Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!

Добави коментар

Халил е в ареста, Алпай в болницата в критично състояние, а Зюмрют… обвинява Мелек за всичко, което се е случило и не се спира пред нищо, за да вгорчи живота на всички. Вижте какво ще се случи в еп. 207 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 206 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай разкрива сделката пред Мелек, която е сключил с Халил, и заявява най-нагло, че именно той е спасил живота ѝ. Вбесен, Халил намира Алпай и го пребива жестоко. Така единият е отведен в полицейския участък, а другият - в болницата, в тежко състояние.


НА КРАТКО какво се случва в еп.207 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 11 юли 2024 по Diema Family.

Халил е в ареста, Алпай в болницата в критично състояние, а Зюмрют… обвинява Мелек за всичко, което се е случило и не се спира пред нищо, за да вгорчи живота на всички.

Фунда е шокирана, когато научава за състоянието на Алпай.

Зюмрют се обажда на Дефне и Йомер и съсипва медения им месец. Защото не може Дефне да се весели, когато спокойствието на Зюмрют е съсипано...

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието продължава от предния епизод. След като Мелек разказва на семейството си, защо не може да се омъжи за Халил.

Митхат побеснял става и казва, че ще отиде да потърси сметка на Алпай. Махмуд и Сеит Али го спират.

В същото време Зюмрют не можа да си намери място разбирайки, че Джумали е искал да даде на онзи негодник цялото им имущество.

-Как да ти кажа за мъката на Халил? – пита Джумали.

-Къде да ходя? – крещи и плаче Зюмрют. -Какво да направя? Сега, какво, заради Мелек без дом ли ще останем?

-Ние пред никой няма да сведем глава, разбира се! – казва Джумали. -Това не ни отива!

-Така ли? А, това много ли ни отива? – пита Зюмрют. -Заради някакъв негодник ще си разваляме семейството! Това ли ти отива? Браво Джумали! Браво!

Вилдан пита свекър си, дали има някакъв юридически изход от ситуацията, защото тя не вярва, че с един подпис Алпай може да им вземе всичко..

-Не знам, дъще! Когато Алпай ми каза, че ще говори с Мелек, аз му хвърлих документите! Откъде да знаех, че като ги получи ще отиде и ще говори с Мелек.

-Ти, какво документите ли си дал? – шокирана е Зюмрют.

Джумали отговаря, че нищо не е прехвърлил на името на Алпай. Вилдан казва, че проблемът на Алпай не е в имуществото, а в това Халил и Мелек да не се оженят.

-Да! Сега разбрах, защо жената на Алпай идва тук! Дошла да огледа имуществото, което ще завладее! – досеща се Зюмрют и се ядосва, че тя наивно си е седяла. Зюмрют отново обвинява Джумали, че човекът, с който е живяла 40 години е искал да съсипе семейството им, а тя нищо не е знаела.

-А, Халил, как може да жертва наследството ни, заради Мелек! – не спира да мрънка Зюмрют.

-Стига, Зюмрют, недей да говориш така! Той не може да я остави да умира в болницата! – казва Джумали.

-Да, а така добре ли стана? – пита Зюмрют. -Сега г-жа Мелек ще живее, а ние ще легнем в земята живи!

Вилдан поглежда критично свекърва си, а Джумали става и излиза.

В същото време Халил, който е арестуван се обажда на Мираза и го моли да дойде в полицията, защото мисли, че е убил Алпай. Чувайки това Мираза е шокиран.

Междувременно на Фунда ѝ се обаждат от болницата. Тя отива там и разбера, че състоянието на Алпай е критично. Фунда си мисли, че Кенан го е пребил, но от Идрис разбира, че Кенан не можа да е , защото е все още в Истанбул. Малко по-късно Идрис говори с полицията и разбира, че Халил е пребил Алпай. Фунда се досеща, че от летището Алпай е отишъл при Халил и всичко е разказал на Мелек. Фунда е бясна на Алпай, че така я е излъгал и постъпил с нероденото им дете, че не му е трябвало имуществото на Халил, а е трябвало да спре бракът на Халил и Мелек.

Действието се връща в конака на Ширхан, където Зюмрют не спира да мърмори, че никой не я слуша, че Халил не е трябвало да прави тази грешка втори път, защото Карадаа не са им на късмет.

В този момент идва Мираза и им казва, че Халил е арестуван, защото е пребил Халил до смърт и сега в болницата е в критично състояние. Джумали тръгва в полицията, Зюмрют настоява и тя да отиде. Джумали я спира, но бясна Зюмрют отива в конака на Карадаа.

В същото време Сеит Али съобщава на Мелек и останалите, че Алпай е в болница в критично състояние, но не е могъл да разбере какво точно му се е случило.

Побесняла Зюмрют отваря портата на конака на Карадаа и като обезумяла крещи името на Мелек и кълне. Вилдан се опитва да успокой свекърва си, но Зюмрют не дава и дума да ѝ се каже.

-Мелек, къде си? Ти ни съсипа, унищожи живота ни! – крещи Зюмрют. -Колко пъти ще жертвам детето си, заради теб?!

От вдигнатия шум всички излизат в двора на имението.

-Зюмрют! – крещи Сеит Али. -Какво говориш? Чуваш ли се какво приказваш?

-Аз още нищо не съм направила Сеит Али! Заради дъщеря ти, моя син си е изцапал ръцете с кръв! - крещи Зюмрют.

Всички са шокирани от казаното.

Зюмрют не спира да напада.-Как ще изчистиш лицето си от този грях? Как ще спасиш моя Халил?

-Халил го е направил? – пита Мелек, на която ѝ прилошава от чутото.

-Халил го е направил! – крещи Зюмрют. -Ти ни изпръска с 20 годишната си омраза, заради теб сина ми си изцапа ръцете с кръв, заради този никаквец Алпай! Синът му стана убиец!

-Стига Зюмрют! – крещи и Нефисе. -Вилдан, отведи Зюмрют от тук, за да не крещи в дома ми, за да не ме кара да я обиждам! – побеснява Нефисе.

-А, ти се дръж по-далече от сина ми и от къщата ми! – крещи Зюмрют гледайки към Мелек.

-Мамо, батко Халил нещо на татко ли е направил? – пита малкия Али.

Всички са шокирани от новината и никой не отговаря на детето. Мелек сяда притеснена на стълбите.

Зюмрют казва на Вилдан, че трябва да се обадят и да кажат на Йомер какво е станало. Вилдан ѝ казва, е сега е много късно и няма защо да ги притесняват с Дефне, ще им кажат сутринта.

Вилдан отива да донесе лекарствата на свекърва си, а тя през това време се обажда на Йомер и Дефне, разказва им какво се е случило и им заповяда да се върнат спешно. Защото Хилил, заради този негодник, който е баща на Дефне е в ареста. Йомер притеснен пита какво е станало. -Чичо ти е пребил до смърт Алпай! Той е в болницата, а Халил в затвора! – казва Зюмрют. -Веднага се връщайте вкъщи, сега не е време за забавления!

Дефне притеснена се обажда на майка си и я пита, дали баща ѝ е починал. Мелек я успокоява и пита, кой им е казал. Дефне отговаря, че Зюмрют. Те са искали да си тръгнат, но заради снежна буря пътят е затворен. В същото време Йомер казва на майка си, че няма как да си приберат тази вечер.

Побесняла Вилдан отива при свекърва си и я пита, как е могла да тревожи Дефне и Йомер по това време, те искат да се приберат, но има снежна буря. -Как можа, да съсипеш спокойствието им, мамо?

-Моето спокойствие също е съсипано, Вилдан! Нека и на Дефне да се съсипе!

-С какво е виновна Дефне, мамо?

- Крушата не пада по-далече от дървото!

-Мамо, за това, че искаш да съсипеш спокойствието на Дефне, не разбираш ли, че съсипа и това на Йомер?! Нас не чуждите хора ще ни съсипят, а близките! – казва Вилдан и излиза.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!