Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

Добави коментар

Алпай разкрива сделката пред Мелек, която е сключил с Халил, и заявява най-нагло, че именно той е спасил живота ѝ. Вбесен, Халил намира Алпай и го пребива жестоко. Така единият е отведен в полицейския участък, а другият - в болницата, в тежко състояние. Вижте какво ще се случи в еп. 206 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 205 на турския сериал „Моето име е Мелек“ За Фунда не е трудно да се досети за истинските намерения на Алпай, че той не се интересува от имотите на Ширхан, а от сватбата на Мелек и Халил. Фунда се подготвя да провали плановете му, но дали ще успее?

НА КРАТКО какво се случва в еп.206 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 юли 2024 по Diema Family.

Докато Мелек и Халил отиват, за да запишат датата за сватбата си, Фунда и Джумали чакат Алпай при нотариуса. Алпай обаче така и не се появява.

Вместо това Алпай разкрива сделката пред Мелек, която е сключил с Халил, и заявява най-нагло, че именно той е спасил живота ѝ.

Как ще реагира Мелек? Какво ще направи Халил?

Как ще реагират на новината семейството на Мелек и семейството на Халил?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Джумали и Фунда чакат Алпай пред нотариалната служба. Джумали пита Фунда, къде се бави Алпай. Тя се опитва да се свърже с Алпай, но телефонът му е изключен. Тя предполага, че сигурно все още е в самолета и се обажда на Идрис. Той ѝ казва, че пътува към летището. Фунда му нарежда, че като вземе Алпай от летището незабавно да го докара при нотариуса.

Джумали се обажда на Халил и го пита, дали са взели дата. Халил му отговаря, че току-що са пристигнали с Мелек в службата.

В същото време Махмуд и Кадрие пристигат в конака с близнаците си. Камерата на показва малкия Али, който седи намусен на стълбите. Нефизе щастлива ги посреща. Идват Зюмрют и Вилдан. Нефизе казва на Махмуд да се обади на брат си и баща си да се приберат у дома. Чувайки новината радостен Сеит Али казва на Митхат да затварят магазина и да се прибират да празнуват. Митхат казва на баща си, да тръгва, а той след малко ще дойде с Сейран.

Междувременно Алпай слиза от самолета и разпитва Идрис какво става. Той му обяснява, че Фунда му е наредила да го закара в нотариата и докато Халил и Мелек определят дата за сватбата, Джумали ще им прехвърли имотите.

-Халил знае ли за това? – пита Алпай.
-Не!
-Виж сега, ти не си идвал да ме вземеш от летището! Ще кажеш, че по пътя колата ти се е развалила, измисли нещо… - обяснява Алпай.

Идрис предлага да го закара, но Алпай му казва, че ще си вземе такси. Идрис го предупреждава, че Фунда ако разбере ще разкаже всичко на Кенан. Алпай е уверен, че Фунда нищо няма да направи и сяда в таксито.

Действието се връща при Фунда и Джумали. Джумали кара Фунда отново да се обади на мъжа си. Фунда прави опит да се обади на Алпай, но телефонът продължава да му бъде изключен. Тя опитва да се обади на Идрис, но той не ѝ вдига.

В същото време Мелек и Халил определят датата за сватбата си. Щастлива Мелек казва на Халил, че не може да повярва, че най-накрая ще се оженят.

-Аз също не мога да повярвам! – пресреща ги ухилената физиономия на Алпай.

Мелек е изненадана.

Алпай се върти около тях като продължава да се хили. -История на една велика любов! Браво!

Халил казва на Алпай да се маха. Мелек изненадана пита какво става?

-Халил е готово на всичко, заради тази велика любов! – не спира Алпай.
-Какво става? – пита Мелек.

Халил казва на Алпай да се маха и казва на Мелек, че всичко ще ѝ разкаже.

-Аз съм тук, защото ти не можеш да ѝ кажеш – отвръща Алпай. -Бракът ви с Халил, ще ви излезе много скъп!

Халил напомня на Алпай, че е дал дума. В същото време Мелек иска да разбере какво става и пита бившия си съпруг, какво иска да каже.

-Ние с Халил сключихме договор, ако вие се ожените, Халил ще трябва да ми даде магазина и конака! – признава Алпай.

Мелек пита Халил, дали това е истина и защо е трябвало да сключва този договор с него.

-Защото ти спасих живота! – заявява Алпай като не спира да се хили.
-Ти съсипа живота ми, как може да го спасиш? – пита Мелек.
-Аз съм твоя донор! – отвръща уверено Алпай.

Мелек е шокирана. Тя пита Халил, дали това което казва Алпай е истина.

-Да! – отговаря Халил. -Мелек, виж не исках да разбереш така!
-Мразя се в момента! – заявява Мелек като се изправя пред Алпай. -Ако знаех това, нямаше да взема и капка кръв от теб, въпреки че животът ми беше в опасност! - крещи му тя.
-Мелек, да не вземете сега да се ожените? – пита най-нахално Алпай.

Мелек застава пред Алпай и му заявява:

-Трябва да ти призная, че аз никога не съм те обичала! Аз просто направих грешка! - казва Мелек, а ухилената физиономия на Алпай помлъква. - Нито от миналото, нито сега, ти няма да можеш да изтръгнеш Халил от сърцето му! Аз винаги ще го обичам!
-Това засяга само вас! – отвръща Алпай.

Халил гони Алпай. Той си тръгва, а Мелек се кара и на Халил, който е допуснал това да се случи.

-Нямахме време за губене. За мен оздравяването ти беше по-важно от всичко - обяснява ѝ Халил.
-Сега разбирам тъгата в очите ти в продължение на толкова много дни! Защо не ми каза? Как си се справил с това сам? – плаче Мелек.
-Мелек, аз за теб съм готов да дам не само имуществото си, но съм готов да дам живота си! – заявява Халил.

Мелек казва на Халил, че не може да се омъжи за него, знаейки, че семейството му ще загуби дома и бизнеса си заради тях.

След това побеснял Халил намира и пребива Алпай доста жестоко, за което е арестуван.

Докато Алпай е закаран в болница в тежко състояние, а Халил е арестуван, Мелек казва на двете семейства в конака на Карадаа, че сватбата няма да има.

Зюмрут си мисли, че Мелек отново оставя Халил като преди 20 години и вдига голям шум, но Мелек не дава никакво обяснение.

Джумали поканя Зюмрют и Вилдан да си вървят. Вкъщи и им разказва за сделката, която Халил е сключил с Алпай, за да спаси живота на Мелек.

Зюмрют му е бясна, че е дал имуществото им, без да се посъветва с нея, а също така и на Халил, че се е отказал от семейното наследство в полза на Мелек.

В същото време Мелек съобщава на семейството си причината, заради която не могат да се оженят. Всички са шокирани.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!