Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.205: Фунда се подготвя да провали плановете на Алпай!

Добави коментар

За Фунда не е трудно да се досети за истинските намерения на Алпай, че той не се интересува от имотите на Ширхан, а от сватбата на Мелек и Халил. Фунда се подготвя да провали плановете му, но дали ще успее? Вижте какво ще се случи в еп. 205 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 9 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 204 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай скрива документите, които получи от Джумали, но Фунда ги намира. Джумали настоява още на другия ден с Алпай да отидат при нотариуса, за да му прехвърли имотите на негово името, за да е сигурен, че той няма да направи нищо, за да попречи на сватбата на Мелек и Халил. Какво ще направи Алпай?


НА КРАТКО какво се случва в еп.205 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 9 юли 2024 по Diema Family.

Халил е ядосан, че Алпай не се е появил на срещата. Той е решен да се срещне с него и да уреди сметките си.

Дефне и Йомер се забавляват на медения си месец. Дефне разказва на Йомер за отношенията си с баща си.

Фунда идва в Хана и се опитва да убеди Джумали, че Алпай е имал спешна работа и затова не е могъл да се яви на срещата им.

Джумали казва на Фунда, че Алпай не се интересува от имотите, а от сватбата на Халил и Мелек.

За Фунда не е трудно да се досети за истинските намерения на Алпай, че Джумали е прав и се подготвя да провали плановете на Алпай, но...

Кенан пристига в Истанбул, за да се срещне с Вилдан. Ще разбере ли истината?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието продължава от предния епизод. Вилдан в школата забелязва, че Халил и Джумали са напрегнати и ги пита какво става. Джумали ядосан ѝ отговаря, че са чакали един негодник за една сделка, но явно той няма да се появи.

-Татко, да ходим да видим, защо не дойде! – предлага Халил и заедно с Джумали напускат школата.

Вилдан пита Мираза за каква сделка са говорили Халил и свекъра ѝ. Той се оправдава, че не разбира от такива неща и когато сделката се осъществи те ще разберат за какво става дума.

В конака на Карадаа кипи подготовка за посрещането на близнаците на Кадрие и Махмуд. Мелек им помага като от време на време си поглежда телефона. Керем и Икра излизат, за да проверят в тукашния детски дом, дали може да разберат някаква информация за брата на Икра. Керем пита майка си, дали тя няма също да тръгне с тях. Мелек му отговаря, че чака Халил заедно да отидат и запишат дата за сватбата им.

Нефизе съветва на Мелек да се обади на Халил, за да не закъснеят. Мелек прави опит да се свърже с Халил, но той не вдига телефона си.

Мелек се обажда на Вилдан, за да разбере, дали урокът на Халил е приключил. Вилдан ѝ отговаря, че Халил е излязъл с баща си.

В същото време побеснял Халил заедно с Джумали пристигат в Хана. Джумали моли сина си да овладее нервите си, защото ако се хване гуша за с онова псе, какво ще обяснят на Сеит Али. Халил вижда Идрис и го пита, къде е Алпай. Той му отговаря, че не знае нито къде е Алпай, нито Кенан.

Идрис веднага се обажда на Алпай и го пита, къде е, защото Халил го е търсил. Алпай отговаря, че е пристигнал в Адана и като се върне ще уреди сметките си си с него. Алпай, който пътува с Кенан му разяснява, че Кенан не е знаел, че ще пътува, а един клиент е дошъл и питал за него.

-Ти известно време не можеш да се върнеш. Идрис ще се погрижи за магазина, а ти ще останеш тук, защото бъдещето ти зависи от това! – отвръща Кенан.

В същото време Дефне и Йомер се забавляват на медения си месец в планинския курорт.

Двамата се прибират в стаята си и Йомер ѝ показва, колко е прекрасна гледката от стаята им.

-В Германия, като дете винаги когато завалеше сняг аз излизах на улицата, ние с децата се редувахме да се возим на шейната. Аз помолих татко да ми купи шейна, а той ми обеща, че ще ми купи, но не ми купи. Когато бащите не спазват обещанията, които са дали на децата си, те си мислят, че децата забравят, но аз никога не забравих! Така загубих доверието в баща си! Ти знаеш, че аз никога не съм се отказала от любовта си към него, колкото и да се ядосвам, аз продължавам да го обичам.
-Защото той е твой баща, Дефне! Дори да не можеш да му простиш, това което е направил, ти не можеш да се откажеш от него!
-Знаеш ли, в главата си имам баща за който мечтая, който съм си измислила! – признава Дефне. -Аз обичам бащата, който съм си измислила! А ти, на кой приличаш по характер на майка си или баща си? – интересува се Дефне.

Йомер отговаря, че майка му е много спокойна и търпелива, и явно той прилича на баща си.

Халил се връща в школата, а Вилдан му казва, че Мелек се е обаждала и питала за него.

В същото време Фунда пристига в Хана. Минавайки покрай дюкяна на Сеит Али тя казва, че по принцип не обича кебап, но сега ѝ се е доял и пита Сеит Али, дали може да ѝ приготвят една порция. Сеит Али се привиква на Митхат да ѝ приготви и казва на Фунда да седне, докато го приготвят. Митхат тъкмо да откаже, когато Сеит Али му прави знаци, че тя е бременна, а на бременна жена не се отказва.

-Аз всъщност дойдох за баклава, но ще мина да си взема кебапа – казва Фунда и тръгва към Джумали, който седи пред магазина.

Фунда пита Джумали как е.

-Вчера беше едно, днес е друго, защо се навърташ наоколо? – пита Джумали.
-Скоро това място ще стане наше, г-н Джумали, какъв е проблем, че се разхождам тук?
-А, значи онзи негодник и теб е направил партньор в мръсните си работи?!
-Много ви моля, г-н Джумали, не бъдете такъв грубиянин! Ние с вас станахме роднини, вие взехте за снаха дъщерята на мъжа ми – припомня му Фунда. -Алпай много се извинява, че ви е накарал да го чакате, но му се появи спешна работа и трябваше да замине за Адана!
-Чуй ме внимателно, не стой пред мен и не лъжи напразно! – казва Джумали като става от столчето си и се изправя и застава срещу Фунда. -Той си играе с мен, но ако целта му е да попречи на брака на Халил и Мелек, няма да постигне успех! Желанието му няма да се изпълни, защото Халил и Мелек ще се оженят! Днес ще определят дата за сватбата!

Фунда се замисля и си мисли, че Джумали може и да е прав, че Алпай не го интересуват имотите, а сватбата на Халил и Мелек.

Фунда казва на Джумали, че не знае за Алпай, но на нея може да има доверие и тя е убедена, че днес ще уредят прехвърлянето на имотите без никой да разбере.

-Ако някой нещо разбере, вие нищо няма да получите, така ще си останете само с мечтите си! – заявява Джумали. Фунда го уверява, че никой нищо няма да разбере.

За Фунда не е трудно да разбере истинските намерения на Алпай и се подготвя да провали плановете му.

Джумали, след разговора си с Фунда, отива при Халил и го подтиква да ускори процедурите по брака с Мелек.

В същото време Фунда се обажда на Алпай и му нарежда да се върне от Адана.

-Те ще прехвърлят имотите и ще се оженят. Ако направиш някоя глупост, ще разкажа всичко на Кенан, ще се разведа с теб и няма да видиш никога детето си! - заплашва го Фунда.

В същото време Керем и Икра разбират, че в детския дом в Мардин нямат информация какво е станало с брат ѝ след като е станал пълнолетен и го е напуснал. Керем я моли да не се отчайва, ако се наложи ще отидат в Мардин и ще попитат всеки един, който го е познавал.

Фунда изпраща на Алпай самолетен билет и му заповяда веднага след като кацне да отиде при нотариуса, къде тя и Джумали ще го чакат, за да прехвърлят всичко на нейно име.

Кенан пристига в Истанбул и веднага се обажда на Вилдан, но тя не му отговаря на обаждането. Той се чуди, защо Вилдан не му е вдигнала, а пък Вилдан се чуди, защо Кенан ѝ се обажда.

Кенан получава съобщение от Вилдан: „Аз ви казах да не ми се обаждате. Не правете това повече! Поставяте ме в затруднено положение!“

Кенан се обажда на Идрис и го пита, дали вчера е дал писмото на г-жа Вилдан. Идрис му казва, че го е предал, дори отговор му е написала, но не е могъл да му го даде, защото той спешно е заминал за Адана. Кенан му нарежда да го отвори и му прочете, какво му е написала.

„Г-н Кенан приятно пътуване! Аз ще ви се обадя когато пристигна в Истанбул, но вие не ми се обаждайте, защото знаете ситуацията! Вилдан“, чете Идрис.

Кенан тръгва да напише на Вилдан съобщение, но го изтрива.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.213:„След като си изгонила Дефне, забрави и за мен! Ясно!"

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!