Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 38, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Алпай е арестуван, Мелек също е извикана в полицейското управление. Тя е придружена от Халил, който се намесва, когато Алпай крещи на Мелек и я нагрубява. Виждайки ги заедно, Алпай започва да ревнува. Вижте какво ще се случи в еп. 38 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 36 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Всички се радват, че малкият Сейит Али се е върнал в имението и чувства добре. Но радостта няма да продължи дълго...


НА КРАТКО какво се случва в еп. 38 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 ноември 2023 по Diema Family.

Алпай излиза с Фунда, като си мисли, че като Митхат му обеща Мелек е оттеглила жалбата си, но при случайна проверка е арестуван.

Мелек е в работилницата, когато я викат в полицейското управление, а Хафиз настоява Халил да я придружи. Халил се намесва, когато Алпай крещи на Мелек и я нагрубява. Виждайки ги заедно, Алпай започва да ревнува.

Все пак Мелек и бившият ѝ съпруг стигат до споразумение. Същото така Мелек разбера, че Фунда не е детска учителка, а любовница на Алпай.

Зюмрют кани Мерием навечеря без да знае, че Джумали е бил при Халил, за да го убеди да се прибере поне за вечеря.

Мелек разбира заради кой е била уволнена от болницата

Халил, Джумали

Халил, Джумали

© Моето име е Мелек

Халил и Хафиз са в работилницата, когато идва Мираз и им казва, че донесъл сладко в замяна на горещ чай и пита Хафиз, дали ще му се намери чай. Хафиз му отговаря, че чай ще се намери, но много добре знае, че той е дошъл, защото много му е липсвало това място. Мирза казва, че той ще отиде да сипе на себе си и на тях ще донесе, когато Джумали влиза в стаята. Хафиз излиза от стаята под предлог, че ще отиде да види Мирза, защото той отдавна не е идвал и сигурно е забравил къде е чайната.

Джумали моли сина си, да се прибере тази вечер, за да могат всички да вечерят заедно на масата, а ако иска после отново може да си тръгне.

Сеит Али, Митхат

Сеит Али, Митхат

© Моето име е Мелек

Действието се връща в кебапчийницата на Сеит Али. Митхат носи зеленчуци и поздравява баща си. Сеит Али му казва да седна на една от масите пред магазина, а той след малко ще дойде.

Митхат мисли, че баща му ще му се кара и веднага го пита, какво отново е направил. Сеит Али му отговаря, че не му е ядосан за нищо, дори няма да го пита, как е намерил детето и го е взел от ръцете на неговия безсъвестен баща, защото знае, че е направил каквото трябва! Да върне детето на една майка е добро дело!

-Когато ми каза да седна, аз се чудех, какво отново съм направил! Но, когото каза тези хубави думи, аз не мога до повярвам в това, което чух! Оказва се, че е било заради Мелек! Но, знаеш ли, какво татко, аз не го направих, за да я зарадвам, но не можех да оставя малкото дете при това псе! Затова го направих! – обяснява Митхат в гласа, на който се чувства още гнева му към сестра му. Митхат става, а Сеит Али ядосан хвърля броеницата на масата.
Зюмрют, Вилдан

Зюмрют, Вилдан

© Моето име е Мелек

Действието се пренася в имението на Джумали. Зюмрют вижда снаха си да бродира и я пита, дали е за Йомер, а Вилдан ѝ отговаря, че е за Халил, защото много е харесала Мерием.

-А, хората говорят, че снахите се съредновават?! А, Мерием още не е дошла в нашата къща, а ти я избра за своя сестра! - отбелязва Зюмрют.

Вилдан предлага да поканят Мерием навечеря сега, когато Халил не се прибира в къщи, за да може Джумали да се запознае с нея и да може да смекчи отношението си спрямо Халил.

-Не, една не трябва да бъде, защото много ще бие на очи! Но, ще се обадя, за да дойде с Хатидже!
Междувременно Мелек започва работа в работилницата на Хафиз и е много щастлива. Там работи и Халил, който е много приятелски настроен и внимателен към нея.
Алпай излиза на обяд с Фунда и при случайна полицейска проверка е арестуван заради жалбата, която Мелек е направила.

Алпай излиза на обяд с Фунда и при случайна полицейска проверка е арестуван заради жалбата, която Мелек е направила.

© Моето име е Мелек
Хафиз настоява Халил да  придружи Мелек.

Хафиз настоява Халил да придружи Мелек.

© Моето име е Мелек

Всъщност Мелек също е извикана в полицейския участък, за да даде показания.

Халил предлага да тръгне с нея, но Мелек му казва, че ще се справи сама, но се намесва дядо Хафиз и казва, че Мелек никъде няма да ходи сама, и казва на Халит да я придружи.

Действието се пренася в училището, където Мерием се интересува, дали Дефне свиква с училището. Дефне ѝ споделя, че тук нещата са много по-различни от Германия. В този момент към тях се приближава Хатидже и казва на Мерием, че Ширхан са ги поканили на вечеря. Мерием не казва нищо на леля си, но се обръща към Дефне и ѝ казва да мине следващите дни през нейния кабинет, за да обсъдят програмата. Дефне се отдалечава и послушва разговора им.

Действието се пренася пред полицията. Халил и Мелек се срещат с Ихсан, който също е дошъл, защото е разбрал, че са задържали Алпай. Мелек вижда Фунда и казва на Халил и Ихсан да влизат, а тя след малко ще дойде.

Мелек пита Фунда, какво общо има с малкия ѝ син, в коя детска градина е учител.

-Аз не съм учителка, Алпай последните месеци го водеш при мен и му казваше, че ходи на градина.
-Ох, Боже, що за хора сте вие?! Как можахте да използвате детето за мръсните си работи!
-Я, първо ти се погледни! Попечителството над децата е у Алпай, той какво ли не се натърпя от теб! От полицията не може да излезе!
-Това са все още неговите хубави дни!
-Какво още искаш от нас? Той не те обича, приеми това най-накрая! Той се разведе с теб! Какво още?
-Виж, красавице, мен не ме интересува какво правите вие двамата, но се дръжте по-далече от децата ми!

Мелек влиза в полицията и пита Ихсан, къде е той и какво ще правят сега.

Мелек вижда Алпай да стои в края на коридора.

Алпай виждайки Мелек тръгва срещу нея, и крещи, че тя е трябвало да оттегли жалбата си срещу него.

-Твоите игри и лъжи, никога ли няма да приключат?! Дръж се по-далече от мен и моите деца, Алпай!

Ихсан се намесва и казва на Мелек да не му обръща внимание.

-Ти луда ли си, а? Ти се държиш противозаконно, разбираш ли ме! – напада Алпай Мелек, като се опитва да я хване за ръката, но Халил се намесва.
-Ей, приятел, по-тихо, какви ги говориш? – пита Халил.

Мелек моли Халил да не се намесва. Алпай се смее и пита Мелек, защо Халил е до нея и изпада в ярост от ревност.

-С какво право ме питаш това? - пита Мелек. Алпай я заплашва, че за това ще си поговорят след това.

Накрая Мелек и бившият ѝ съпруг стигат до споразумение. Мелек ще се изтегли жалбата си, за да го пуснат на свобода, а Алпай няма да се опитва да ѝ отнеме децата преди окончателното решение на съда.

Мелек разбира заради кой е била уволнена от болницата

Мелек разбира заради кой е била уволнена от болницата

© Моето име е Мелек

Мелек тайно започва химиотерапия.

До нея през цялото време са Башак и Омер, които са единствените, които знаят истината за нейното здраве.

И докато Хафиз убеждава Халил да отиде на вечеря със семейството си, Башак разкрива на Мелек, че именно Джумали се е намесила, за да я уволнят от болницата.

Мелек се чувства много зле заради думите, които е казала на баща си, мислейки, че той е причината да я уволнят от болницата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 56 – какво ще се случи

Халил се сгодява! „Моето име е Мелек“, еп. 55 – какво ще се случи

Йомер и Дефне няма да се откажат! „Моето име е Мелек“, еп.54 –какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 53 – какво ще се случи

Сеит Али е арестуван! „Моето име е Мелек“, еп. 52 – какво ще се случи