Сериали Драма-комедии

Монк - сезон 5

Добави коментар

В петия сезон на “Монк” странният детектив ще бъде окуражен от своите приятели да започне самостоятелен бизнес в детективска агенция. Още в началото на сериала зрителите ще разберат дали Монк е готов за тази стъпка.

В петия сезон на “Монк” странният детектив ще бъде окуражен от своите приятели да започне самостоятелен бизнес в детективска агенция. Още в началото на сериала зрителите ще разберат дали Монк е готов за тази стъпка. Приключенията на Монк продължават и в петия сезон със загадъчно убийство в пожарната на Сан Франциско, стачка на боклукчиите, които отказват да се върнат на работа, преди да бъде заловен убиеца на техния началник и мистериозно убийство на съпругата на радиоводещ.

Монк - сезон 5

Сериалът „Монк” е продуциран от Дейвид Хоберман, като съ-продуцент е и главният актьор  Тони Шейлоб.

Анотации

Епизод 1
Монк ослепява при схватка с убиец. Налага се да разследва следващото престъпление без да може да вижда. В абсурдната ситуация при очна ставка се налага да опипа лицето на заподозрения.

Епизод 2
В града има стачка на боклукчиите и се трупат купчини от смет. Извършено е убийство и Монк вижда прекалено правдоподобни аспекти, което му звучи подозрително. Успява да намери доказателство в изхвърления боклук.

Епизод 3
Снимат филм за работата на Монк и екипа му. След странната среща на Монк и един актьор, двамата започват да страдат от раздвоение на личността. Както винаги гениалният детектив разплита случая.

Епизод 4
Убита е учителка в училището на Джули, но е умело прикрито и никой не вярва на твърдението на децата. След направени връзки със стари статии във вестниците, Монк открива убиеца.

Епизод 5
Натали съветва Монк да се отдаде на частна практика.  Убита е учителка и са сигнализирали в полицията. Разследването включва оглед на пристанището и деянието на убиеца се изяснява.

Епизод 6
В кабинета на Крогър е убита жена. Чистачката на сградата.
Става ясно, че е открила запаси от наркотици на един от служителите там. Монк отново отрива злодея.

Епизод 7
Убита е съпругата на известен радиоводещ и подозрението пада върху него, защото има мотив, но алибито му е желязно.  Оказва се, че по много изобретателен начин е успял да извърши убийството "отдалеч".

Епизод 8
Монк отива на среща на випуска си, а една сестра от училището му е убита. Събитията отново са интересни и се оказва, че един от новите познати на Монк е планирал внимателно злодейството.

Епизод 9
След скандал за авторството на песен, загива човек от екипа на рок звезда. Певецът го убива, но отново престъплението е недоказуемо. Инсценирана е злоупотреба с наркотици и Монк трябва да открие истината.

Епизод 10
Убит е човек от фирма за транспортни превози. Монк случайно се среща с баща си, когото не е виждал от толкова отдавна. Монк разбира, че жертвата е убита от партньора си, но е трябвало да изпрати баща му да разнася стоки, за да прикрие стореното.

Епизод 11
Монк е нает от прокажен човек, за да посети къщата на жена му. Лекар му съобщава, че проказата се лекува лесно и в днешни дни нее страшна болест. Скоро става ясно, че мнимия прокажен и жена му са съучастници.

Епизод 12
В града стават убийства по определен списък и полицията трябва да сложи край, като открие убиеца. Но списъкът е очевидна заблуда, така злодеят иска да скрие деянието си. Накрая всичко излиза наяве.

Епизод 13
Жена е убита от приятеля си, след като иска да отвори бутилка скъпо вино. Хал се сприятелява с Монк, за да скрие това, което е направил и да прибере забравена от него улика на местопрестъплението.

Епизод 14
Монк е изплашен, че полицията спира да наема хора. Натали казва на Монк за катастрофа, при която загиват майката и бащата на млад човек. Много скоро става ясно, че той е инсценирал всичко, за да наследи имението.

Епизод 15
Монк отива на преглед в болницата където става убийство. Той открива убития лекар първи и разследването го отвежда до извършителя - негов колега. Мотивите му са ясни, но той иска да елиминира Монк, за да не бъде разкрит.
     

Епизод 16
Дишър решава да отиде във фермата, която е наследил, за да обратотва земята. Станало е убийство и той вика Монк да го разследва. Детективът трябва да отиде под прикритие като работник, за да успее да открие злодея.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Монк

Седми сезон на сериала „Монк” всеки вторник и сряда от 21:00 часа

Седми сезон на хитовия сериал „Монк”

Пети нов сезон на сериала Монк тръгва по bTV

Първи по следите на забавлението с GTV

В програмата:

01:15 12.08.2022
Тв програма bTV ACTION
11:00 12.08.2022
Тв програма bTV ACTION
18:00 12.08.2022
Тв програма bTV ACTION
01:00 13.08.2022
Тв програма bTV ACTION
11:00 15.08.2022
Тв програма bTV ACTION