Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 202: Джумали дава на Алпай конака и магазина!

Добави коментар

Халил решава да разкаже на Мелек за изнудването на Алпай, без да знае, че баща му вече е дал всичко на Алпай, за да се осъществи бракът им. Вижте какво ще се случи в еп. 202 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 юли 2024 по Diema Family.

В епизод 201 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Сеит Али се изправя срещу Алпай и го пита защо се кара с Джумали. Алпай го съветва да попита Халил. Кенан изпраща Алпай в Адана, предупреждавайки го, че това е последният му шанс. Фунда пристига в конака на Ширхан, за да разгледа бъдещия си дом.


НА КРАТКО какво се случва в еп.202 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 юли 2024 по Diema Family.

Халил осъзнава, че колкото и дълго да чака, отговорът ще е един и същ. Той не може да накара родителите си да се откажат от дома си и бизнеса. И то само, за да може той и Мелек да се оженят. Така че, въпреки че го боли сърцето да ѝ го каже, той трябва да съобщи на Мелек, че за съжаление няма да може да се оженят.

Междувременно Кумали, без да знае за намерението на Халил, се среща с Алпай и му дава нотариалните актове за бизнеса и имението.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Мелек щастлива пристига с Халил в къщата, в която ще се преместят да живеят след като се оженят.

-Боже толкова работи сме купили? Трябва да започнем едно по едно да ги разопаковаме! Халил, нали купихме средства за почистване?
-Мелек, ти не се уморявай, почивай си! Остави аз ще го направя!
-Халил, аз няма да се уморя – отговаря с усмивка Мелек. -Я виж, този кашон е за кухнята! – казва Мелек и повдига кашон. -Ще го занеса и отворя направо там. Хайде, Халил, вземи и ти другия, как не те е срам? -смее се Мелек, която не подозира какво му е на душата на Халил.

Халил взема кашона и тръгва след Мелек. В кухнята щастлива Мелек разопакова вещите, които са купили.

В същото време Дефне се записва за курс по готварство. А, след това се хваща на бас с Йомер, че ще накара дядо Джумали да направи диетична баклава. Йомер казва на любимата си, че ако накара дядо му да направи диетична баклава може да поиска от него каквото си поиска, но ако загуби една седмица ще работи при баба му Зюмрют като месар.

Фунда пие със Зюмрют или по-точно Фунда пие кафе и казва, че известно време е живяла с Дефне и тя почти нищо не умее да прави. Зюмрют отвръща, че иска не иска ще трябва да се научи. След това обръща внимание, че конакът им е обзаведен в класически стил, но е много красив. Фунда пита колко стаи има. Зюмрют я пита, защо пита все едно ще купува конака.

-Не, не, нали и Дефне ще живее тук, може да ви е тясно. Алпай много се притеснява за дъщеря си.
-Никой да не се притеснява, конакът е огромен! – заявява Зюмрют.

Фунда си тръгва, защото ѝ се обажда ядосан Алпай.

Сеит Али се връща в Хана и вижда, че Джумали отново седи пред магазина си угрижен. Сеит Али отива при него и му предлага да изпият по една кафе.

Сеит Али казва на Джумали, че е бил в школата при Халил и до няколко дни те ще определят деня за сватбата си с Мелек и те най-накрая ще се успокоят.

Сеит Али казва на приятеля си, че ако има някакви трудности, заради сватбата да му каже.

Джумали отново се ядосва.

Действието се връща при Мелек и Халил. Халил моли Мелек да си почине малко и в същото време да си поговорят. Халил дава сандъчето на Мелек с нещата, които преди години е направил собствено ръчно за нея. Щастлива Мелек му благодари за търпението, което е имал през всичките тези години и благодарение на него сега ще бъдат щастлив. Разговорът им е прекъснат от Джумали, който се обажда на Халил и му казва да дойде, за да поговорят, защото ще убие този негодник Алпай.

Халил казва на Мелек, че ще я закара вкъщи, защото има малко работа в Хана. Мелек го моли да го закара в школата, но се замисля и го пита, какво е казал чичо ѝ Джумали.

-Има работа в Хана, трябва да отида, това ми каза!

Нефисе отива при Зюмрют, а тя ѝ казва, че добре, че е дошла, защото не може да си намери място, преди малко е идвала жената на Алпай.

Нефисе се чуди, какво е търсила тук, а Зюмрют ѝ отговаря, че се е притеснявала за Дефене, но на думи, но така е оглеждала конака, че човек може да си помисли, че иска да го купи.

Нефисе казва, че тя е дошла от любопитство и повече няма да дойде.

Зюмрют отвръща, че ако не дойде тя, ще дойде Алпай, за да ѝ развалят настроението.

След като Нефисе си тръгва Зюмрют заплашва прислужницата Пънар да я уволни, защото а предава.

-Г-жа Дефне така плачеше, че не можеше да отиде на рождения ден на брат си… Аз не издържах и реших да ѝ помогна! - плаче Пънар.
-Дефне, да не е в ръцете на врага? -крещи Зюмрют. -Докато аз полагам усилия тя да свикне с къщата, ти вършиш неща зад гърба ми?! Коя е господарката на къщата?
-Вие!
-Разбира се, че аз! Набий си го в главата! Аз решавам на кой да кажеш и на кой не, а не ти! Ти може да останеш, но само при едно условие! Ще си държиш езика зад зъбите и ще станеш моите уши в конака и всичко ще ми докладваш! Разбра ли?!
-Всичко ще направя, г-жо Зюмрют!

Фунда се среща с Алпай и му казва, че днес е отишла да види техния конака и много ѝ харесал. Алпай ѝ казва, че ако някой разбере за договора му с Халил, целият му план ще рухне.

Алпай казва на Фунда, че трябва да разкарат Кенан за няколко дни, за да не му се мотае в краката. Фунда веднага казва, че има решение.

В този момент Джумали се обажда на Алпай, той му вдига и казва, че след малко ще дойде.

Кадрие получава хубава новина, че утре близнаците ги изписват от болницата.

Икра и Керем се връщат от Халфети и дават на Нефизе писмата, които Мехмед ѝ е писал, но никога не изпратил и венчалните пръстените, които той е пазел толкова много години.

Нефизе разплакана си спомня как е върнала пръстена на Мехмед.

Късно вечерта Идрис носи поредното писмо на Кенан написано от Фунда, а Кенан си мисли, че е от Вилдан. Фунда пише ново писмо, в което кара Кенан да повярва, че Вилдан отива за няколко дни в Истанбул при своя роднина и иска да отиде и той там, за да се срещнат и да поговорят очи в очи.

В същото време Джумали се среща с Алпай.

-Ние не навеждаме глава пред негодниците синко! Искаш конака, ползвай го със здраве! – казва Джумали и хвърля нотариалните актове на конака и магазина пред Алпай. -Бракът на Халил и Мелек ще се състой! Аз реших да ти дам документите по-рано със собствени ръце и на прехвърлянето, също ще бъда аз! А ти ще си глътнеш езика и ще мълчиш! – казва Джумали и си тръгва.

Алпай поглежда документите, но въобще не е щастлив от развоя на събитията.

В същото време Халил се готви да каже истината на Мелек.

-Мелек, аз исках да ти кажа нещо хубаво, но стигнах до края на пътя, Мелек! Не иска да постъпвам неправилно нито с тебе, нито със себе си, като скривам някой неща! Аз всичко ще ти разкажа!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

Моето име е Мелек, еп.213:„След като си изгонила Дефне, забрави и за мен! Ясно!"

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!