Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 40, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Мелек и Халил се изправят пред миналото си! Ще прояви ли Сеит Али същата милост към Мелек, каквато проявява към внуците си? Страданието, причинено на Мелек в имението на Ширхан, наранява най-много душата на Халил. Вижте какво ще се случи в еп. 40 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 39 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек отива в имението на семейство Ширхан, за да потърси сметка на Джумали, че той е причината тя да за загуби на работата си, но докато говори с него припада.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 40 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 ноември 2023 по Diema Family.

Мелек и Халил се изправят пред миналото си!

Ще прояви ли Сеит Али същата милост към Мелек, каквато проявява към внуците си?

Страданието, причинено на Мелек в имението на Ширхан, наранява най-много душата на Халил.

Когато Сеит-Али разбере, че Мелек е отишла Ширхан, той излива целият си гняв върху нея!

Всичко за "Моето име е Мелек"

След припадъка по-време на разговора ѝ с Джумали и намесата на Йомер. Мелек се събужда и иска да си върви. Йомер я моли да остане да си почине още малко, като я заплашва, че ако продължава да се инати ще я заведе в болницата и всички ще разберат за болестта ѝ.

-Йомер, какво говориш?! Защо ми се вие свят? – пита Мелек като се държи за главата и решава да полежи още малко.

Йомер излиза от стаята, а майка му го пита, как е Мелек. Йомер обяснява, че е по-добре, явно са се скарали с дядо му и затова кръвното ѝ е паднало. Йомер казва на чичо си, да оставят Мелек да се съвземе още малко, а след това ще я закарат вкъщи. Хилили се съгласява. Джумали чува разговора им.

В същото време Керем се прибира щастлив в имението на Карадаа, защото е получил договор от футболния отбор. Махмуд разбирайки това щастлив прегръща племенника си и му казва, че се гордее с него. Дефне слиза по-стълбите и пита брат си какво става.

-Дефне, трябва да ме поздравиш, защото вече съм в клуба!

Дефне поздравява и прегръща брат си. Керем я пита, къде е майка им, а тя му отговаря, че не знае, но още не се е пробрала. Керем казва, че майка му трябва да подпише договора, защото той все още е непълнолетен.

Махмуд чувайки това казва, че майка му няма как да го подпише, защото попечителките права са у баща му.

Керем казва на вуйчо си, че по-добре ще се откаже, отколкото да иска нещо от нето и тъжен хвърля папката с договора на масата и тръгва да се прибира в стаята си. Махмуд го спира и пита Сеит Али, дали не може да направи нещо.

-Керем, на никой няма да бъдеш длъжник! – казва Сеит Али и сам подписва договора, знаейки, че треньорът, който е негов приятел, няма да му създаде проблеми.

Керем щастлив, че проблемът с подписът е решен, благодари на дядо си.

В същото време в имението на Ширхан Джумали чува, че Йомер и Халил планират да приберат Мелек вкъщи и за да предотврати това, той се обажда на Сеит Али и много пренебрежително му казва, че дъщеря му е дошла при него, наговорила му ги е едни, а след това е припаднала, затова да дойде и да си я прибере.

-За какво говориш, Джумали? – пита притеснен Сеит Али.
-За дъщеря ти, ела да си я прибереш!

Чувайки това Хафизе казва на Махмуд да става и да отидат двамата, за да вземат Мелек. Керем и Дефне също искат да отидат, но Хафизе им казва, че те с вуйчо ѝ ще ходят да доведат майка им.

Хафизе е ядосана, че Зюмрют не ѝ се е обадила, за да ѝ каже.

В същото време Халил казва на племенника си да отиде и провери как е Мелек, а след това заедно с майка му да я изпратят до вкъщи.

Джумали казва, че това не е тяхна работа. В този момент на портата на имението на Ширхан се тропа. Джумали вика на прислугата да отиде да отвори, тъй като са дошли за Мелек.

Мелек си тръгва с брат си и леля си.

Халил се обръща към баща си:

-Помислих, че си се разкаял, повярвах, че ще спреш и дойдох, да беше ме изненадал, татко, но уми!

Ядосан на баща си и Халил напуска имението.


След като се прибира вкъщи, Мелек я очаква нова битка.

От момента, в който Сеит Али бавно започна да прощава на Мелек, постъпката, за която току-що е разбра, че е извършена от нея, разрушава всичко. Откъде ѝ хрумнало на Мелек да отиде при Джумали? И дори да му държи сметка, особено след това, което е направила преди 20 години? За тази грешка... Сеит Али никога няма да прости на Мелек. Сеит Али казва в очите на Мелек, че не заради нея е позволил да остане в имението му, а да се благодари на децата си: Дефне, Керем и малкия Сейит Али. Но той никога няма да ѝ прости. Дори и да разбере, че е умра, пак няма да ѝ прости за това, което е направила. Чувайки тези тежки думи, Мелек е съвсем съкрушена. Особено след като тя наистина умира и се надява на прошка от баща си...

Керем казва на сестра си, че след като спечелят малко пари се изнасят от тук, защото му е омръзнало да им държат сметка. Дефне го подкрепя, а Керем ѝ казва, че все още има въпроси свързани с онова докторче.

-Стига и ти Керем, ще отида на площада и ще обява, че вече не се виждам с него, успокоите се най-сетне! – казва ядосана Дефне.

Мелек влиза при децата си, а те я питат какво е станало в оная къща. Мелек ги успокоява, че не е станало нищо сериозно, просто е отишла да поговорят и кръвното ѝ паднало.

Керем казва на майка си, че има изненада и ѝ показва договора с футболния клуб. Мелек е много радостна за сина си.

Юнзиле прекъсва разговора на Мелек с децата ѝ като казва, че е приготвила вечерята. Дефне изненадана пита майка си, за каква вечеря става дума, а Мелек казва, че ще занесе вечеря на вуйчо им Митхат и бързо щ есе върне.

Междувременно Махмуд е при брат си Митхат в кебапчийницата. Митхат го пита, защо е толкова мълчалив, дали нещо с Кадрие не е станало.

-Не се получава с Кадрие, Митхат, не се получава! Не я нагрубявам, мълча си, но не се получава! Тя търси само, с кой да се заяжда и нарани!

Махмуд му разказва, че днес е изтърсила пред баща им, че когато малкият е изчезнал, Дефне е била с Йомер и се чуди, че защо е трябвало да го прави.

-Значи Дефне да се вижда с докторчето, така ли? – кипва Митхат.
-Единият хвани, другия удари, вие много обичате да наливате масло в огъня! – казва Махмуд, а Митхат хвърля престилката.

Махмуд го пита, къде е тръгнал, а брат му отговаря, че у дома, защото ако продължават да си мълчат те ще продължат да излизат заедно. Махмуд казва на Митхат, да не ходи никъде, защото баща им здраво се е накарал на Дефне. Митхат се връща при брат си, за да му помогне за скарата.

Алпай излиза на вечеря с Фунда. Отивайки до тоалетната, тя вижда как един човек бие друг, но никой нищо не прави и разстроена се връща при Алпай и му разказва за случката. След малко същият човек влиза в ресторанта и сяда на маса, зад гърба на Алпай. Фунда казва на Алпай, че човекът, за който му е говорила е седнал на масата зад него.

Алпай се обръща и е изненадан да разбере, че същият този човек е Кенан, приятел от сиропиталището.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.213:„След като си изгонила Дефне, забрави и за мен! Ясно!"

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!