Актуално В програмата

“Море от любов” - Събота, 01.11.2008г., 17.00 часа, BTV

Добави коментар

Тази събота в “Море от любов” две истории, които за пореден път ще ни покажат лицето на истинската любов от ефира на бТВ.

Тази събота в “Море от любов”   две истории, които за пореден път ще ни покажат лицето на истинската любов от ефира на бТВ.

Пламен

Героите в първата са Пламен и Дзана. Двамата са семейство от 10 години и имат две дъщери. Живеят щастливо и хармонично, нямат сериозни сътресения във връзката си. Идилията продължава до една фатална вечер преди 5 години, когато Пламен вижда как съпругата му изневерява... с негов приятел! Шокът от видяното и обидата от предателството го преследват непрекъснато. Въпреки огорчението обаче той прощава на Дзана и двамата остават заедно. Но скандалите помежду им зачестяват, а недоверието става ежедневен проблем в отношенията им. Скоро по настояване на Дзана, семейството напуска родното село на Пламен и се мести да живее в Банкя при майка й. Съпругът не бил съгласен с промяната, но решава да я направи с надеждата за по- добро бъдеще. То обаче така и не идва. Проблемите им се задълбочават, скандалите им продължават, а отчуждението им расте ден след ден. И така до февруари тази година, когато Пламен се прибира от работа, а Дзана не го пуска да се прибере в общия им дом!

Пламен се обърна към екипа на „Море от любов”, убеден в любовта си към Дзана и в желанието си за едно ново начало.


Татяна и Шавкат

Във втората история ще се запознаем с Татяна и Шавкат, които вече тридесет години живеят щастливо, обградени от много любов и топлина.
Всичко помежду им започва през далечната 1978 година, когато и двамата са студенти по култура в Ленинград - днес Санкт Петербург. Младата първокурсничка Татяна е на предварителен курс по руски език. Тогава тя среща студента от Узбекистан Шавкат. Любовта им пламва бързо. Обичат се силно и безусловно. На 4 ноември 1978-ма година двамата свързват живота си завинаги. Тогава за първи път Татяна остава да пренощува в квартирата на Шавкат и двамата сливат бъдещето си в едно цяло.
По същото време започват и проблемите помежду им - намесва се партийната организация, която нарежда на Шавкат да върне Татяна в общежитието. В противен случай той бил застрашен от присъда за покушение над чужденка!!! А после дошли и предразсъдъците - никой не вярвал, че връзката им ще устои на различията - културни, религиозни, традиционални... Въпреки всички трудности обаче, любовта им надделява и през април 1979 година Татяна и Шавкат официално създават своето семейство, преодолели социалните и политическите бариери пред тяхната красива и чиста любов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”