Актуално Други

Мони Монев, Дани Рашев и Никола Мутафов - "лошите момчета" в "Откраднат живот"

Добави коментар

„Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има професионализъм и цинизъм. Хората го виждат в съвсем друга светлина, когато става въпрос за съпругата му Лора Хинова“, разказа Мони Монев

„Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има професионализъм и цинизъм. Хората го виждат в съвсем друга светлина, когато става въпрос за съпругата му Лора Хинова“, разказа Мони Монев, който гостува в компанията на актьорите Дани Рашев и Никола Мутафов в "Здравей, България".

 

„Лошите момчета“ на най-успешния български медицински сериал споделиха защо е важно да има образи, които разместват пластовете в „Св. Анастасия“ и как провокацията понякога е най-добрият начин да кажеш истината.

 

Толкова сме се слели с ролите, че понякога се чувам как отговарям на майка ми по телефона: „в операция съм“.  Имам приятели лекари, които ме канят на дипломирането си, завършването на специализации и други важни за гилдията събития – приятно е да бъдеш част от всичко това!“, разказа Дани Рашев, когото зрителите познават в ролята на анестезиолога доктор Врабчев.

 

Въпреки трудният характер именно той помогна на доктор Стаменова да преодолее своята зависимост, а интуицията му показа, че доза скептицизъм може да бъде здравословна в отношенията.

 

„Виждал съм лекари, които се държат предизвикателно и не е приятно, но хората са много различни“, допълни Никола Мутафов, който влиза в ролята на вечно готовия за шеги, облози и неподходящи коментари доктор Пенев.

 

В „Откраднат живот: Любовта лекува“ хирургът направи истинска трансформация – с подкрепата на приятели той  повярва в себе си и оглави спешното отделени, показвайки друга страна от своя характер.


Личните взаимоотношения, борбата между живота и смъртта, прошката и избора ще бъдат водещи в последните епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Не пропускайте големия финал на сезона на 23 май от 20:00ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​