Архив Отечествен фронт

Момата - най-зловещия килър у нас пред Мартин Карбовси

Добави коментар

Момата - най-зловещия килър у нас пред Мартин Карбовси в „Отечествен фронт”, събота, 18 септември
Момата - най-зловещия килър у нас пред Мартин Карбовси в „Отечествен фронт”, събота, 18 септември

Момата - най-зловещия килър у нас пред Мартин КарбовсиТази събота, 18 септември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” започва разказа си за най-зловещия килър в съвременната история на България – Недялко Димитров, известен като Момата - и неговото страшно оправдание. „Оръдие на силите на мрака - това е Момата. Твърди, че има мисия да убива хора, обикновено лоши, понякога - случайни...” – разказва Мартин Карбовски.

„Вътре в този малък нисък човек има едно много болно дете, което е било бито и ебано в началото на живота си. Така мисля аз! Другото е за глупаците. И за тези, които си мислят, че дяволът има слуги и че им плаща. Единственото сигурно за дявола е, че не плаща на слугите си! Дори не ги учи да убиват. На това те се учат сами, докато оцеляват.”

Момата – това е прякорът на един от най-страшните все още неразкрити докрай серийни убийци у нас в последните години, сравняван с Чекатило.
В момента Момата излежава доживотна присъда за едно убийство, но пред камера на ОФ той намеква за още около двадесет. Хладнокръвен, езотеричен, вменил си идеята, че отмъщава на някого за нещо – неговият път започва с различни бандитски дейности. Роден в Хасково преди 44 години, отгледан от втори баща, Момата още като дете тръгва по лошия път и на петнадесет вече е в „Бойчиновци” заради кражба на оръжие и опит за убийство на полицай. Там, както самият той признава, поради липса на жени и за задоволяване на нуждата, познава връзките с мъже.

Момата - най-зловещия килър у нас пред Мартин Карбовси„В затвора човек не се поправя – тук се озверяваш, озлобяваш се, намразваш хората!” – казва Момата, който не си остава обикновен крадец, а започва и да убива – именно заради агресията, която натрупва в затворите. И сам признава, че е бил най-добре финансово, когато е започнал да се занимава с поръчкови убийства. Твърди, че е пратен от дявола, за да отмъщава на лошите хора, но покрай тях има записани в досието си убийства и на невинни, били на погрешното място в лошо време: „Така е било писано! Това си е съдба, карма... Задължително е трябвало да умре тогава!... Нека да приемем, че аз съм бил ангел на възмездието, който го е наказал в този момент... Аз съм човекът, който е определен да извърши някои работи – просто да приемем, че това е мисия!”

Тази липса на покаяние у Момата не е, защото е идиот или просто тъп – той е толкова обиден на света и на това, че се е родил, че си измислил тази мисия. И ако става дума за демони и ангели, то в живота на Момата не е имало нищо чисто, светло и бяло, за да разбере, че на този свят има и други мисии, освен тази да бъдеш инструмент на лошотията.

„Оставям на вас да приемете или да отречете езотеричната теория, с която Момата обяснява себе си - че е ангел отмъстител.” – коментира Карбовски. – „Ще кажа само едно от опита си в срещите с такива хора - какъвто и да е изрод, човекът, който нарушава човешките и божии закони винаги, задължително като правило сякаш търси оправдание за себе си. Липсата на покаяние у нас е заменена с оправдание. Дали ще си ангел-отмъстител, дали ще си невинен, дали ще си предизвикан, човешкият мозък, дори и най-извратеният, търси оправдание пред камерата и пред Господа.

При Момата оправданието е много силно – то е, че е лош.
Толкова лош, че е демон. Толкова лош, че е пратен, нает, договорен, осигуряван и добре платен директно от дявола. Момата наистина е пример за това, че докато се съмнявате в наличието на Бог, дяволът работи и произвежда събития... Следващият път Момата отново ще бъде във вашия телевизор! Не е достатъчно да знаете кого е убил Момата - неговият образ, обиден и озлобен, вярващ си и обречен, срещате всеки ден на улицата, в лошото отношение един към друг. Някъде там една малка Мома се подготвя за делото си. Технологията на убиването продължава – носена от философията, че си толкова лош, ама толкова лош, че това дори може да ти е смисъл на живота.”


 „Отечествен фронт”, събота, 18 септември 2010 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7