Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

Добави коментар

Йомер и Гюлшат измислят план, но Зюмрют се намесва и всичко се променя! Алпай разбира за годежа на Мелек и Халил. Какво ще направи? В същото време животът на Мелек е в опасност. Вижте какво ще се случи в еп. 188 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 12 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 187 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек влиза в операционната и всички са разтревожени за хода на трансплантацията, с изключение на Алпай, чиято единствена грижа е печалбата


НА КРАТКО какво се случва в еп.188 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 12 юни 2024 по Diema Family.

Йомер и Гюлшат измислят план, но Зюмрют се намесва и всичко се променя!

Хатидже казва на Кадрие, че Зюмрют иска да ожени Йомер за Гюлшад. След като Кадрие вижда Йомер и Гюлшат в бижутерския магазин да мерят пръстени, тя си мисли, че Гюлшад лъже Дефне.

Как ще реагира Дефне когато разбере?

Алпай разбира за годежа на Мелек и Халил.

Преди откриването на дюкяна си Кадрие получава контракции е откарана в болницата.

Животът на Мелек е в опасност.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Кадрие минава покарай бижутерския магазин и вижда как Йомер и Гюлшат мерят пръстени.

-Йомер, виж този е точният размер на Дефне! – казва Гюлшат, която е сложила пръстен на ръката и го показва на Йомер. Йомер взема друг, който му прилича повече на старите им халки с Дефне и го дава на Гюлшат да го пробва. Момичето казва, че този е много красив, Йомер се съгласява с нея и купува халките.
-Лодката също е готова, говорих с батко Мирза – казва Йомер. -Аз ще отида по-рано, за да украся, а ти ще ходиш и ще вземеш Дефне и ще я доведеш там.
-Добре, разбрано!
-Но, виж, нищо не казвай на Дефне!
-Остави това на мен! – смее се Гюлшат.

Кадрие среща Хатидже и от клюка на клюка, Хатидже казва на Кадрие, че Зюмрют възнамерява да ожени Йомер за Гюлшат. Кадрие обяснява на жената, че се бърка, защото Халил и Мелек са се сгодили.

В този момент покрай тях минава Алпай и чува разговора им.

-Леле, аз не знаех, кога е станало?
-Преди операцията на Мелек се сгодиха, а след като излезе от болницата ще направим сватбата.
-Но, Зюмрют нищо не ми каза за това?! Тя мисли за Йомер и това момиче. А, аз сутринта ги видях, бяха много весели, когато излизаха от конака. Но, хайде, хайде, аз много се разприказвах…

След като чу новината Алпай се обажда на Халил като го лъже, че току-що е излязъл от болницата и трябва спешно да говорят.

Кадрие идва в Хана и не може да се нарадва, колко красиво е станало всичко за откриването на дюкяна ѝ.

Йомер пристига на лодката в Халфети и се обажда на Гюлшат да отиде да вземе Дефне.

В същото време Дефне и Юнзиле пристигат в Хана. Кадрие веднага дръпва настрани и я пита, дали между нея и Йомер има проблеми.

-Какви проблеми?
-Разбрах! Но, аз ти казах и предупредих за Гюлшат. Тя е една усойница! Искаше да ви сдобри, а виж какво прави?!
-Какво искаш да кажеш? – не разбира Дефне.
-Помага ти да се виждаш с Йомер, а пред леля Зюмрют се държи като нейна снаха!
-Откъде се взе това? – изненадана е Дефне.
-Аз преди малко видях леля Хатидже, тя ми каза, че Зюмрют гласи Гюлшат за жена на Йомер. А, аз се чудех, какво правеше Гюлшат с Йомер в бижутерския магазин?!
-Видяла си Гюлшат в бижутерския магазин?!
-Да, кълна се в близнаците си, със собствените си очи я видях!

В този момент идва Гюлшат, която казва на Дефне, че е дошла при нея, защото имат работа. Дефне вдига скандал на Гюлшат. Джумали излиза и пита момичетата, какво не могат да поделят.

-Попитай Гюлшат и леля Зюмрют, дядо Джумали? – казва през сълзи Дефне. -Те искат да ме разделят с Йомер, а след това леля Зюмрют ще сгоди Йомер за Гюлшат.

Дефне не дава възможност на Гюлшат да ѝ обясни, защото разплакана си тръгва.

Гюлшат обяснява на Джумали, че нищо не знае за това, за което я обвинява Дефне.

-Аз разбрах, дъще! Всичко това е работа на Зюмрют! – отвръща с въздишка Джумали. Идва Митхат и казва, че не е могъл да намери Дефне, а и телефона си е изключила.

Гюлшат разплакана казва, че тя нищо от това, което я обвиняват не е направила.

-Добре, добре дъще! – казва Сеит Али. - Не я притискайте, нека Дефне се успокой, а след това ще говоря с нея.

В този момент на Кадрие ѝ прилошава. Всички са притеснени за Кадрие и близнаците. Махмуд веднага се обажда на Бърза помощ.

Халил се среща с Алпай, който му дава да разбере, че е разбрал за годежа им с Мелек.

-Кажи на близките си да освободят конака и дюкяна в Хана – нарежда Алпай.

В болницата сърцето на Мелек спира. Животът на Мелек преминава пред очите ѝ за един миг.

В същото време Кадрие е докарана в болницата, придружена от баща си, брат си и Сейран.

Махмуд се обвинява, че всичко е станало по негова вина, че последните дни покрой откриването на дюкяна Кадрие не се е спряла, и какво ще прави ако нещо се случи с нея или децата му. Всички се опитват да го успокоят.

В този момент им съобщават, че Мелек е получила кардиогенен шок и може да има нужда от кръвопреливане. Сеит Али се обажда на Дефне да дойде в болницата.

Действието се пренася при Алпай и Халил.

Халил обяснява на Алпай, че годежът е бил по идея на родителите му и че не е могъл да каже, че няма да се ожени за Мелек, за да не я разстрои преди операцията.

-Да, ние се сгодихме! Татко и Сеит Али са искали да повдигнат духа на Мелек преди операцията и са решили да ни сгодят, аз дори не знаех за това, разбрах, когато дойдох в болницата! Бях принуден!
-Боже, Боже, той бил принуден!
-Какво трябваше да направя? Да откажа? На Мелек да ѝ стане зле преди операцията? Виж, никой не знае за нашето споразумение, но нека Мелек да се оправи, аз няма да се оженя за Мелек! Какво друго да ти кажа?

Разговорът им е прекъснат от обаждането на Митхат, който съобщава на Халил, че състоянието на Мелек се е влошило. Халил казва на Митхат, че веднага идва. Халил си тръгва.

-Бягай, бягай Халил! Това означава, че не те е грижа за твоята собственост! – крещи след него Алпай. Халил се връща и го предупреждава:
-Виж, състоянието на Мелек се е влошило! Моли се с нея да не се случи нищо лошо, защото това ще бъде последният ти разговор! Разбра ли ме?! - Алпай нервно се смее.

Действието се пренася в болницата. Лекарят на Мелек излиза и съобщава на семейството, че са стабилизирали състоянието на Мелек, но опасност за живота ѝ все още има, и следващите 24 часа са критични за нея.

-Едната се мъчи да роди, а другата се бори за живота си – плаче Махмуд.
-Синко, не се предавай! Ти ще станеш баща! – опитва се да го успокой Сеит Али.

В този момент пристигат Керем и Дефне. Дефне притеснена пита дядо си, какво е станало с майка ѝ. Сеит Али не знае какво да отговори, а Махмуд и Митхат плачат. Притеснен Керем пита, какво е станало.

-Състоянието на майка ви малко се е влошило – обяснява Сейран и опитвайки да се усмихне добавя. -Но, тя ще се оправи, не се притеснявайте!
-Кадрие има контракции, майка ви ще се оправи! – казва Сеит Али като се опитва да сдържи сълзите си.

Йомер се обажда на Гюлшат, но тъй като не знае какво да му каже, Гюлшат не му вдига. Йомер си мисли, че Дефне и Гюлшат пътуват към него. Йомер се опитва да включи касетофона на лодката на Мираза, но не успява, затова се обажда на Мираза, за да го пита. Мираза му казва, че той е много стар, но като го удари трябва да тръгне и добавя:

-Какво става, приключи ли с подготовката?
-Да! Обадих се на Гюлшат, но не ми вдига, сигурно са тръгнали и скоро ще дойдат! – отговаря Йомер и приключва разговора.

Мираза прави няколко крачки и е изненадан да види Гюлшат да седи тъжна и замислена на една пейка. Той се приближава към нея и я пита, какво се е случило, защото той преди малко е говорил с Йомер и той я чака да отиде при него с Дефне. Мирза пита, къде е Дефне. Гюлшат отговаря, че Дефне я няма и не знае какво да каже на Йомер.

В същото време ядосан Джумали се прибира у дома.

-Това е вече прекалено, Зюмрют! – казва Джумали виждайки жена си. -Ти побърка ли се, защо искаш да събереш Йомер и Гюлшат?
-Ако така изглежда отстрани, значи не само аз го мисля! Съдба!
-Ти не можеш да наречеш съдба, това което искаш да втълпиш на човек, което не е на сърцето му! Ти не можеш да търсиш жена на внук ми!
-Ако това стане, аз няма да съм против, Джумали! Ние сме ѝ задължени, тя спаси живота на Йомер! А и Йомер не се отделя от Гюлшат! Ако Дефне беше подходящата за Йомер, той нямаше да загуби паметта си!
-В това ти искаш да вярваш! Ти искаш да набиеш в главата на Йомер, това което ти искаш! Да кажем, че се случи, това което ти искаш?! Ами след това?! Йомер ще се оправи, ще си спомни Дефне и какво ще правиш тогава? Как ще му обясниш това? Ти не разбираш ли, че ставаш враг за собствения си внук!
-Аз го държа по-далече от това което му причинява болка! Нека да ми бъде враг!
-Ох, Боже, какво не може да поделиш с Дефне? Не виждаш ли, колко е щастлив Йомер с Дефне? Моля те, остави децата на спокойствие, г-жо Зюмрют! Какво ти е направило момичето? Заради Мелек, нали! Но, всички приключи! Мелек и Халил не са се разбрали добре, аз вече ти разказах!
-Ти не ме разбираш! Никой от вас не ме разбира! Казвате, че Зюмрют е твърдоглава, злопаметна, но това не е така! Коя е Дефне, Джумали? Дъщеря на Алпай, заради който синът ми много години страдаше. Дъщеря на човека, който ви направи врагове с най-добрия ти приятел и скара мен с най-добрата ми приятелка. Сега искаш да ми кажеш, че дъщерята на човека, който погуби 20 години от живота на сина ми ще се омъжи за Йомер, така ли? Как да издържа това Джумали? Това не е в моите ръце, Джумали!

Алпай пристига в болницата и пита Дефне как е майка ѝ. Дефне със сълзи на очи му казва, че състоянието на майка ѝ е много лошо.

Халил ги наблюдава отстрани, а след като Дефне си тръгва, Халил ядосан пита Алпай, не го ли е срам да пита дъщеря си за състоянието на майка ѝ.

-А, какво да ѝ бях казал, че съм бил с батко ѝ Халил и съм разбрал, че майка ѝ не е добре?
-Как не те е срам?! Теб не те бълнува какво чувстват хората! Ти искаш да се възползваш от мъката на децата си! На теб, ти е все едно как е Мелек! Ако тя умре, надай Боже, ти ще плачеш за това, че не си успял да вземеш нищо от мен!
-Чуй ме, г-н Халил, аз жертвах здравето си, за да може Мелек да се оправи и децата да не останат без майка! Дори бременната ми жена не знае за това! Ако исках да се възползвам от това щях да разкажа на целия свят! – лъже нагло Алпай.
-Ти, дори и пръста си нямаше да мръднеш, ако нямаше изгода от това! – отвръща Халил.

„Да беше ми говорил така преди операцията, но не можеше, разбира се!“ – мисли си Алпай след като Халил си тръгна.

Действието се пренася в школата. Гюлшат разказва на Мираза и Вилдан какво се е случило и е много разстроена, че Дефне не ѝ вярва, че Йомер ѝ е като брат.

Мирза отбелязва, че явно Зюмрют е казала нещо, иначе Дефне не би се ядосала за нищо. Вилдан успокоява Гюлшат, че някак си ще покажат истината на Дефне.

-Кой знае, какво са казали на Дефне, че така реагира – казва Гюлсат.
-Преди време искаш така постъпи и с Халил и Мелек, но не ѝ се получи, а сега е наред Йомер! Но, каквото и да прави, тя не може да заличи любовта на Йомер към Дефне! Дъще, аз никога не съм се съмнявала в твоите добри намерения. Спомняш ли си, когато изчезна дневника на Дефне, а ти го намери и как реагира г-жа Зюмрют. Аз всичко виждам, но край, аз знам какво да направя! – отвръща Вилдан.

В този момент Йомер се обажда на Гюлшат. Момичето притеснено му вдига.

-Гюлшат, къде се изгубихте?
-Йомер…

Вилдан взема телефона от Гюлшат и казва на сина си да се прибира, защото е станало недоразумение. Вилдан го моли да дойде в школата, за да му разкаже какво е станало.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!