Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

Добави коментар

Вилдан, решена да предпази Йомер от поведението на баба му, решава да напуснат конака. Тя съобщава на Джумали за решението си. Вижте какво ще се случи в еп. 189 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 13 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 188 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Йомер и Гюлшат измислят план, но Зюмрют се намесва и всичко се променя! Алпай разбира за годежа на Мелек и Халил. Какво ще направи? В същото време животът на Мелек е в опасност.

НА КРАТКО какво се случва в еп.189 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 13юни 2024 по Diema Family.

Йомер разбирайки за състоянието на Мелек отива в болницата, за да подкрепи Дефне.

Кадрие се тревожи, че ще изгуби бебетата си, а Махмуд е неотлъчно до нея.

Вилдан е решена да защити Йомер от влиянието на Зюмрют и казва на Джумали, че е решила да се изнесат с Йомер от конака.

Зюмрют е осъдена от Джумали, Йомер и Халил за решенията си. Тя разбира, че е на път да загуби и снаха си, и внука си.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Фунда се обажда на Алпай и му предлага да излязат някъде тримата със Сейит Али. Алпай ѝ казва, че състоянието на Мелек е критично и той не може да остави Керем и Дефне сами, които се притесняват за майка си.

В същото време Йомер разбира от Гюлшат и майка си какво се е случило. Той прави опит да се обади на Дефне, но тя не му вдига. Йомер казва, че сигурно Дефне му е ядосана, затова не му вдига. Мираз му обяснява, че на Дефне в момента не ѝ е до това, защото е в болницата, защото състоянието на майка ѝ се е влошило.

-Аз трябва да съм до Дефне! – казва Йомер и тръгва за болницата.

Действието се пренася в болницата в стаята на Кадрие, която се тревожи, че отново може да премине през изпитанието, през което е преминала по-рано, че ще загуби децата си и този път няма да може да стане майка. Кадрие се обвинява, че не е послушала Махмуд и не е седяла в къщи, за да си почива, а тя се е занимавала с глупави неща. Махмуд е неотлъчно до нея и се моли нищо лошо да не се случи с децата им, защото знае, че този път Кадрие няма да може да го преживее.

Йомер отива при Дефне в болницата и иска да ѝ обясни, какво е станало, че тя всичко е разбрала неправилно, но Дефне го моли да не говорят сега за това, защото тя не може да мисли за нищо друго освен майка си. Йомер се съгласява и ѝ казва, че ще бъде наблизо ако има нужда от нещо.

След малко излиза лекуващия лекар и им съобщава, че Мелек е вече добре и няма защо да се притесняват. -Животът на Мелек е извън опасност!

Всички са много радостни от чутото. Митхат пита, дали може да я видят. Лекарят им казва, че още е рано и утре ще им кажат, а сега може да си вървят.

-Дефне, Керем, синко! Майка ви е добре, елате при мен! Без това докторът каза да не чакаме, ще се уморите. И без това много ми липсвахте! – казва Алпай. Дефне казва на баща си, че ще почакат в болницата. Керем и Дефне са изненадани от загрижеността на баща им.

В конака на Ширхан Зюмрют се ядосва, че Джумали и Вилдан са се затворили и говорят на четири очи.

Вилдан, която иска да предпази Йомер от поведението на баба му, решава да напусне конака и казва на Джумали:

-Мама е направила много за мен, но това не означава, че ѝ е позволено да ме пренебрегва. Тя пренебрегва факта, че аз съм майка на Йомер, а в същото време дори не се съобразява с чувствата на Йомер. Тя използва състоянието му, за да постигне своето. Не мога да позволя това - обяснява Вилдан.

Джумали не само че не реагира, но ѝ обещава, че дори ще им помогне. Единственото, което иска, е къщата, която ще намерят, да е някъде наблизо, за да може да ги вижда.

След като приключва разговора със снаха си Джумали обвинява Зюмрют, че с това, което прави, е изгонила всички. Точно докато се карат, в къщата пристигат Йомер и Халил, които са ядосани също на Зюмрют.

-Как можеш да вземаш решения вместо мен? - пита Йомер.

-Единственото, което постигаш с това, което правиш, е да нараняваш другите! - крещи ѝ Халил. Зюмрют разбира се, настоява, че е права.

По-късно Вилдан съобщава на Йомер, че ще потърси дом за тях. Зюмрют, която подслушва разговора им, разбира, че този път снаха ѝ е сериозна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!