Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп. 180: Йомер е до Дефне в трудния за нея момент!

Добави коментар

В болницата състоянието на Мелек се влошава. Зюмрют е бясна, че Халил е при Мелек в болницата, а Йомер е отишъл да се види с Дефне и да я подкрепи. Фунда е решена да спре Кенан, преди да предаде Алпай на полицията. Вижте какво ще се случи в еп. 180 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 май 2024 по Diema Family.

В епизод 179 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Мелек най-накрая приема предложението за брак на Халил и те съобщават на родителите си, че планират да се оженят. За съжаление радостта им не трае дълго, тъй като здравето на Мелек се влошава и лекарят съобщава на семейството ѝ, че единствената ѝ надежда сега е трансплантация...


НА КРАТКО какво се случва в еп.180 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 31 май 2024 по Diema Family.

След изненадващото си завръщане от Германия, Фунда се сблъсква с шокиращата новина, която ѝ поднася Кенан.

Фунда е ядосан, че Алпай е била в болницата, „тичайки след Мелек".

Халил се обвинява, че не е успял да предпази Мелек.

Зюмрют е бясна, че Халил е при Мелек в болницата, а Йомер е отишъл да се види с Дефне.

Фунда е решена да спре Кенан, за да не предаде Алпай на полицията.

Гюлшат намира дневника на Дефне.

В болницата състоянието на Мелек се влошава.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Фунда се е върнала от Германия, без да каже на Алпай. Тя се среща с Кенан във фоайето на хотела, за да разбере какво се случва.

Фунда си мисли, че Кенан просто си играе, и му казва, че това е бил добър трик, защото е притеснил Алпай. Кенан ѝ казва, че това не е игра, защото си тръгва.

Фунда се пита как може да остави Алпай на произвола на съдбата по този начин. Той ѝ отвръща, че имат къща и много пари в банката.

Фунда пита Кенан дали говори за къщата в Истанбул, която ѝ е подарил. Той казва, че не, къщата, която Алпай е купил за децата, защото в Истанбул няма къща; информира я, че за тази цел ѝ е дал фалшив нотариален акт.

Кенан казва на Фунда да се махне от живота му, защото в противен случай ще предаде флашката на полицията и ще покаже на Алпай споразумението, което е сключила с него.

Вкъщи Фунда е раздразнена, че Алпай е бил в болницата и е „тичал след Мелек“. Той ѝ казва, че Мелек е болна от рак, което поне за момент затваря устата на Фунда. Когато споменава, че Аслъ ѝ е казала, че Мелек е болен, но тя не е осъзнала сериозността, Алпай се ядосва, че дори Аслъ е знаела, а той не. Когато Алпай казва, че е трябвало да бъде до децата, които им се е наложило да се справят с болестта на майка си, Фунда раздразнено пита колко пъти още ще обсъждат Мелек.

Джумали се прибира у дома и разказва на Зюмрют, Вилдан и Йомер за положението на Мелек и за това колко съсипано е цялото семейство. Зюмрют, разбира се, се вбесява, когато научава, че Халил е до Мелек в болницата.

-Какво прави той там? - пита го тя раздразнено.

-Той не е чужд човек. Дори и да не го приемаш, сърцето на нашия син бие за Мелек, отговаря той.

Зюмрют се дразни още повече, когато чува Йомер да казва на майка си, че иска да бъде до Дефне, тъй като тя сигурно е съсипана, но не знае адреса. Вилдан му казва, че ще отидат заедно.

Идрис идва в къщата на Алпай. Тъй като не е получил нищо, докато Зейнел е получил като подарък магазин, той решава да предаде Кенан, като даде на Алпай писмото на Вилдан. Фунда, която чете писмото, им казва, че Кенан планира да се срещне с Вилдан и да ѝ разкаже всичко.

-Ами ако ѝ даде и записите от камерата? - пита Фунда. Тя започва да съставя план и казва на Идрис да каже на Кенан, че е дал писмото на Вилдан.

Докато Икра отправя думи на утеха към Керем и Дефне, Вилдан и Йомер пристигат в имението на Карадаа. Дефне е щастлива да види Йомер и се втурва в прегръдките му.

-Майка ти ще се оправи. Аз вярвам в това, ти също вярвай! - уверява я Йомер.

Зюмрют е бясна, когато научава, че Йомер е отишъл да се види с Дефне, и отбелязва раздразнено факта, че Халил е при Мелек, а Йомер - при дъщеря ѝ. Джумали отново получава пълна заслуга, като напомня на Зюмрют, че сърцето отива там, където е обичано и намира утеха.

Фунда формулира идея, докато чете писмото на Кенан до Вилдан, в което той я моли да се срещне с него, за да може да се обясни и да се сбогува. Тя започва да пише своя версия на писмото от Кенан.

Халил се обвинява, че не е успял да предпази Мелек от мъките и тревогите. Той казва на Сеит Али, че са закъснели да я направят щастлива. Сеит Али му казва, че щом Мелек отвори очи, той ще направи всичко, което е необходимо, за да направи каквото тя пожелае.

Йомер започва да пише в бележника си. Изброява всички прекрасни качества, които е видял в Дефне, любовта ѝ към всички и смелостта ѝ. Предполага, че трябва да се е постарал много, за да накара момиче като нея да се влюби в него. Пише, че се чувства много добре, когато е с Дефне, и се надява, че Мелек ще се оправи и че Дефне и цялото ѝ семейство ще имат възможност да изпитат тази радост.

В болницата Алпай иска да се изследва като възможен донор за Мелек. Лекарят го информира, че това могат да правят само преките кръвни роднини; че може да се включи в списъка на донорите, ако иска да помогне на другите.

Алпай се оправдава с това, че ако Мелек умре и децата му трябва да живеят без майка, това ще лежи на съвестта на лекаря.

Фунда отива в хотела, за да занесе писмото, но Кенан вече се е изнесъл. Тя се опитва да му се обади, но номерът вече не се използва.

Идрис носи на Кенан самолетния му билет. Той лъже и казва на Кенан, че е дал писмото на Вилдан и че тя е започнала да го чете. Кенан дава на Идрис плик и му казва, че в него е това, което му се полага, и му предава USB паметта с инструкциите Идрис да я предаде на полицията, след като Кенан се качи на самолета.

Гюлшат полива растенията и изведнъж забелязва дневника на Дефне отстрани на една саксия. Докато Зюмрют гледа с ужас, Гюлшат развълнувано го носи на много щастливия Йомер.

Идрис е ядосан от сумата, която Кенан е сметнал, че заслужава. Затова отива и казва на Алпай, че Кенан планира да предаде Алпай, преди да хване полета си, и те трябва да направят нещо, за да го спрат.

Алпай веднага се обажда на главния си специалист по разрешаване на проблеми Фунда.

Фунда не може да намери Кенан в кафенето и това кара Алпай да мисли, че с него е свършено. За техен късмет Фунда забелязва Кенан да излиза от тоалетната и се договаря със сервитьора да предаде плика на Кенан и само да му каже, че една дама го е доставила.

В същото време в болницата се задействат алармите от устройството за наблюдение на жизнените показатели в стаята на Мелек и към нея се втурва медицинския персонал да я прегледа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!

„Моето име е Мелек“, еп.206: Алпай казва на Мелек за сделката си с Халил!

„Моето име е Мелек“, еп.205: Фунда се подготвя да провали плановете на Алпай!

„Моето име е Мелек“, еп. 204: Фунда намира документите, които Алпай скри от нея!