Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 37, (Diema Family) – какво ще се случи

Добави коментар

Всички се радват, че малкият Сейит Али се е върнал в имението и чувства добре. Но радостта няма да продължи дълго... Вижте какво ще се случи в еп. 37 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 ноември 2023 по Diema Family.

В епизод 36 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Сейит Али изненадва дядо си с директните и неудобни въпроси, които му задава. Митхат отива при Сейран и я пита за болестта на сестра си, но я предупреждава, че не иска Мелек да знае, че е знае.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 37 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 ноември 2023 по Diema Family.

Йомер успява да убеди Мелек да отиде утре в болницата, за да започне химиотерапия.

Късно вечерта Мелек отива да си вземе лекарството от аптеката на Сейран, а след като се прибира е атакувана от Кадрие.

Халил продължава да живее във чифлика с Мирза, тъй като не може да понася положението вкъщи. Йомер също е подложен на натиск от случващото се.

Децата на Мелек тръгват на училище.

Махмуд си мисли, че Митхат и Джумали замислят нещо и го казва на Сеит Али.

Джумали отива да помоли сина си Халит да се върне у дома.

Башак съветва Мелек да разкаже на близките си за заболяването си

Башак съветва Мелек да разкаже на близките си за заболяването си

© Моето име е Мелек

Башак се интересува, дали Мелек си е купила лекарствата. Тя ѝ казва, че едното го е купила, а другото е поръчала, като добавя, че в аптеката е влязъл брат ѝ Митхат.

-Той досети ли се? – пита Башак.
-Не, мисля, а и не вярвам да разпитва аптекарката, какво съм взела – отговаря Мелек.
-В края на крайщата ще разбере, по-добре недей да криеш! – съветва я Башак.
-Башак, моля те, вече това го обсъдихме! – казва Мелек.

В този момент Сейран се обажда на Мелек, като казва, че е взела номера от болницата, за да ѝ каже, че лекарството ѝ е пристигнало. Мелек отговаря, че утре ще мине да си го вземе. Сейран ѝ казва, че тази вечер е дежурна и може да мине когато ѝ е удобно.

Дефне

Дефне

© Моето име е Мелек

Башак и семейството ѝ си тръгва и Мелек отива да ги изпрати. Дефне остава в стаята при Сейит Али, които спи. Телефонът на майка ѝ започва да вибрира, тя го вдига и ядосана го пита, дали се обажда на майка ѝ, защото не е получил отговор съобщението, което ѝ е изпратил. Йомер обяснява, че се е обадил, за да разбере как е Сейит Али.

-Сейит Али се върна, но ти не за това се обаждаш, а се чудиш как да се оправдаеш! Но, не се притеснявай, Йомер, за твоето фалшиво геройство дойде края! И за омразата ти към мама разбрах. Ти нарочно ли се сближи с мен?! Как можа да ме забъркаш във всичко това!
-Дефне, ти неправилно си разбрала всичко, но сега не ми е до това! – казва Йомер.

В този момент в стаята влизат Мелек и Керем. Йомер моли Дефне да даде телефона на майка си. Мелек излиза да говори отвънка. Йомер ѝ казва, че се е обадил, за да ѝ каже, че трябва тази вечер да вземе лекарствата си, а утре да дойде на химиотерапия. Мелек прави опит отново да се измъкне, но Йомер ѝ казва, че утре я чака в болницата.

Керем пита Дефне, защо Йомер е звънял на майка им. Дефне му отговаря, че не знае.

Мелек се връща в стаята и казва на децата си, да си лягат и да не я чакат, а тя ще излезе, за да се поразсее.

Сейран, Мелек

Сейран, Мелек

© Моето име е Мелек

Мелек отива да вземе лекарствата си от Сейран. В този момент пристига Митхат, който изчаква в колата, докато тя си тръгне, за да не се срещнат. А когато малко по-късно Сейран започва разговор за сестра му, той се разстройва и си тръгва...

Халил продължава да живее във чифлика с Мирза, тъй като не може да понася положението вкъщи. Йомер също е подложен на натиск от случващото се. А майка му се опитва да го хване в крачка, когато той ѝ разкрива, че Мелек е намерила сина си, Вилдан се възползва от възможността да го посъветва:

- Тъй като сега нямаш причина да говориш и да се виждаш повече с това момиче, стой далеч от нея и сложи край на този въпрос! - казва му тя за Дефне.

В същото време Кадрие вижда свекър си в двора и уж случайно му казва, че Мелек е излязла от имението. В този момент Мелек се прибира, а Сеит Али я пита къде е била, а тя му отговаря, че е била до аптеката, за да купи обезболяващо за ръката на Сейит Али, ако тази нощ му се появят болки.

Сеит Али казва на Мелек, че е трябвало да каже на някой от тях. Мелек се оправдава, че е било късно и всички са си легнали. Сеит Али се прибира в стаята си, а Кадрие отново несправедливо напада Мелек:

-С този си невинен, жалък поглед можеш да убедиш само своите хора. На мен тези не минават! - казва ѝ тя, с което я злепоставя за пореден път.

Ревността на Кадрие се разпалва още повече, когато вижда как Махмут дава джобни пари на племенниците си и чува как свекър ѝ казва на сестра си да отиде на пазар с Мелек, за да купи каквото трябва на децата за училище.

Нещата никак не вървят добре и в имението на Джумали, тъй като Зюмрют му се сърди, защото заради него Халил е напуснал къщата, а Йомер изчезва по цял ден, за да не създава напрежение.

Децата на Мелек отиват на първия си учебен ден. Там малкият Сейит Али среща дъщерята на Сейран Гюдже, с която се е запозна, когато се е изгубил в парка. Така тя си намира приятел, с когото ще бъде в един клас, а Мелек научава от майка ѝ какво се е случило, когато Алпай е отвлякъл сина ѝ.

В същото време Фунда започва да мърмори, тъй като не вижда никакви перспективи за живота им, докато живеят в Турция. Алпай ѝ обяснява, че за известно време ще трябва да останат тук, тъй като той е издирван в Германия и те не могат да се върнат.

Махмут разкрива на баща си, че Джумали, след много години, е взел кебап от техния магазин, както и че напоследък е водил много тайни разговори с Митхат. Както му казва, той се опасява, че двамата са замислили нещо.

-Каквото и да прави, го прави от гняв и обида - отговаря Сеит Али и го уверява, че брат му никога няма да предаде семейството си.

В същото време Джумали отива в работилницата на Хафиз, за да поговори със сина си. На излизане той дори моли Халит да дойде до вечера за вечеря, за да могат всички да вечерят заедно, без да знае, че Зюмрют е поканила Хаджие заедно с Мерием.

Сейит Али благодари на Митхат, че е помогнала на Мелек да намери детето си.

-Не съм го направил, за да я зарадвам. Не исках да оставям толкова малко дете при това псе. Ето защо го направих! - отговаря Митхат студено.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 56 – какво ще се случи

Халил се сгодява! „Моето име е Мелек“, еп. 55 – какво ще се случи

Йомер и Дефне няма да се откажат! „Моето име е Мелек“, еп.54 –какво ще се случи

„Моето име е Мелек“, еп. 53 – какво ще се случи

Сеит Али е арестуван! „Моето име е Мелек“, еп. 52 – какво ще се случи