Актуално В програмата

„Моята голяма телевизионна сватба” от 13-и октомври в “Шоуто на Слави”

Добави коментар

„Моята голяма телевизионна сватба” от 13-и октомври в “Шоуто на Слави”.6122 двойки се записаха за участие в шоуто
6122 двойки се записаха за участие в шоуто

Кандидат-младоженците продължиха да изпращат писма и след крайния срок с горещи молби да бъдат включени в новия проект на „Шоуто на Слави”.

„Моята голяма телевизионна сватба” от 13-и октомври в “Шоуто на Слави”


90% от всички писма дойдоха на имейл адреса на конкурса. Останалите заложиха на традиционните писма по пощата. Поради естеството на конкурса и за да впечатлят екипа, кандидатите използваха напарфюмирани листа, изрисувани пликове, собственоръчно приготвени покани, а няколко от писмата бяха написани изцяло в стихотворна форма. Освен двойките, които им предстои за първи път да встъпят в брак се получиха писма и от кандидати, които имат по няколко брака, разведени, живеещи на семейни начала с деца, няколко семейни двойки с граждански брак, които по една или друга причина не са успели да си организират сватбено тържество. Една от женените двойки дори предложи да се разведе, ако това ще им даде право да участват в конкурса и да се оженят отново. Други от кандидатстващите двойки е с пет деца и от грижи за тях не е намерила време за сватба.  

Повечето писма са написани от жените, а няколко от мъжете са се записали за участие без знанието на своята приятелка с цел да я изненадат и да ѝ направят романтично и уникално предложение за сватба. За да повишат шанса си за участие двама братя се записват за участие заедно със своите половинки с идеята за двойна сватба.

Най-възрастният записал се кандидат-младоженец е на 56 години, а най-младите на 17 години. Измежду кандидатите има представители на лекарската професия, учители, адвокати, бизнесмени, предприемачи, спортисти, диджеи, танцьори, военни, компютърни специалисти, строителни работници, моряци и др. Някои от двойките са от различна националност – Финландия, Турция, Франция, САЩ, Русия, Молдова, Македония, Испания, Великобритания, Иран, Египет и Судан.

Телевизионният кастинг започва да се излъчва в „Шоуто на Слави” от 13 октомври по bTV. 120 двойки, които бяха допуснати до следващия етап от конкурса, ще се борят за място сред финалистите и шанс да спечелят голямата награда – уникално сватбено тържество със Слави, Ку-ку бенд и актьорите на Шоуто.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Моята голяма телевизионна сватба

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"