Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 195: Дефне и Йомер се женят! Алпай притиска Халил!

Добави коментар

Йомер и Дефне се женят заобиколени от близки и приятели. В този щастлив за дъщеря му момент, Алпай притиска Халил да прекрати годежа, иначе ще разкаже всичко на Мелек. Всички забелязват напрежението между тях и Мелек отива да предотврати кавгата и чува част от разговора им. Ще каже ли Алпай на Мелек за договора им с Халил? Вижте какво ще се случи в еп. 195 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 194 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Започва подготовката за сватбата на Йомер и Дефне.Вилдан съобщава на Джумали, че е наела къща и скоро с Йомер ще се изнесат. Зюмрют не е доволна чувайки това и решава да действа.


НА КРАТКО какво се случва в еп.194 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 юни 2024 по Diema Family.

Йомер и Дефне се женят заобиколени от близки и приятели.

Фунда разбира за договора на Алпай с Халил, и заплашва да се разведе с него, ако Алпай не ѝ каже как е накарал Халил да го подпише.

В крайна сметка Алпай ѝ казва каква сделка са сключили, но твърди, че не се интересува от Мелек, а просто иска да подсигури бъдещето им.

Алпай пристига с Фунда на сватбата на дъщеря си и притиска Халил да прекрати годежа, иначе ще разкаже всичко на Мелек. Всички забелязват напрежението между тях и Мелек отива да предотврати кавгата и чува част от разговора им.

Ще каже ли Алпай на Мелек за споразумението им с Халил?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Йомер се среща с Дефне и ѝ споделя, че баба му иска да останат да живея в конака и му казала, че ако те си тръгнат, тя по-добре да умре.

-И какво ще правим сега? – пита Дефне.
-Не знам, повярвай ми! Ако не си тръгна, мама ще се разстрой, разкъсваме се между двете! Ти също не искаш да останеш тук, но ти си права. Но, как да постъпя, не знам?!
-Йомер, аз не искам да се разстройваш или разкъсваш, но не знам как мога да живея с баба ти, малко ме е страх!
-Защо се страхуваш, тя се съгласи да се оженим, не се инати като преди. Мама и дядо също са тук, те няма да позволят, тя да се кара с теб.
-Добре, ще направим така, както ти кажеш! Само не се разстройвай! Но, как ще кажем на мама и дядо, че искаме веднага да се оженим?
-Не се притеснявай! Дядо и дядо ти ще се разберат помежду си. Но, ти ме познаваш, че ако нещо се случи с баба, аз няма да издържа! След като иска, нека да види сватбата ни, да се оженим!

Йомер се извинява на майка си, че е разрушил мечтите ѝ свързани с преместването в нова къща. Вилдан му отговаря, че за нея е най-важно той и Дефне да бъдат щастливи, а и тя никога е нямало да поиска да си тръгне от конака, ако не е бил натиска на баба му върху него и Дефне.

Действието се пренася в къщата на Алпай. Фунда казва на Алпай, че днес е срещнала Мелек, Дефне и Вилдан, явно се подготвят за сватбата на Дефне и Йомер.

-Как така, Мелек, току-що излезе от болницата и се е заела със сватбата на Дефне ли?
-Леле, да беше видял, колко щастлива беше Мелек, никаква следа от болестта ѝ няма! Мисля, че ще постъпят като при сюнета на Сейит Али, няма да те поканят! – уверена е Фунда.
-Не, не, ще ме поканят, Дефне няма как да не ме покани!
-Дефне покани ли те на годежа, за да те покани на сватбата?! Аз ти казвам, за да не се надяваш напразно, не ме разбирай неправилно!
-Дефне ми разказа, че годежът е станал внезапно, но на сватбата със сигурност ще ме покани! А и в последно време, ние много добре се разбираме, не сме скарани!
-Алпай, не се бях замислила, но и Халил беше с тях, може да са се подготвяли за сватбата на Мелек и Халил.
-Не, не те не може да се оженят!
-Защо да не може да се оженят, Алпай? След като направиха годеж, ще направят и сватба!

Джумали с Вилдан пристига в конака на Карадаа. Джумали казва, че иска да направят сватбата на Дефне и Йомер по-скоро, защото заради това, че Вилдан и Йомер искат да се преместят от конака, Зюмрют е вдигнала кръвното и сега не иска да става от леглото, а и защо да чакат повече, толкова лоши неща са преживели, нека сега да се порадват малко.

-Ето и Вилдан ще живее заедно със снаха си в конака, нали дъще? – пита Джумали.
-Чичо Джумали, ние не сме готови, защо трябва да бързаме? – пита Мелек.
-Татко, аз също искам да посрещна Дефне, както трябва като снаха в дома си – добавя Вилдан.

Джумали казва, че те ще направят каквото е нужно, а Вилдан и Мелек ще се обединят и довършат останалото. Джумали пита Сеит Али дали е съгласен и той радостен дава съгласието си.

Междувременно Алпай отново се обажда на Халил, за да му напомни за споразумението им. Внезапно влиза Фунда и грабва договора от ръцете на Алпай. Тя го прочита и пита Алпай какво е това, защо отново се интересува от брака на Халил и Мелек. Тя заплашва да се разведе с него, ако той не ѝ каже как е накарал Халил да го подпише. Алпай ѝ отвръща, че прави това, за да подсигури бъдещето им.

Ширхан и Караада се подготвят за сватбата на Йомер и Дефне.

Дефне заедно с Йомер дава на баща си покана за сватбата.

Настъпва денят за сватбата на Дефне и Йомер. Керем е тъжен, че близначката му ще се омъжи. Мелек моли Керем да се стегне, за да подкрепи сестра си, която много се притеснява. Дефне влиза при тях, а Мелек виждайки колко е красива дъщеря ѝ в бялата рокля, казва че ще заплаче от щастие. Керем тъжен гледа сестра си, а тя го пита, дали няма да прегърне близначката си. Керем прегръща сестра си, двамата са на границата да се разплачат. Мелек също едва сдържа сълзите си.

В този момент идва и малкият Али.

-Како, ти си като принцеса!
-А, ти си като принц! – отвръща Дефне и прегръща малкото си братче.

Действието се пренася в дома на Алпай. Алпай пита Фунда защо все още не е готова. Тя му казва, че никъде няма да ходи, след като той върши нещо зад гърба ѝ. В този момент на вратата се звъни. Алпай отваря и получава призовка от съда. Той е шокиран, че Фунда иска да се разведе с него.

Халил пита жена си, какво иска от него.

-С какво шантажираш, Халил, Алпай, кажи ми?
-Добре, след като искаш да знаеш ще ти кажа. Аз съм донор на Мелек и не бях на търга, а Кенан не знае нищо! Аз 5 дни бях в болницата.
-Алпай, Мелек знае ли?
-Не разбира се, всичко е конфиденциално! Появи се възможност и аз реших да се пробвам! За живота на Мелек получаваме гаранция за нашия живот, защото Халил не може да се откаже от Мелек!
-Ти си шантажирал Халил с това ли, така ли, Алпай?
-Само си помисли? Те ще се оженят и аз ще получа магазина в Хана, а конака ще е на твое име и няма да се нуждаем от нищо! Даже и от стотинките на Кенан!
-Аз не мога да повярвам, Алпай, че си се пазарил с Халил за това?
-Да, Фунда, така е, защото имам жена за която да мисля и дете, което скоро ще се роди! Ако жена ми иска да се разведе, когато аз правя план как да живея в конака, то няма какво да направя! Аз отивам на сватбата, а ти прави каквото искаш!

В същото време Кенан случайно намира куфарчето на Алпай, в което са тестовете му за съвместимост, и си мисли, че той е донорът на Мелек.

Йомер и Дефне се женят. Всички щастливи се веселят, само Халил тъжен стои и гледа настрани. Джумали забелязва, че синът му е подтиснат и отива при него.

-Аз мислех за твоята сватба, но племенникът ти е по-бърз! – казва Джумали.
-Мисля, че те дори закъсняха, татко! Нека да бъдат щастливи!
-И вие скоро ще се ожените с Мелек. Вие ще живеете в къщата на хълма, но трябва да знаеш, че конакът също е и ваш дом. Всичко направих в този живот, остава само твоята сватба да видя, синко!
В този момент Алпай с Фунда пристигат на сватбата. Халил виждайки Алпай казва на Джумали, че за баща му трябва да е достатъчно щастието на Йомер и да не си прави планове за него. Джумали е изненадан и го пита какво означава това. Халил не може да отговори, защото Мираз кани Халил да поздрави Дефне и Йомер с една песен.

След песента Алпай настига Халил и го притиска да развали годежа си с Мелек, иначе ще разкаже всичко на Мелек.

Всички присъстващи забелязват напрежението между Алпай и Халил, а Мелек отива да предотврати кавгата и подслушва част от разговора им.

-Какво отново става, Алпай, какво искаш да ми разкажеш? – пита Мелек.
-Какво ще кажеш, Халил, да кажа ли на Мелек? – пита Алпай. -Тя има право да знае!

Ще каже ли Алпай на Мелек за споразумението им с Халил?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!