Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 204: Фунда намира документите, които Алпай скри от нея!

Добави коментар

Алпай скрива документите, които получи от Джумали, но Фунда ги намира. Джумали настоява още на другия ден с Алпай да отидат при нотариуса, за да му прехвърли имотите на негово името, за да е сигурен, че той няма да направи нищо, за да попречи на сватбата на Мелек и Халил. Какво ще направи Алпай? Вижте какво ще се случи в еп. 204 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 203 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Независимо, че Алпай успя да вземе имотите и бизнеса на Ширхан, не е доволен, тъй като истинската му цел не е била това, а да попречи на Халил да се ожени за Мелек. От другата страна Халил е много ядосан на баща си, че е дал на Алпай всичко, което е поискал.

НА КРАТКО какво се случва в еп.204 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 юли 2024 по Diema Family.

Алпай скрива документите, които получи от Джумали, но Фунда ги намира.

Джумали настоява още на другия ден с Алпай да отидат при нотариуса, за да му прехвърли имотите на негово името, за да е сигурен, че той няма да направи нищо, за да попречи на сватбата на Мелек и Халил.

Алпай бързо се измъква и заминава за Адана под претекст, че Кенан има нужда от него там.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Митхат предлага на Сейран да организират среща в затвора на Гюдже с баща ѝ, защото е явно, че той много ѝ липсва. Сейран е против, защото може да повлияе на психиката на детето.

Щастлив Махмуд се обажда на брат си, за да му съобщи, че близнаците утре ще ги изпишат и ги кани със Сейран на малко семейно тържество.

Дефне чува как Зюмрют се оплаква на Джумали, че днес е идвала Фунда, а утре може да поиска да дойде и Алпай, те няма да може да се отърват от тях. Дефне се обажда на Фунда и я моли следващият път, преди да дойде в новия ѝ дома да ѝ се обади.

Фунда я кани утре вечер на вечеря с Йомер, Дефне ѝ отговаря, че не можа да дойдат, защото отиват на меден месец.

Фунда ѝ пожелава добра да си изкарат, а след това постоянно ще бъдат заедно.

Дефне приключвайки разговора се чуди какво е искала да ѝ каже Фунда.

Алпай се интересува, с кой е говорила Фунда. Тя му казва, че с Дефне, че няма да дойдат с Йомер на вечеря, защото ще ходят на меден месец. Фунда казва, че много добре се е получило, защото когато Дефне и Йомер се върнат, те вече ще живеят в конака на Ширхан.

-Не се надявай, защото няма новини! – казва Алпай.
-Аз мисля, че не е така, Алпай! – отвръща Фунда, като хвърля на масата документите, които Джумали даде на Алпай.

Фунда вдига скандал на Алпай, че е скрил това от нея. Алпай се оправдава, че не ѝ е казал, защото още нищо не е на негово име. Фунда го пита, дали Халил знае, че документите са у него. Алпай отговаря, че не знае.

В този момент Джумали звъни, Алпай не иска да отговори на обаждането, но Фунда го принуждава. Джумали казва на Алпай утре да отиде в школата, а след това ще отидат при нотариуса. Алпай пита, дали Халил знае. Джумал му отговаря да не се бърка в това и да прави каквото му говори.

Като приключва разговора Фунда казва на Алпай, че утре ще отидат заедно, защото тя му няма доверие.

Сутринната Джумали отива в школата и казва на Халил, че днес ще прехвърли конака и магазина на Алпай и е взел най-доброто решение за всички. Защото най-важното на този свят е семейството. И като даде на Алпай и къщата, и магазина, Джумали е гарантирал, че близките му ще бъдат добре. В края на краищата какво означават тези две неща? Те са материални неща, които идват и си отиват. Но това, което има значение, е близките ти хора да са здрави и щастливи. Джумали много иска синът му да е щастлив.

В същото време Кенан идва в дома на Алпай и му казва, че спешно трябва да заминат за Адана, защото там ги чакат за подпис. Алпай веднага казва, че отива да си събере куфара.

Фунда отива бясна при него и му припомня, че сутринта имат уговорка с Джумали.

Алпай ѝ заявява, че не може да изпусне тази работа и като приключи в Адана, ще приключи и с другата работа.

Йомер и Дефне заминават на меден месец.

Алпай тръгва с Кенан за Адана.

Джумали чака Алпай и когато той не се появява, те са уверени, че Алпай е намислил нещо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.213:„След като си изгонила Дефне, забрави и за мен! Ясно!"

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!