Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 203: Алпай е решен да провали сватбата на Халил и Мелек

Добави коментар

Независимо, че Алпай държи в ръцете си документите за конака и магазина на Ширхан, не е доволен, тъй като истинската му цел не е била това, а да попречи на Халил да се ожени за Мелек. От другата страна Халил е много ядосан на баща си, че е дал на Алпай всичко, което е поискал. Вижте какво ще се случи в еп. 203 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 202 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Халил решава да разкаже на Мелек за изнудването на Алпай, без да знае, че баща му вече е дал всичко на Алпай, за да се осъществи бракът им.

НА КРАТКО какво се случва в еп.203 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 юли 2024 по Diema Family.

Джумали съобщава на Мелек и Халил, че утре трябва да отидат и да определят дата за сватбата си.

Алпай е решен да провали сватбата.

Митхат най-накрая разбира кой е Али.

Кенан се готви за среща с Вилдан в Истанбул.

Вилдан предлага на Йомер да заведе Дефне на меден месец.

Халил е много ядосан на баща си, че е дал на Алпай всичко, което е поискал.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието продължава от предния епизод. Халил е решен да каже на Мелек цялата истина, когато изведнъж в школата влиза Джумали.

-Халил, Мелек! – крещи Джумали.

-Татко?!

-Халил, аз толкова пъти ти звънях, ти защо не ми вдигаш?

-Татко, не съм чул?

-Мелек, дъще, моля те да ми простиш, аз те обидих наскоро, но се оказва, че ти не си имали вина за това! Утре с Халил отидете и определете деня на сватбата си! Той искаше тази вечер за това да говори с теб! -казва Джумали.

-Утре?! Насита ли? – не може да повярва Мелек като гледа Халил.

-Няма какво да чакате, вие и без това чакахте 20 години! – отбелязва Джумали.

-Тогава утре… - казва щастлива Мелек. -Ще ходя да говоря с татко!

-Да, дъще, отиди и му кажи, че утре ще определите датата! – казва Джумали. -Отиди и зарадвай вашите!

Тримата излизат от школата.

В същото време Алпай държи документите, които му даде Джумали и си мисли, че и целият свят да му дадат, бракът между Мелек и Халил няма как да се случи!

-Не, не, аз ще му взема магазина, и конака ще му взема, но ѝ брак няма да има! – заканва се Алпай.

В същото време Сейран ревнува Митхат, че цяла вечер с някой си пише и не ѝ обръща внимание. Митхат не издържа повече и пита Сейран, кой е Али. Сейран го пита за кой Али го пита.

-За този, които ти е подарил книгата?

Сейран избухва в смях и обяснява, че Али ѝ е приятел от училище, и толкова много години не го е виждала, че на знае, къде живее, с какво се занимава.

-В училище, учителят по турски език направи томбола и този, който изтеглиш на него купуваш книга – обяснява Сейран като не спира да се смее. -Но, явно ти много си измислил и ме ревнуваш?! Имам съпруг, който ме ревнува от мой съученик и аз много го обичам! – признава Сейран.

-А, аз има луда жена, която ме ревнува от Зейнел, но аз много я обичам! – отвръща Митхат.

Алпай се среща с Идрис, на когото дава договорите, за да ги скрие, така че Фунда да не ги види. Идрис пита Алпай каква е неговата изгода от всичко това, че пази тайните му. Алпай обещава да му даде магазина на Джумали.

В същото време Джумали заедно с Мелек и Халил и отиват при семейството на Мелек, за да им съобщят добрата новина.

Междувременно Керем и Икра успяват да открият детския дом, в който е израснал брат ѝ, и се подготвят да отидат там, за да получат повече информация.

Вилдан предлага на Йомер да заминат с Дефне на месец. Йомер се съгласява с майка си и я моли да не казва на Дефне, за да бъде изненада за нея.

В същото време Кенен казва на човека си в Истанбул да му резервира хотел с хубава гледка, защото ще има специален гост. Той много се вълнува за срещата си с Вилдан и въобще не подозира, че това е работа на Фунда и Алпай. Малко по-късно Кенан предава на Идрис нова писмо, което да предаде на г-жа Вилдан.

Джумали и Халил се прибират. Халил се ядосва на това, което е направил баща му и му казва, че първо е трябвало да го попита за това. Джумали го пита, защо той не го е попитал, преди нещата да стигнат до тук. Той е щял да намери начин и да разкаже всичко на Мелек, а той дошъл и всичко отново се объркало.

-Ти няма за какво да говориш с Мелек! Аз дадох на Алпай, това което иска!

-Какво?! – шокиран е Халил.

-Утре ще отидем при нотариуса и всичко ще му прехвърля, и въпросът ще бъде закрит!

-Не! Това няма как да стане, татко! Това е невъзможно!

-Кое не може да стане? Защо продължаваш да се инатиш, не те разбирам?! Мелек все още не е оздравяла напълно, ти помисли ли какво ще стане с нея като ѝ кажеш?! Какво след това аз ще кажа на Сеит Али? Ами братята ѝ като разберат?! Знаеш Махмуд и Митхат ще убият Алпай, а аз не искам всичко това да се случи заради някакви си материални блага!

-А, какво ще стане с мама, татко? Тя няма ли да те попита, защо всичко си дал на Алпай, ами чичо Сеит Али и Мелек няма ли да те попита същото? Какво ще им отговориш, татко?

-Алпай ще мълчи! – отговаря Джумали. -Първо ще направим сватбата ви, а за останалото ще му мислим, като му дойде времето!

-Не, татко, аз не съм съгласен с това!

-Утре ще бъде приключена тази работа! Това е всичко! – казва твърдо Джумали.

Алпай и Фунда вечерят, когато идва Идрис. На прага Идрис казва на Алпай, че не е могъл да скрие документите, защото Кенан е бил в магазина. Алпай му се ядосва, че е можел да ги остави в дома си, защото Фунда не трябва да знае за тях. Той бързо ги взема и слага във вътрешния джоб на палтото, което виси на закачалката.

Любопитна Фунда идва при тях и ги нита за какво си говорят. Идрис казва на Фунда, че е дошъл да ѝ донесе поредното писмо, което Кенан е написал до Вилдан и нали утре Кенан заминава за Истанбул си е помислил, че в него може да има нещо важно.

Фунда го прочита и разбира, че Кенан има намерение да се обади на Вилдан като пристигне в Истанбул, за да се разберат, къде да се видят.

Алпай се панира, че ще бъдат разкрити, казва на Фунда, че трябва да направят нещо, за да не може Кенан да се обади на Вилдан. Фунда веднага го успокоява като казва, че ще намери решение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.213:„След като си изгонила Дефне, забрави и за мен! Ясно!"

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!