Актуално В програмата

„Море от любов” - 25 юли, събота,17:00 часа, bTV

Добави коментар

25 юли, събота,17:00 часа, bTV в “Море от любов” разказа на един мъж, който чувства че е на път да изгуби своята съпруга.

Разказа на един мъж, който чувства че е на път да изгуби своята съпруга. Двамата са заедно от три години, имат прекрасно момиченце, а преди няколко месеца най-сетне сключват брак. Всичко звучи чудесно, но… оттогава нещата между тях тръгват назад. Дали появата на “Море от любов” в живота им ще промени това…?

Героите във втората ни история тази седмица са 24- годишната Николета и нейната майка Диана. Николета срещна екипа ни случайно, докато снимахме друга история, и веднага ни помоли да ѝ помогнем да засвидетелства на майка си подкрепата, от която тя се нуждае. причината – майката на нашата героиня има диагностика за една наистина страшна болест…

На финала ще узнаете разтърсващата история на 34- годишната Росица. Тя се обърна към нас, за да ѝ помогнем да си върне доверието на мъжа, когото обича повече от всичко на света. Доверие, което е изгубила, защото в продължение на години е криела от него една шокираща тайна.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Море от любов

Миро е водещ на шоуто „Наистина любов” по bTV

Миро е герой в "Море от любов" в навечерието на Коледа

„Море от любов“ стартира десетия си юбилеен сезон

„Море от любов”: Две истории, в които мечтите на героите се превръщат в реалност

Ивана гостува в дома на героиня в „Море от любов”