Актуално В програмата

“Море от любов” събота, 17.10.2009, 17:00 часа, bTV

1 коментар

Историята на Мая и Кебеде – българка и етиопец, имат три деца, но не могат да се оженят в “Море от любов”, събота, 17.10.2009, 17:00 часа, bTV

Историята на Мая и Кебеде – българка и етиопец, които са заедно от седем години. Те са щастливи, имат три деца, но не могат да се оженят.

 българка и етиопец


Кебеде идва в България преди 20 години, за да учи тук. Визата му изтича, а държавата му отказва политическо убежище. Етиопският му паспорт губи давност. От родината му изпращат нов паспорт, но… той изчезва някъде в България. В същото време властите у нас отказват да му издадат български документ.

Така Кебеде попада в параграф 22: той няма право да напусне държавата ни и след това да се върне тук, но няма и правото да остане в България.

 

 

Историята на Мая и Кебеде

Въпреки че заедно с Мая има три деца, не може да получи гражданство, нито да упражнява професията си на зъболекар. Така той  все още живее на ръба на закона и няма право да се ожени за майката на трите си деца. Тази история намери своята развръзка в “Море от любов”. Каква е тя ще разберете от новия брой, тази събота, от 17 часа, само по бТВ!

Как 28 годишната Румяна от Бургас изненада най-добрата си приятелка – софиянката Христина, навръх 30 годишния ѝ юбилей в студиото на романтичното шоу.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”