Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 182: Йомер е решен да опознае и обикне отново Дефне!

Добави коментар

Въпреки че не си спомня Дефне, Йомер е решен да я опознае и обикне отново. Той е уверен, че любовта им е жива и може да преодолее всяка пречка. Вижте какво ще се случи в еп. 182 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 юни 2024 по Diema Family.

В епизод 181 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Най-накрая е намерен донор за Мелек! Алпай крие тайната си. Кенан остава в града и поставя условия на Алпай. Зюмрют не иска Йомер да чете дневника на Дефне! Дефне и Йомер планират пътуване.


НА КРАТКО какво се случва в еп.182 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 юни 2024 по Diema Family.

Алпай съобщава на Керем и Дефне, че имат още братче или сестриче. Какво ще му каже Керем?

Сеит Али споделя с Нефизе, че преди Мелек да припадне в Хана с Халил са имали намерение да се оженят, въпреки несъгласието на Зюмрют. Какво мисли Нефизе?

Халил се опитва по всякакъв начин да подкрепи и разсее Мелек докато е в болницата.

Кадрие моли Сейран да ѝ помогне със заведението, което иска да отвори.

Махмуд предлага на Митхат да работят заедно.

Йомер е решен да опознае и обикне Дефне отново.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Дефне, Керем и Сейит Али младши са в къщата на Алпай и Фунда. Алпай се опитва да оправи отношенията с децата си. Той им съобщава, че скоро ще имат още един брат или сестра. Керим и Дефне са изненадани, но поздравяват Фунда.

-Надявам се, че ти ще бъдеш добър баща и няма да преживее, това което преживяхме ние и ще бъде щастливо дете! – отбелязва Керем.

Сеит Али споделя на сестра си Нефизе, че преди Мелек да припадне в Хана, са били дошли с Халил да им съобщят, че ще се оженят.

-Трябва да знаеш, че нито аз, нито Джумали ще им попречим! – добавя Сеит Али.

-Това е така, няма да бъдем против любовта, а ще я подкрепим! Каквото е било в минало си остава в миналото! – отвръща Нефизе.

-Дори да минат 50 години от съдбата не можеш да избягаш! - добавя Сеит Али.

-Аз се опитах да говоря на тази тема със Зюмрют, но тя не си е променила мнението! Не е съгласна!

-Не ѝ обръщай внимание, како! Не ѝ казвай нищо! Нека никой да не знае, нека Мелек първо да се оправи…

В същото време Халил влиза при Мелек. Тя е изненадана да го види и му припомня, че не може да я посещава. Халил ѝ отговаря, че не може да заповядва на сърцето си… Мелек също е щастлива да го види и му казва, че сега може спокойно, без болка да заспи. Мелек му благодари, че той е в живота ѝ. Халил я уверява, че тя ще излезе от тук и заедно ще създадат своето семейство…, а докато тя излезе от болницата, той ще завърши песента, която пише за нея.

-Няма търпение да получа подаръка си! – отвръща Мелек.

Действието прескача. Халил седи пред камината с китара в ръце и пише песента за Мелек, която ѝ обеща.

Сутринта Халил гледа портрета на Мелек на стената, който той сам е нарисувал преди години и му говори: -Добре дошла, мой Мелек! Добре дошла в живота ми!

Халил изважда сандъчето с вещи на Мелек, които пази много от много години и от там вади две сватбени халки.

В същото време Фунда поздравява Алпай за шоуто на баща, което разиграл пред Керем и Дефне. Алпай ѝ казва, че не е било шоу, а истина и се надява тя да е разбрала това, защото Алпай е вече такъв, баща за пример.

Фунда пита Алпай, дали ще вземе Сейит Али, който ще остане при тях за една седмица в магазина. Алпай ѝ казва, че там ще му бъда студено, а също така ѝ казва още куп оправдания, само и само да не вземе сина си.

Керем казва на леля си, че му е скучно и пита, дали има работа за него. Нефизе му казва да заведе Икра да ѝ покаже ботаническата градина.

Междувременно Халил с мостри и каталози отива в болницата при Мелек и ѝ казва, че тя трябва да избере всичко в техния дом преди операцията.

Кадрие отива в аптеката при Сейран и ѝ се оплаква, че никой не иска да ѝ помогне да открие заведението си. Сейран и Бану се съгласяват да ѝ помогнат с отварянето на заведението.

В същото време Махмуд предлага на брат си Митхат да не се връща да работи на улицата, а да работят заедно в кебапчийницата на Сеит Али, дори могат да увеличат дюкяна.

-Добре, батко, след като така искаш, ще остана!

-Да! Така желая!

-Но, няма защо да разширяваме заведението, защото там Кадрие иска вегански ресторант да открие – припомня Митхат.

Махмуд отговаря, че Кадрие се е отказала.

Действието се пренася в конака на Ширхан. Вилдан казва на Йомер, че след малко тръгва за школата. Йомер ѝ казва, че и той ще излезе, защото с Дефне ще ходят в Халфети. Йомер признава на майка си, че вече не се разстройва, че не си спомня Дефне, защото иска да я опознае и обикне отново.

-Мамо, възможно ли е, да се влюбиш в един и същи човек втори път?

-Разбира се! В това няма нищо странно, защото ти обичаш Дефне със сърцето си и сега не е странно, че чувстваш същото в сърцето си! Това е любовта! Човек обича първо със сърцето си, а след това с главата си.

-Дори паметта да изчезне, любовта ще остане в сърцето, това ли искаш да ми кажеш?

-Твоят разум си е на мястото, синко, а да забравиш е друго!

-И аромата на мама не се забравя?! - казва Йомер с усмивка и прегръща майка си. Вилдан се разплаква от щастие.

В този момент при тях влиза Зюмрют. Тя казва, че може един ден и нея Йомер така да я прегърне. Йомер казва на баба си, че още сега ще я прегърне. Йомер прегръща баба си, а след това казва, че има прекрасно семейство, като прегръща едновременно майка си и баба си.

Действието прескача Вилдан е в школата и разказва на Халил как Йомер я е прегърнал, а тя си е помислила, че той най-накрая всичко ще си спомни, но нищо не е станало. Халил ѝ казва да не губи надежда, защото един ден и това ще стане. Идва едно момче, което, казва на Халил, че един мъж го чака пред школа, за да поговорят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

„Моето име е Мелек“, еп.205: Фунда се подготвя да провали плановете на Алпай!

„Моето име е Мелек“, еп. 204: Фунда намира документите, които Алпай скри от нея!