Духът им е бодър, а погледът им блести. В навечерието на 60-годишнината от тяхната сватба сем. Доневи гостува в студиото на „Море от любов”. Те ще ни разкажат за изкуството, което владеят - да бъдеш щастлив с партньора си и да обичаш, когато си на 80 години... Можем да се поучим от техния позитивизъм и да се преклоним пред тяхното постоянство.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”