Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 183: Йомер признава на Дефне, че е влюбен в нея!

Добави коментар

Йомер признава на Дефне, че отново се е влюбил в нея! Ще успее ли Кадрие да осъществи мечтата си, да отвори ресторант? Алпай отива да види Мелек и се вбесява, когато разбира, че само Халил има право да влиза в стаята ѝ. Вижте какво ще се случи в еп. 183 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 182 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Въпреки че не си спомня Дефне, Йомер е решен да я опознае и обикне отново. Той е уверен, че любовта им е жива и може да преодолее всяка пречка.

НА КРАТКО какво се случва в еп.183 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 юни 2024 по Diema Family.

Кенан иска постепенно да се сдобри със семейството на Вилдан и казва на Халил, че разбира грешката си и обещава да стои далеч от семейството му.

Махмуд и Митхат разширяват бизнеса. Как ще реагира Кадрие, когато разбере, че те имат намерение да завземат помещението, което Сеит Али ѝ подари?

Ще успее ли Кадрие да осъществи мечтата си, да отвори ресторант?

Йомер признава на Дефне, че отново се е влюбил в нея!

Алпай отива да види Мелек и се вбесява, когато разбира, че само Халил има право да влиза в стаята ѝ.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Действието продължава от предния епизод. Халил следван от Мираза отива да види, кой е мъжът, който иска да говори с него и го чака пред школата.

Халил е изненадан, когато вижда Кенан.

-Какво прави той тук? Животът ли му е омръзнал? – пита ядосан Халил.

Мираза му казва, че ако е искал да направи нещо лошо, е нямало да стои пред школата. Кенан казва на Халил, че просто е дошъл да се извини, че разбира грешката си и обещава да стои далеч от семейството му.

„Един ден гневът ти ще утихне!“, мисли си Кенан, гледайки след Халил и Мираза.

Действието се пренася в конака на Ширхан. Зюмрют вижда, че Йомер и Гюлшат се приготвят да излизат. Тя ги пита, къде отиват.

-Ще отидем малко на разходка в Халфети с…

Гюлшат разбира, че Зюмрют не иска Дефне за снаха и прекъсва Йомер, като пита Зюмрют, дали иска нещо да ѝ донесат от там. Зюмрют ѝ отговаря, че не иска нищо и им пожелава двамата добре да се забавляват

. Гюлшат подканя Йомер да вървят.

На улицата Йомер пита Гюлшат, защо му е попречила да каже на баба си, че ще Дефне ще дойде с тях. Гюлшат му обяснява, че в миналото е имало някакви разногласия между семействата, че Зюмрют е развалила годежа между него и Дефне, за да не се разстройва.

-Дефне сигурно много се е разстроила? – предполага Йомер.
-Разбира се, че се е разстроила! – отвръща Гюлшат.

Дефне, която идва зад тях, чува как Йомер казва на Гюлшат, че много се е променил, че макар да не помни Дефне, е щастлив, когато прекарва време с нея, и иска постоянно да тя да е около него, и няма търпение да я види отново.

Дефне радостна от чутото се приближава до тях и им казва, че само ще остави китарата и ще тръгнат. Дефне ги кани да влязат в конака.

След малко идват Керем и Икра. Керем запознава Икра с Йомер и Гюлшат. Идва и Дефне, а Йомер казва на Керем, че е разбрал, че за майка му са намерили донор и пожелава да се оправи по-бързо, за да се оженят с чичо му.

Керем е шокиран от новината. Дефне се опитва да му обясни, че след всичко, което се случи на майка им и тя заслужава да бъде щастлива. Керем казва на сестра си, че е ядосан, защото никой не му е казал за това, и той разбира за всичко все последен.

Кадрие моли Сейран да ѝ помогне с документите за новия бизнес. В същото време Махмуд казва на Митхат да се върне в кебапчийницата завинаги, да работят заедно както преди и да разширят ресторанта.

Двамата започват да правят ремонт на помещението, което Кадрие е планирала за ресторанта си. Митхат пита брат си, дали е говорил с баща им за това, което са намислили да направят. Махмуд го успокоява, че първо да направят ремонта и след това ще му кажат, а и толкова време е минало, а Кадрие все още не се е появила, защото е разбрала, че нищо няма да излезе от бизнеса ѝ.

Щастлива Кадрие пристига в Хана, но разбира, че Мехмед и Митхат се събират да ѝ вземат помещението, което щеше да превърне във вегански ресторант.Разплакана тя отива отново при Сейран и ѝ разказва какво са направили Митхат и Махмуд.

В Халфети Йомер казва на Дефне, че е разсеял всички страхове и недоверие, които е имал към всички, когато се е върнал от казармата.

По-късно, в ресторанта, Йомер признава Дефне, че отново се е влюбил в нея, и двамата щастливи танцуват заедно.

Докато се разхождат по крайбрежната алея, група хора викат за помощ на давещ се човек. Йомер реагира незабавно и спасява живота на мъжа.

Алпай отива да види Мелек и се вбесява, когато разбира, че само Халил има право да влиза в стаята ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

„Моето име е Мелек“, еп.205: Фунда се подготвя да провали плановете на Алпай!

„Моето име е Мелек“, еп. 204: Фунда намира документите, които Алпай скри от нея!