Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!

Добави коментар

Йомер постепенно си спомня миналото си и това радва Дефне. Джумали и Сеит Али подготвят годежа на Мелек и Халил, без да знаят каква сделка е сключил Халил с Алпай. Алпай е уверен, че Халил няма да спази уговорката им и ще се ожени за Мелек и така той ще получи бизнеса и конака на Ширхан. Вижте какво ще се случи в еп. 185 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 184 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Алпай подготвя поредния си коварен план, този път Халил е жертвата му. Всъщност Алпай дори не се поколебава да използва здравето на Мелек, за да обслужи интересите си.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 185 на „Моето име е Мелек“, който може

да гледате от 21:00 часа на 7 юни 2024 по Diema Family.

Йомер постепенно си спомня миналото си и това радва Дефне.

Джумали и Сеит Али подготвят годежа на Мелек и Халил, без да знаят каква сделка е сключил Халил с Алпай.

Кадрие се подготвя да отвори собствено заведение, но това никак не се харесва на Махмуд.

Алпай е уверен, че Халил няма да спази уговорката им и ще се ожени за Мелек.

Зюмрют разбирайки за годежа на Халил и Мелек, казва на сина си, че никога няма да го благослови!

Йомер постепенно си спомня миналото си, а връзката му с Дефне се задълбочава.

В Халфети след като Йомер спаси живота на давещ се човек, споделя на Дефне, че все едно е бил друг човек, след като е чул виковете за помощ.

-Йомер, ти си лекар, това са просто рефлекси! Спомняш ли, как преди дни направи баклава в пекарната на дядо ти? Знаеш ли, кое най-хубавото, че ти започваш по-малко да си спомняш.

-Да, но на малки парченца – отвръща Йомер.

Дефне хваща Йомер за ръце и го уверява, че винаги ще бъде до него и със сигурност накрая ще успеят да преодолеят и този проблем.

-Аз много те обичам! – признава му отново Дефне.

Халил пристига при Мелек, където го чакат Сеит Али и Джумали. Джумали казва на сина си, че нали са идвали при тях, за да ги попитат, дали може да се оженят, а те не само са съгласни да го направят, ами са им купили и пръстени и искат със Сеит Али да се сгодят преди операцията на Мелек.

Халил е шокиран от новината. -Татко, нима може да правим това в болницата? – пита Халил.

-А, какво лошо има в това, нима не чакахте 20 години? – пита Джумали.

Джумали взема пръстените и казва на Сеит Али да започнат с церемонията, когато идва лекуващият лекар на Мелек и им казва, че доста време са се задържели при Мелек и трябва да я оставят да си почине. Сеит Али, Джумали и Халил с нежелание напускат стаята.

В същото време Зюмрют се обажда на Гюлшат и се интересува, къде са. Момичето ѝ отговаря, че се прибират. Зюмрют се интересува, кой друг е с тях. Гюлшат отговаря, че са само двамата с Йомер.

-Дефне не е ли с вас?

-Не, тя не дойде, само сме двамата!

Дефне се досеща, че Зюмрют е питала за нея. Гюлшат ѝ казва, че леля ѝ Зюмрют се притеснява, че Дефне ще притиска Йомер и пречи да се оправи, но Гюлшат знае, че не е така и моли Дефне да не обръща внимание на Зюмрют.

-Когато, заедно наредим пъзела(има предвид паметта си), тя ще се успокой! – казва Йомер. Дефне му отговаря, че е прав и трябва по-скоро да решат този въпрос.

И докато всичко това се случва, Кадрие си има свой собствена проблем. Тя е започнала подготовка за заведението си, а Махмуд кипи от гняв. Лошото за него обаче е, че този път всички са на страната на Кадрие и никой не споделя мъката му.

В същото време Алпай лъже всички, че отива на търг. Всъщност той се е уговорил да се скрие в една къща, така че Халил да си помисли, че той е донорът на костен мозък и е в болницата.

Фунда не е доволна, че Алпай заминава и я оставя сама с малкия Сейит Али. Тя му казва, че ще се грижи за детето, но той да не е посмял да ядоса Кенан, защото ще си събере багажа и замине за Германия.

„Ако Халил не удържи на обещанието си, а той няма да го удържи! Ти, дори не си и представляваш, какво ще получа, Фунда!“, мисли си Алпай, след като Фунда ядосана излезе от стаята. „-Ти, не оценяваш нищо, Фунда!“

Дефне се връща в конака и казва на леля си Нефизе, че е много щастлива. Леля ѝ я пита какво е станало, а Дефне ѝ казва, че Йомер си е спомнил, че е лекар. Идва Кенан и съобщава щастлив на сестра си, че не са го изгонили от отбора, благодарение на дядо му.

Действието се връща в болницата. Сеит Али моли докторът да ги пусне за 5 мин. при Мелек, само да си разменят пръстените със Халил според традицията. Докторът им дава 5 мин.

В същото време Алпай седи в една болнична стая и си прави снимка. Една от медицинските сестри го вижда и го пита какво прави тук, а той се оправдава, че е дошъл на свиждане, но явно е объркал стаята.

Междувременно, без да знаят каква огромна глупост е направил Халил преди малко. Джумали и Сеит Али на практика правят връзката на Халил и Мелек официална.

-Каквото и да се случи, не забравяй, че те обичам! – казва Халил на Мелек.

-Не се притеснявай, аз ще преживея тази операция! Ще бъда силна, заради хората, които обичам и ме обичат!

В този момент влиза лекарят и им казва, че има подарък за тях и им съобщава, че донорът е направил всички изследвания и няма пречки операцията да бъде извършена.

Халил излиза от стаята на Мелек и вижда снимката, която Алпай му е изпратил от болничната стая със следния текст: „Бъди спокоен! Аз съм в болницата!“. Много добре план на Алпай, трябва да му се признае, Халил не се съмнява, че донорът на Мелек е Алпай.

Зюмрют е бясна, че Халил се е сгодил за Мелек без нейното съгласие. Тя му заявява, че никога няма да го благослови.

Оставайки насаме с Джумали Зюмрют му заявява: -Ти, днес съсипа всичките ми мечти! Аз повече няма да те погледна!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!