Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 194: Зюмрют отново в действие! – какво ще се случи…

Добави коментар

Започва подготовката за сватбата на Йомер и Дефне.Вилдан съобщава на Джумали, че е наела къща и скоро с Йомер ще се изнесат. Зюмрют не е доволна чувайки това и решава да действа. Вижте какво ще се случи в еп. 194 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 193 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай е шокиран, когато научава за годежа и е бесен на Халил. Кенан го предупреждава да не се бърка в чуждите работи. Халил показва на Мелек къщата, която е подготвил за нея. Мелек е шокирана, че е сънувала точно как изглежда стаята, която Халил е подготвил за нея. Алпай не спира да звъни на Халил.


НА КРАТКО какво се случва в еп.193 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 19 юни 2024 по Diema Family.

Кадрие е изписана, но тя не иска да си тръгне без близнаците, които все още са малки и имат нужда от медицински грижи.

Митхат прави изненада на Сейран за рождения ѝ ден.

Икра разказва на Керем за брат си, който са отвели в детски дом след смъртта на родителите им.

Алпай обвинява Халил, че не е спазил споразумението им.

Кенан разбира, че Алпай се опитва да навреди на Халил и Мелек. Той започва да следи Алпай. Ще успее ли Кенан да разгадае плана на Алпай?

Вилдан съобщава на Джумали, че е наела къща и скоро с Йомер ще се изнесат.

Зюмрют не е доволна чувайки това и решава да действа.

Започва подготовката за сватбата на Йомер и Дефне.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Митхат иска да направи изненада за рождения ден на Сейран и моли Керем да му помогне. Керим и Икра отиват в аптеката при Сейран, а Митхат се обажда на Сейран, че трябва спешно да се прибере вкъщи, защото ще дойде електротехник и трябва някой да му отвори, а той не може да отиде, защото няма, кой да остави в кебапчийницата, тъй като Махмуд е в болницата, а и имат много поръчки, тя и без това след час ще трябва да затваря, нека помощничката ѝ да я замести. Помощничката на Сейран я уверява, че ще се справи. Сейран си тръгва, а Керем веднага се обажда на вуйчо си, за да му каже, че Сейран си е тръгнала, а те ще изнесат нещата и ще направят всичко съгласно плана им.

-Шкафът да го поставите там, където ти казах и бъдете внимателни, за да не счупите нещо – предупреждава Митхат.

Икра вади античните аптекарски вещи и казва, че Сейран много ще ги хареса и добавя:

-Керем, вие сте толкова хубаво и задружно семейство, така се обичате и подкрепяте едни-други!
-Ако знаеше историята с вуйчо, по-късно ще ти я разкажа.
-Вие сте много привързани едни с други, с брат си, сестра си! На теб ти е провървяло! – казва тъжно Икра.
-Защо се разстрои?

Тя му отговаря, че като ги видяла така щастливи, малко се е разстроила. Икра разказва на Керем за брат си, който е бил отведен в детски дом след смъртта на родителите им. Оттогава тя не е чувала за него и Керем предлага да го потърсят заедно.

Действието прескача пред конака на Карадаа. Халил докарва Мелек, а тя му благодари за хубавия ден, който е прекарала с него и го моли да не се ядосва, за счупените вещи, защото заедно ще купят, това което се е счупило.

Мелек слага нежно главата си на рамото на Халил, а той с тъга на сърцето си прегръща любимата си жена. Камерата ни показва Алпай, който ги наблюдава и тръгва към тях. В това време Мелек щастлива влиза в конака и не вижда Алпай.

Алпай обвинява Халил, че не е спазил споразумението им.

-Не трябваше да даваш обещание, което не можеш да спазиш! – казва Алпай.

Халил ядосан набутва Алпай в колата си.

Камерата ни показва Кенан, който ги наблюдава.

Халил се отдалечава от конака на Карадаа и спира. Двамата излизат от автомобила.

Халил пита Алпай, какво иска от тях, че постоянно се навърта около тях.

-Ти, какво ще си го изкараш на мен ли, че не можеш да направиш, това което му обеща! Ти цялото си имущество ще ми дадеш! Разбираш ли?! – крещи Алпай.
-Постави ми условие, да не се оженя за Мелек?! Женени ли сме? Не! Когато се оженим, ще получиш това, което искаш, но не и сега! - крещи му Халил.
-Какво означава това, че до края на живота си ще бъдеш сгоден за Мелек ли? Ще се въртиш около тях, за да ме отделиш от децата ми ли?! Но, аз няма да позволя това да се случи! Аз ще говоря с Мелек! - заявява Алпай.

Халил го хваща за гърлото и му казва, че ако му е омръзнал живота да отиде и да говори с Мелек.

В този момент Кенан се намесва, за да ги разтърве.

Кенан пита Алпай, какво става, не го ли е предупредил.

-Какво се правиш, че нищо не знаеш? Отново си дал заповед на кучето си и дойде да го спасиш, нали?! – ядосва се Халил на Кенан и се качва в колата си.

Кенан пита Алпай, защо отново тича след Мелек и какви проблеми може да има още с тях. Кенан го пита за какви заповеди е говорил Халил. Алпай лъже, че детето не е било добре и е дошъл да го види, а Халил му се нахвърлил, може да ревнува.

Кенан го пита, защо се върти около Мелек, след като е разбрал от децата си, че тя е добре. Защо не си гледа работата, а си търси белята.

Действието прескача във вечерта в конака на Ширхан. Всички са се събрали на масата и вечерят. Йомер им казва, че е решил догодина да се дипломира, а този година ще се подготвя от нулата, а и малко да се почине.

Вилдан се обръща към Джумали и му съобщава, че е наела къща и скоро двамата с Йомер ще се преместят там.

-Защо трябваше да бързате? – пита Зюмрют.

Халил казва на снаха си, че ако нещо липсва, всички заедно ще ѝ помогнат, да не се товари сама.

-Разбира се, няма да те оставим сама, заедно ще оправим дома ви – казва Джумали, а Вилдан му благодари за подкрепата.

Йомер им съобщава, че е говорил с Дефне и ако майка му разреши след сватбата, двамата с Дефне ще живеят при нея. Вилдан щастлива отговаря, че утре ще ходи по магазините и ще се обади на Дефне, за да може обзавеждането да е по неин вкус.

-Ще оставите огромната къща и ще живеете в малка – недоволства Зюмрют.
-Престани Зюмрют, нека децата да направят така като им е удобно! – казва Джумали.

След малко на масата остават само Джумали и Зюмрют.

Зюмрют моли Джумали да не им позволява да си тръгнат.

-Нямам лице да им кажа и причината е в теб! Благодарение на теб, при нас никой не остана! - отговаря той.

В същото време Митхат се преструва, че си е изгубил паспорта и мисли, че това е станало в аптеката и двамата със Сейран пристигат, за да проверят.

Сейран отключва и е приятно изненадана от изненадата подготвена ѝ от Митхат за рождения ѝ ден.

Йомер се обажда на Дефне и ѝ казва, че утре трябва да отиде с майка му, за да изберат мебели за новата им къща. Вечерта Дефне притеснена споделя на майка си и моли Мелек ако е добре, утре и тя да дойде с тях. Мелек я прегръща и ѝ казва, че ще дойде и уверява, че никога няма да я остави сама.

Действието прескача на следващия ден. Мелек, Дефне, Вилдан, Йомер и Халил отиват по магазините, за да купят неща за новата къща, а също така да се подготвят и за сватбата на Дефне и Йомер. В един от магазините Фунда ги среща, след което казва на Алпай, че вероятно се подготвят за сватбата на Мелек и Халил.

В същото време Зюмрют решава да действа. Тя се преструва, че се чувства много зле, и моли Йомер да не се изнася след сватбата.

-Ако си тръгнеш, ще се разпадна! По-добре да умра! - казва му тя и се заклева, че ако останат в конака, тя една лоша дума няма да каже на Дефне.

Междувременно Кадрие я е изписват, но тъй като близнаците са все още малки трябва да останат в болницата в кувиози. Кадрие заявява на Махмуд, че без децата си никъде няма да ходи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!