Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.197: Дефне е нещастна, защото Зюмрют постоянно я тормози

Добави коментар

Дефне е нещастна в новия си дом. Йомер трябва да отиде в болницата още първия ден след сватбата, а Дефне остава вкъщи със Зюмрют, който я обвинява за всичко, което прави и тормози. Вижте какво ще се случи в еп. 197 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 196 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай не казва на Мелек за сделката, която е сключил с Халил, благодарение на намесата на Фунда, която отново му помага в мръсните му схеми. Кенан също започва да задава въпроси за трансплантацията на Мелек. Алпай го уверява, че не е бил донор на Мелек, но не успява да го убеди.


НА КРАТКО какво се случва в еп.197 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 юни 2024 по Diema Family.

Алпай води Кенан при лекаря на Мелек, за да го убеди, че не е донор на Мелек. Кенан вярва едва когато лекарят го потвърждава, но разбира, че Алпай изнудва Халил за нещо и иска да спре сватбата му с Мелек.

Дефне е нещастна в новия си дом. Йомер трябва да отиде в болницата още първия ден след сватбата, а Дефне остава вкъщи със Зюмрют, който я обвинява за всичко, което прави и тормози.

Халил казва на Мелек, че няма да отиде на рождения ден на Али, защото не иска да се среща отново с Алпай и да създава напрежение и там. Керем чува разговора им. Какво ще каже на Халил?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Кадрие споделя на Махмуд, че е много уплашена защото е сънувала кошмар, че тъй като тази вечер не е отишла да види близнаците, те ги дали на други хора. Махмуд ѝ казва, че докато тя е спала, той се обадил в болницата и е разбрал, че бебета са много добре. Махмуд подарява златна масивна огърлица на Кадрие, но тя е недоволна, защото му е родила две деца, а той ѝ е подарил само едно огърлица, какво ще им остави за спомен след годи, да раздели тази огърлица ли. Тя го съветва утре да отиде да купи и по-една масивна гривна за близнаците. Махмуд ѝ отвръща, че за нейното щастие е готов да ѝ подари всички гривни на света.

Керем помага на майка си и ѝ казва, че за сватбата на сестра си разбира, но какво ще прави баща му на рождения ден на Али, Фунда също ще дойде, а той не може да търпи баща си, заради щастието на брат си.

-Ти само го каза, синко, заради щастието на брат ти ще го поканим! Може да не дойдат!

-Нима ще изпуснат такава възможност, мамо?!

-Керем, ти видя брат си, той е много разстроен, заради Дефне и не знае какво се случва и забеляза ли, че ревнува от близнаците на Кадрие. Ще трябва да изтърпим някой неща, заради неговото щастие.

По-късно Мелек се обажда на Халил, за да го чу как е. Тя му казва, че някак си гласът му е странен и го пита, дали има проблеми. Той ѝ отговаря, че не, просто е уморен.

-Уморихме се, да, но всичко беше прекрасно! Благодаря ти за всичко, Халил! Само едно нещо ме притеснява, Халил. Поведението на Алпай и Фунда ми се стори престорено, ако има някакви проблеми, моля те да ми кажеш, Халил?!

-Не, няма нищо! Ти сама видя, той искаше само да ни поздрави, а толкова ненужни неща каза! Но, ти го познаваш, че си е такъв. Утре си на преглед в болницата, нали не си забравила? Да отидем заедно.

-Не, не съм, да отидем, а и татко иска да дойде!

Действието прескача на сутринта. Дефне се събужда и вижда надписа, който Йомер ѝ е оставил на огледалото. „Добро утро, Дефне Ширхан!“

-И на теб, добро утро! – казва Дефне като се обръща към мястото на Йомер, но той вече е станал. Дефне го вика и тръгва да излаза, но вижда, че е по пижама и се връща да се преоблече.

Дефне слиза в двора на конака, поглежда в гостната, но никъде не може да открие Йомер. Прислугата ѝ казва, че Йомер е излязъл, Зюмрют е излязла рано на разходка, Вилдан в школата, а Джумали в Хана.

Тъжна Дефне се обажда на Йомер, а той се появява зад нея и ѝ предлага да приготви първата закуска в техния дом.

-Ще приготвя, но ти къде беше, аз така се изплаших! Всички рано сутрина са излезли!

-Да всички си имат работа.

-И леля Зюмрют, нали?

-Да, тя е излязла, за да не те вижда! Тя не иска да види лицето ти всяка сутрин, какво да се прави?

-Аз се опитвам да оправя отношенията си с нея… - казва тъжна Дефне, а Йомер се усмихва под мустак и казва, че се е пошегувал, защото баба му е излязла, не защото не иска да я вижда, а защото е такава традицията, те трябва да бъдат сами. Йомер ѝ предлага да закусят, а после ще правят тя каквото поиска.

-Даммм… Днес искам да се разхождам с теб по улицата и да се държим за ръце!

-Само това ли?

-Йомер, нима това е малко, да се държим за ръце без да се оправдаваме пред никой…

Алпай пристига в Хана и виждайки Кенан, отново му казва, че той не е донор на Мелек. Кенан му отвръща, че не е искал да казва снощи пред Фунда, но не е повярвал на нито една негова дума!

-Ставай, да отидем в болницата! – подканя го Алпай. -Ще те заведа при лекаря на Мелек, може тогава да ми повярваш!

-Добре да вървим! – отвръща Кенан.

Мелек, Халил и Сеит Али са в болницата, а лекарят им съобщава, че изследванията са добри и болестта е спряла да прогресира.

-Аз съм вече здрава, така ли? – пита Мелек.

-Да, но не трябва да казваме, че болестта напълно си е отишла, защото сме все още на четвърти стадии – отговаря лекаря, а Мелек се натъжава. Халил се интересува, дали ще продължат с химиотерапията, а лекарят му отговаря, че ще направят радиотерапия, за да са уверени, че болестта няма да прогресира.

Лекарят им казва, че ще ѝ подготви документите за новата терапия и двамата с Йомер ще следят за лечението.

Мелек, Халил и Сеит Али тръгват да излизат от болницата, когато се срещат с Халил и Кенан. Алпай се интересува как са изследванията на Мелек. Тя му отговаря, че добри и го пита, а те какво правят тук. Алпай отговаря, че са дошли да посетят един познат.

-Сега ще ти кажа, че ще празнуваме рождения ден на Али, а той иска и вие с Фунда да дойдете, ако дойдеш детето ще се зарадва! – казва Мелек, а Алпай хилейки се просташки отговаря, че с удоволствие ще дойде.

Алпай и Кенан тръгват към кабинета на лекаря, но го срещат и той казва на Алпай, че ако отново е дошъл със същите въпроси, не иска да го вижда пред очите си, защото по никакъв начин не е свързан с болестта на г-жа Мелек. Алпай отговаря, че е дошъл да разбере как е Мелек. Лекарят му казва, че Мелек е добре и го съветва да не се занимава повече с това.

-Разбрах, не си донор на Мелек, но не мога да разбера, каква работа имаш с Халил?!

-Нали Мелек и Халил ще се женят, а той ще живее с децата ми и го предупредих, да не е посмял да ги отдели от мен! Това е всичко! И престани да ми се бъркаш! Аз бъркам ли ти се с Вилдан?!

Действието се връща в конака на Ширхан. Зюмрют се връща и вижда, че Йомер помага на Дефне в кухнята, след малко, докторът на Мелек се обажда на Йомер да дойде за час в болницата, за да обсъдят новата терапия. Така Йомер оставя Дефне с баба си Зюмрют, която много мило се държи с Дефне в присъствието на Йомер.

Но, когато Йомер излиза Зюмрют показва истинската си същност. Първо тя не харесва кафето на Дефне, а също така ѝ заявява, че не трябва да кара Йомер да работи домакинска работа, не е станал доктор, за да върши това.

-А сега оправи кухнята, свиквай! – нарежда Зюмрют.

Малко по-късно Дефне е пуснала музика и подрежда стаята им с Йомер, като се забавлява, но Зюмрют я чува и нахълтва в стаята.

-Какво правиш? Веднага спри музиката! – заповяда Зюмрют.

-Извинявайте, не съм забелязала, че музиката е силна! – извинява се уплашена Дефне.

-Главата ме заболя от нея! – мрънка Зюмрют. -Какво е това, защо прозорците са отворени?

-За да се проветри!

-Не, не може така! Виж как си смачкала пердетата!

-Смачкала?! – не разбира Дефне.

-Затвори ги, затвори! Повече не пускай музиката! - казва Зюмрют и излиза.

-Не, аз не мога да живея с тази жена! – говори си сама Дефне.

-Ей, с това момиче, доста трябва да се потрудя! А и музиката пуснала! – мрънка Зюмрют. Панар, прислужницата я чува и казва, че музиката въобще не е била силна, когато тя готви в кухнята също така пуска музиката.

-Ти, адвокат на Дефне ли стана? – пита ядосана Зюмрют.

-Не, госпожа, аз просто така!

-Добре тогава, нека всеки си върши работата!

В школата Мелек кани Халил на рождения ден на Али, но той ѝ отказва. Халил казва на Мелек, че няма да отиде на партито, защото не иска да се среща отново с Алпай и да създава напрежение и там. Мелек се натъжава, а Керем, който подслушва разговора им, се ядосва на Халил и му казва, че Алпай е техен баща и винаги ще бъде част от живота им и той трябва да направи жертвата да се примири малко с него, иначе Мелек ще остане по средата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!