Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 39, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Мелек отива в имението на семейство Ширхан, за да потърси сметка на Джумали, че той е причината тя да за загуби на работата си, но докато говори с него припада. Вижте какво ще се случи в еп. 39 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 38 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай е арестуван, Мелек също е извикана в полицейското управление. Тя е придружена от Халил, който се намесва, когато Алпай крещи на Мелек и я нагрубява. Виждайки ги заедно, Алпай започва да ревнува.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 39 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 ноември 2023 по Diema Family.

Митхат научава, че Сейран има дъщеря.

Без да знае, че Халил ще се прибере вкъщи този ден, Зюмрют кани Мерием на вечеря. Как ще реагира Халил?

Също по това време Мелек отива в имението на семейство Ширхан, за да поиска сметка от Джумали за загубата на работата си, но докато говори с него припада.

Йомер се погрижва за Мелек и казва на семейството си, че кръвното ѝ е спаднало и няма нужда да я водят в болница.

Джумали съжалява, че е разстроил толкова много Мелек, но когато чува Халил и Йомер да говорят за това, че ще я отведат вкъщи, той отново се ядосва и се обажда на Сейит Али да дойде и да си вземе дъщерята! Как ще реагира Сеит Али?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Хатидже и Мерием пристига в имението на Ширхан за вечеря, на която ги покани Зюмрют. Тя ги кани да изпият по един чай, докато се прибере Джумали.

Докато Мелек е на химиотерапия Башак моли Мелек да си намери друга работа, защото в работилницата на Хафиз работи и Халил. Тя знае, че с него са само добри приятели, но чичо Джумали не можа да ѝ прости, срамът, който е трябвало да преживеят преди много години и какво ли не е направил, за да я накара да си замине от тук. Башак разкрива на Мелек, че именно Джумали се е намесила, за да я уволнят от болницата. Мелек се чувства много зле заради думите, които е казала на баща си, мислейки, че той е причината да я уволнят от болницата.

Зехра и Дефне пристигат в болницата и виждат Йомер. Йомер пита Зехра, какво прави тук, а тя му отговаря, че търси майка си. Йомер ѝ казва да отиде в столовата, а той ще потърси майка ѝ, но минава колежка на майка ѝ и ѝ казва, че майка ѝ е в онкологията и дава лекарства на приятелка. За да скрие, че майка ѝ е на химиотерапия, Йомер не обръща внимание на Мелек и забързан отива да ги предупреди. Дефне поглежда към стола, на който лежи шала на майка ѝ. Башак се опитва да го прикрие с тялото си. Мелек успява да се скрие, а Зехра пита майка си, коя от приятелките ѝ има рак, а Башак ѝ отговаря, че не я познава. Двете момичета излизат, а Башак казва на Мелек, че тя ще отиде със Зехра и Мелек, защото трябва да купят някакви учебници, а нея Йомер ще я закара до имението.

Мелек отказва Йомер да я закара, а му казва, че ще си вземе такси.

Междувременно Джумали се прибира вкъщи, среща Мерием и е много развълнувана. Но не така стои въпросът със Зюмрют, когато той ѝ разкрива, че Халил също ще дойде на вечеря.

В същото време в имението на Карадаа Сеит Али пристига с пълен поднос баклава от сладкарницата на Джумали. След него пристига Махмуд със Сейит Али, който го е взел от детската градина и купил разни подаръци, което ядосва Кадрие и тя казва на свекър си, че Митхат е бил прав да се ядосва на Дефне, защото когато Алпай е отвлякъл Сейит Али, Дефне е била в парка с Йомер и се е забавлявала.

В същото време Дефне се връща в имението и открива, че дядо ѝ я чака разярен.

-Що срам е това? Не си ли наясно с това, което ти се говори! Каква работа имаш да ходиш с Омер на пикник? - крещи ѝ Сеит Али и я предупреждава, че ако иска да продължи да живее в къщата, трябва да прави каквото ѝ се каже и не трябва да се среща повече с Йомер.

Махмуд е ядосана на Кадрие, тъй като заради нея вече никой не може да е спокоен в къщата.

Митхат отива в аптеката на Сейран. Вижда я отдалеч с едно малко момиченце и когато чува, че то ѝ вика мамо, си тръгва, без да ѝ каже нищо.

Действието се връща в имението на Ширхан, където пристига Халил и когато вижда Мерием, замръзва. Преди да успее да реагира, в имението влиза и Мелек.

-Какво прави, тя тук? – пита Джумали.

-Татко! – обръща се Халил към баща си.

-Чичо Джумали, дойдох с теб, да си поговорим! - казва Мелек на Джумали.

Джумали, за да не вдига шум пред гостите си отива с Мелек в хола.

-Постъпих правилно - казва ѝ той, когато Мелек го пита защо се е намесил, за да я уволни от болницата. Мелек, решена да не позволи на никого да нарани децата ѝ, го предупреждава:

-Няма да позволя болката, която някога съм причинила, да се стовари върху децата ми!

Джумали обаче не намира думи.

-И ти трябва да знаеш, че няма да позволя Халил да си съсипва живота заради теб! - отговаря той. Докато борбата се разгорещява, Мелек губи съзнание и припада в ръцете му.

Междувременно Хатидже взема Мерием и си тръгват, за да не се чувства тя зле. Джумали вика съпругата и сина си, за да помогнат на Мелек. Халил настоява да я отведат в болницата. За щастие, в този момент пристига Йомер и спасява положението, тъй като отвеждането ѝ в болницата би разкрило здравословния ѝ проблем.

Докато Йомер оказва първа помощ на Мелек, Халил пита баща си, какво се е случило, че Мелек е припаднала, какво ѝ е казал. Джумали отговаря, че той за нищо не е виновен и излиза от имението.

Пред имението Джумали ходейки напред-назад се моли Мелек да се оправи, за да не е причината той!

Халил се кара на майка си, тъй като е сигурен, че Мерием не е била случайно в дома им. Тя го уверява, че са се запознали благодарение на дарението, което е направила на училището, и това е било просто съвпадение.

Керем, от друга страна, получава в ръцете си договора от футболния отбор и е много щастлив. Остава само семейството му да го подпише, защото той е непълнолетен. Когато се прибира вкъщи, Махмут му напомня, че баща му има попечителство, така че трябва сам да поиска разрешение. Той дори не иска да чуе това. Сеит Али му се притичва напомощ, като сам подписва договора, знаейки, че треньорът, който е негов приятел, няма да му създаде проблеми.

Йомер излиза от стаята, в която е Мелек, а майка му го пита, как е тя, Йомер отговаря, че по-добре.

-Чичо, като кака Мелек дойде на себе си ще я заведем, нали?

-Добре! – отговаря Халил.

Джумали чува, че Йомер и Халил планират да отведат Мелек вкъщи и за да предотврати това, той се обажда на Сеит Али и много пренебрежително му казва да дойде и да прибере дъщеря си.

Чувайки това Хафизе казва на Махмуд да става и да отидат двамата, за да заберат Мелек. Керем и Дефне също искат да отидат, но те не им разрешават.

Мелек си тръгва с брат си и леля си, а след това ядосан на баща си си тръгва и Халил.

След като се прибира вкъщи, Мелек я очаква нова битка.

-Сега, колкото и да ми се иска, никога няма да те нарека своя дъщеря. За ножа, който заби в сърцето ми, дори да знам, че ще умра, няма да ти простя! - крещи ѝ Сеит Али.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 51, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 50, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 49, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 48, (Diema Family) – какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 47, (Diema Family) – какво ще се случи