Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

Добави коментар

За да спаси любимата си жена Халил влиза в капана на Алпай. Но, за да запази бизнеса си и конака, той ще трябва да се откаже от мечтата си да се ожени за Мелек. Какво ще реши Халил? Вижте какво ще се случи в еп. 186 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 185 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Йомер постепенно си спомня миналото си и това радва Дефне. Джумали и Сеит Али подготвят годежа на Мелек и Халил, без да знаят каква сделка е сключил Халил с Алпай. Алпай е уверен, че Халил няма да спази уговорката им и ще се ожени за Мелек и така той ще получи бизнеса и конака на Ширхан.

НА КРАТКО какво се случва в еп.186 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 10 юни 2024 по Diema Family.

Алпай потрива ръце от радост, след като Халил подписа споразумението, с което се отказва от конака и бизнеса си в полза на Алпай, в случай, че не спази обещанието си и се ожени за Мелек. Алпай заминава за няколко дни, за да си почине, далеч от шума на града. На практика той чака истинският донор да си свърши работата, да даде на Мелек това, от което се нуждае, а после той, Алпай, да се появи като спасител и да каже, че благодарение на него Мелек е все още жива.

В същото време Халил, хванат в капана на Алпай, за да спаси живота на Мелек, не знае какво да прави, защото, за да запази бизнеса и конака си, той трябва да се откаже от брака си с Мелек. Но, как да ѝ каже това, като вижда колко е щастлива Мелек.

В същото време Кенан продава магазините, които купи в Хана на Сеит Али и Джумали. Какво мисли за това Алпай?

Йомер пита Дефне, кой е Аднан? Какво ще му отговори Дефне?

Всичко за "Моето име е Мелек"

Йомер записва в дневника си:

„Когато човек обича, той винаги се чувства по един и същи начин. Колко много с теб сме се борили, колко много сме преживели, но не се предадохме. Дали съм те забравил или спомнил, не е важно! Аз днес пред себе си видях същото момиче… Ти си точно такава, каквото се описваше, Дефне… Винаги ще обичам само теб! 100 години преди или 100 години след, има ли разлика…Ние заедно ще запълним пропастта между нас.“


В същото време Дефне записва в дневника си:

„Днес когато ме гледаше, аз видях тази позната доброта у теб, Йомер! Аз разбрах, че каквото и да се случва, истинската любов не може да се изтрие от сърцето! Един ден когато си спомниш, ние ще оставим настрани тетрадките си и ще напишем съдбата си заедно!“

Действието прескача на другия ден. В Хана Кенан вижда Сеит Али и Джумали и отива при тях, като им казва, че иска да им предложи нещо: -Както вече знаете аз купих няколко магазина в Хана, но вече нямам нужда от тях, след като се отказах от Бутик-хотела, затова съм решил да ги продам. Затова реших първо да ги предложа на вас.

-Какво става? – пита Джумали.
-Колкото струват на тази цена ѝ ще ви ги продам. Нямам цел да спечеля – обяснява Кенан. -Повярвайте в искрените ми намерения, моля ви!
-Г-на Кенан, ние ще помислим и ще ти кажем какво сме решили – отвръща Джумали.

Останали насаме Сеит Али предлага на Джумали да купят магазините. Джумали веднага го подкрепя.

Сеит Али и Джумали не мислят много и отиват при Кенан и му казват, че са готови да купят магазините му.

Кенан казва на Идрис да се обади на адвокатите му, за да подготвят документите. Идрис веднага се обажда на Алпай и му съобщава, че Кенан иска да продаде магазините си на старците от Хана.

-О, Боже, защо ще го прави? Ние толкова трудно ги купихме, но нека да ги продаде, аз без това ще ги купя – отговаря уверен Алпай.

Кадрие и Махмуд са в болницата, за да проследят бременността на Кадрие. Лекарката казва, че още един месец остава до раждането и предупреждава Кадрие да не се преуморява.

-Ти, чули какво каза лекарката? – пита Махмуд и се обръща към лекарката. -Само да я видите, тя не стой на едно място, а сега е пристрастена към търговията! Иска да отвори ресторант, не се спира и за пет минути!

Кадрие отвръща, че въобще не се уморява, защото има помощници. Махмуд я пита, какво ще прави след раждането с две деца.

-Като всички майки ще си гледам децата и ще работя! – заявява Кадрие.
-Разбира се, вие добре го казаха те! – отвръща лекарката. – Може да работите, няма никакви проблеми! Но, не се уморявайте прекалено много преди раждането! Достатъчно е да не стоите много права!

Кадрие щастлива пита Махмуд, дали е чул, че лекарката ѝ е казала, че може да работи. Изражението на лицето на Махмуд е много тъжно.

Халил пристига в школата. Мираза и Вилдан виждат, че той е много замислен.

-Приятел, разбрах, че сте се сгодили с Мелек, а и операцията ще мине успешно, какво е станало, защо си умислен? – пита Мираза.
-Халил, ако ти се обидил на мама, не ѝ обръщай внимание. Това е нейното обичайно състояние, нали знаеш! – казва Вилдан. -Нека само Мелек да се оправи, всичко друго ще обсъдим и решим! Тя ще престане да се инати, само ви каза, че се е ядосала, че сте го направили в тайна от нея.

Халил отговаря, че не е притеснен за това, но не довършва мисълта си, защото в школата пристига Керем и иска да поговори насаме с Халил.

Действието се пренася в конака на Ширхан. Зюмрют разглежда албум със снимки, но като вижда, че Йомер идва към нея го затваря. Йомер я моли заедно да го разгледат, но Зюмрют затваря и оставя албума и му казва: -Няма да те притеснявам! Понякога си мисля, че това, че си загубил паметта е като подарък за теб. Ех, ако можех и аз всичко да забравя! Всичко, което съм преживяла…, тогава нямаше така да ме боли!

-Бабо, виж, аз може всичко да съм забравил, но много добре чувствам любовта ти към мен! Бъде уверена в това! Аз съм разстроен да те видя в това състояние, кой ти е причинил това? Разказвай!
-Те си мислят, че не уважавам любовта! Но, любовта трябва добре да се разбира… Халил обича Мелек много, но тя него не! Нека по-бързо да се оправи, аз не ѝ пожелавам зло, но аз не приемам това, как тя използва любовта на сина ми към нея. А, когато говоря за това, всички ме наричат, че съм жестока… Но, жестоки са тези, които не видят тази истина, а не аз.

Йомер казва на баба си, че според него Мелек е добър човек.

-Добър, но не и за нас, синко! Дефне също мислиш, че е добра, нали? Аз знам това, но също така знам и преживяното. Аз знам, как ти за малко щеше да загубиш живота си… Спомням си и колко молитви съм казала в коридора на болницата, за да се оправиш. Но ти не си спомняш това! А, дядо ти, майка ти, Дефне… те също не си спомнят? Но, аз няма как да забравя всичко, което преживяхме…. Но, за да си щастлив, аз ще се оттегля настрани и ще си мълча! Все едно от моето мнение никой не се интересува!

Сейран идва при Нефизе и ѝ казва, че иска да помогне на Икра да стане фармацевт, защото момичето разбира и се интересува от билките. Нефизе е съгласна, но предлага да попита Икра, А Икра чувайки предложението на Сейран веднага се съгласява, но се притеснява, че курсовете за постъпването в университета са платени, но Нефизе ѝ казва, че не трябва да мисли за това.

-Аз винаги съм мечтала за това!

Халил отива в болницата и пита лекаря на Мелек, дали донорът на Мелек лежи в тази болница. Докторът не може да разбере, защо Халил се притеснява, като отново му повтаря, че това е конфиденциална информация. Халил отговаря, че знае, но иска да бъде уверен, за да няма проблем. Лекарят го уверява, че няма никакъв проблем.

В този момент Халил вижда в болницата Фунда. Той не знае, че Фунда е в болницата, за да провери как се развива бременността ѝ, но се успокоява, че след като Фунда е в болницата, значи и Алпай е тук.

Фунда изпраща на Алпай снимка на бебето им от УЗИ. Алпай я гледа и си мисли, че не е бил добър баща за братята и сестра му, защото е бил млад, но на него ще покаже какво е да си баща.

Дефне и Йомер пият чай в Хана.

-Дефне, кой е Аднан? – пита неочаквано Йомер.
-Може ли да не говорим за това!
-Нали си обещахме, че ще говорим за всичко!
-Ти си прав, но аз…
-Ти си написала, че е син на партньора на баща ти! Няколко пъти си написала, че не си го харесвала, а след това дълго време нищо не си написала за него. А, след това си написала, че кошмарът е приключил.
-Аз също съм написала, че не желая повече да си спомням за това!
-Ние сме лежали в болницата, а ти много силно си преживяла, какво се е случило, Дефне? Защо сме лежали в болницата? Кой е Аднан?

Дефне със сълзи на очи разказва на Йомер, какво се е случило и му казва, че не иска повече да си спомня за това…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!