Актуално Какво ще се случи...

Моето име е Мелек, еп.181:Нова надежда за Мелек! Дефне и Йомер планират пътуване

Добави коментар

Най-накрая е намерен донор за Мелек! Алпай крие тайната си. Кенан остава в града и поставя условия на Алпай. Зюмрют не иска Йомер да чете дневника на Дефне! Дефне и Йомер планират пътуване. Вижте какво ще се случи в еп. 181 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 180 на турския сериал „Моето име е Мелек“ В болницата състоянието на Мелек се влошава. Зюмрют е бясна, че Халил е при Мелек в болницата, а Йомер е отишъл да се види с Дефне и да я подкрепи. Фунда е решена да спре Кенан, преди да предаде Алпай на полицията.


НА КРАТКО какво се случва в еп.181 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 юни 2024 по Diema Family.

Нова надежда за Мелек! Най-накрая е намерен донор за Мелек!

Алпай крие тайната си.

Кенан остава в града и поставя условия на Алпай.

Зюмрют не иска Йомер да чете дневника на Дефне!

Дефне и Йомер планират пътуване.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Кенан прочита писмото, което му е изпрати Фунда, но Кенан си мисли, че писмото е написано от Вилдан. След като го прочита Кенан си мисли, че Вилдан иска той да остане и да я чака, докато всичко затихне и Йомер се оправи. Тя (Фунда) също така му е написал да не ѝ се обажда и да не я поздравява, ако я срещне на улицата, защото не би понесъл нов скандал, ако ги видят заедно.

Кенан решава да остане в града с надеждата, че един ден ще бъдат заедно с Вилдан

Кенан се обажда на Идрис и му казва да не дава на полицията видеозаписа от пожара в Хана.

В същото време лекарят съобщава на Мелек, че са намерили подходящ донор за нея и може да направят операцията. Мелек и близките ѝ са радостни от новината.

В същото време Алпай получава обаждане от болницата и му съобщават, че тестът за съвместимост е положителен.

Халил съобщава на Мираза, че се е намерил донор за Мелек, докато наблюдава през прозореца на стаята на Мелек, как тя щастлива разговаря с децата си и баща си.

Мираза пита Халил, дали е при Мелек. Той му казва, че не е, тя е вътре със Сеит Али и децата, но вижда, че е много щастлива.

Камерата ни показва Алпай, който е скрит подслушва Халил и ухилен до ушите си мисли: „Благодарение на мен! Ще видим какво ще кажеш, когато разбереш, кой е донорът!“.

Действието се пренася в конака на Ширхан. Вилдан идва при Зюмрют и Гюлшад и отбелязва, че Йомер повече от няколко часа не е излизал от стаята си. Зюмрют злобно подхвърля, че сигурно чете дневника на Дефне и казва на Гюлшат, че не е трябвало да даде дневника на Йомер, защото колкото повече го чете, толкова повече настава каша в главата му, а докторът ги е предупредил да не го притискат, а сега какво са направили.

-Как да не чете?! Йомер вече е различен, колкото повече разбира за миналото, толкова по-щастлив става! – отбелязва момичето.
-Да, но нима в дневника е написана истината? Ние не знаем! Защо? Защото това е дневника на Дефне! Колкото повече го чете, толкова повече се обърква! Там Дефне е писала за себе си и семейството си, а не за нас! – ядосва се Зюмрют. Гюлшат предлага да направи кафе и излиза.
-Ти, си скрила дневника, нали така мамо?! – пита Вилдан.
-Защо ми е на мен да го крия!
-Но, ти си го чела, знаеш какво пише вътре, а и така се вълнуваш, че не можеш да мислиш за друго!
-Просто ми попадна пред погледа и го прелистих, защо ми е да го крия! – засяга се Зюмрют.
-Не се опитвай да казваш, какво да прави Йомер! Ако иска ще чете, ще пита, така ще си спомни всичко! Той рано или късно ще разбере за станалото! На Йомер не му е нужен чужд живот, на него му е необходимо неговото минало!

Действието се пренася в болницата. Медицинската сестра дава на Алпай да подпише медицински документи.

-Ще подпиша! В края на крайщата, аз ще спася живот! Включително и своя живот! – отбелязва с доволна усмивка Алпай. -Кога ще стане операцията?

Мед. сестрата му отговаря, че ще му кажат. Алпай пита, дали трябва да се подготви предварително за операцията, дали трябва да спазва диета или нещо друго. Жената му казва да продължи да води обичайния си начин на живот, а след като му се обадят трябва да остане 5 дни в болницата, за да го подготвят за операцията и няма да може с никой да се среща.

В същото време докторът обяснява на семейството на Мелек, че още един път ще направят изследвания на Мелек, ще я подложат на поддържаща терапия и подготвят за операцията. Донорът също ще бъде под наблюдение за около 5 дни и също подготвен за операция.

Сеит Али се интересува, дали може ще да виждат Мелек. Лекарят обяснява, че стерилизацията също е много важна за операцията и те няма защо да идват в болницата през тези 5 дни.

Действието се връща в конака на Ширхан. Гюлшат носи кафе на Вилдан. След нея идва Йомер носейки дневника на Дефне и казва на Гюлшат, че е прочел за дните, в които са били с Дефне в Халфети и има въпроси към Дефне, дали да не ѝ се обадят. Гюлшат отговаря, че може, но Дефне в момента е при майка си в болницата.

-Да, ти си права, няма да се държа егоистично и да я занимавам с моите проблеми! Ще си запиша и и ще ѝ се обадя по-късно! Но, знаеш ли, колко странно се чувствам? Колкото повече чета, толкова по-добре се чувствам! Някой неща не можеш да ги изречеш, но те са ти на езика, но просто не мога да си ги спомня! – обяснява щастлив Йомер.
-Добре тогава, искаш ли да се обадим на Дефне. Ще отидем в болницата, а ти ще посетиш леля Мелек… -предлага Гюлшат.
-Не може! – прекъсва я Зюмрют. -Никаква болница! Там работеше Йомер! Той ще се чувства зле там! Синко, следващият път ще се обадиш на Дефне, ще се видите и поговорите!

Йомер се съгласява баба си, че е по-добре да не ходи там, без да си спомня нищо.

-Скъпи мой, престани да се тревожиш за ситуацията, като четеш, тази тетрадка! Почин си! - казва Зюмрют.
-Аз не се тревожа, а напротив, помага ми да се измъкна от нея! - отвръща Йомер и затваря устата на баба си.

Алпай се прибира вкъщи и казва на Фунда, че тази вечер Дефне, Керем и Сейит Али ще дойдат в дома им. Фунда е изненадан, че Алпай иска отново да затопли отношенията си с децата.

Алпай ѝ казва, че както вече ѝ е казал Мелек има рак и той иска да подкрепи децата си, а ако стане нещо с Мелек да вземе при себе си Сейит Али.

Фунда се опитва да възрази, а Алпай ѝ казва, че сега когато ще имат дете, той иска тяхното дете да знае, че има братя и сестра.

Кенан се среща с Алпай и Фунда в дома им. Алпай разказва на Кенан, че Мелек е болна от рак и той ще се опита да помогне. Кенан не казва на Алпай, че е знаел за това, но му казва, че няма да замине, и няма да го остави в тази тежка ситуация, а ще остане да му помага, но вече няма да бъдат бизнес партньори, а Алпай ще бъде негов служител. Също Кенан поставя условия на Алпай - да не създава повече проблеми на двете семейства Карадаа и Ширхан и да остави Халил и Мелек на мира.

-Мелек е майка на децата ти и толкова, а животът на Халил не те засяга – казва Кенан.
-Г-н Кенан е прав! – казва Фунда. -Теб не трябва да те вълнува нищо друго, освен децата ти!
-Алпай, ако Халил реши да изгради живота си с Мелек, а Йомер и Дефне се оженят, никой няма да има проблеми с мен или теб! – отбелязва Кенан.
-Какво искаш да ми кажеш, че всичко това ще отвори пътя на теб и г-жа Вилдан, така ли? Дефне ще стана снаха на Ширхан, а Халил ще стане баща на децата ми? Много хубави?!
-Нима не беше ти този, който пресече пътя на Мелек и Халил преди много години? – напомня му Кенан. -Не ме карай да говоря пред г-жа Фунда!
-Какво има толкова да говориш, тогава бях на 20, младежки работи! – отвръща Алпай.
- А, сега трябва да си по мъдрял и да се оттеглиш настрани! – казва Кенан. -Не съм ли прав?
-Г-н Кенан е прав Алпай! Ако оставиш всичко и обърнеш внимание на нашето семейство ще бъде най-добре! – казва Фунда.

Алпай казва на Фунда да направи кафе.

Останали сами Алпай ядосан пита Кенан, дали сега ще защитава хората, който преди дни са му били врагове и са му причинили толкова много болка.

-Болката не се забравя, Алпай! – отвръща Кенан. -Например теб никога няма да забравя! Болката успокоява човека и аз искам да живея вече спокойно!

Дефне събра дрехите на брат си Сейит Али, който ще остане при баща си за няколко дена и като приключва се обажда на Йомер и му съобщава хубавата новина, че се е намерил донор за майка ѝ.

-Не може да има по-хубава новина от това! – възкликва Йомер. -Сега майка ти, как е? Добре ли е?
-Да, да мама е добре и също се зарадва. Но, чакаме да мине операцията!
-Много се радвам, Дефне! А, аз намерих дневника ти! Сега е в ръцете ми! Много пъти прочетох как сме се веселили в Халфети! Дали може да отидем още един път?

Радостна Дефне му отговаря, че може да отидат още един път, при това тя много иска да го направят.

-Но, как ще оставиш майка си?
-Мама, има 5 дни за подготовка до операцията, а и в този период, ние не можем да се виждаме с нея, затова утре може да отидем, след урока ми.

Йомер се съгласява, а Дефне предлага да се чуят утре.

Керем идва при сестра си, а Дефне го пита, защо не се е облякъл. Керем моли сестра си, той да не ходи, защото не може да търпи баща им.

-Керем, ти си прав! Но, като се дърпаш става по-лошо! Дай му малко време! Какъвто и да е, той ни е баща, Керем! Моля те, не ме оставяй сама!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

„Моето име е Мелек“, еп.205: Фунда се подготвя да провали плановете на Алпай!

„Моето име е Мелек“, еп. 204: Фунда намира документите, които Алпай скри от нея!