Актуално В програмата

«Модерно», събота, 31 октомври от 10.00 часа

Добави коментар

Елена Петрова и ЛиЛана в модно съревнование за Оскар - тази събота в «Модерно» по bTV, 31 октомври от 10.00 часа
Тази събота, 31 октомври от 10.00 часа специално за зрителите на «Модерно» ЛиЛана за първи път ще сподели какви са отношенията ѝ с R. Kelly и ще разкрие подробности за новия си проект с известен музикален продуцент от САЩ.

Елена Петрова и ЛиЛана


Водещата на втория сезон на Dancing Stars – Елена Петрова ще разкаже как я е забелязал режисьорът на “Козият рог” - Николай Волев. Красивата актриса ще разкрие и защо все още не ѝ се е наложило да си купи бижу, кои са ѝ по-скъпи - сценичните костюми от любими роли в киното и театъра или дрешките от специалните моменти на децата й.

Елена Петрова

 
Водещата Радост ще постави на двете изящни дами нелеката задача да се пременят достойно за блясъка на холивудските прожектори, но само за скромната сума от 250 лв. Дали ще проявят изисканата практичност на английската кралица или вроденото чувство за стил на българката и успешни ли ще се окажат компромисните предложения на стилистите Тути и Добри, ще стане ясно в предаването.

ЛиЛана


“Скучно е да съм принцеса в живота, принцесите не могат да бъдат диви” – ще сподели Елена Петрова, която е готова за «червения килим» на Оскарите. ЛиЛана пък ще  разкрие, че в тинейджърските си години е имала желанието да прилича на своя идол – Мерилин Менсън.

Доближава ли се блясъкът, славата, богатството и красота на българските известни личности до тези на холивудските звезди и какви са модните тенденции, на които се подчиняват? Какви пухкави зайчета и театрални завеси ще намери Радост по долните рафтове на гардеробите на двете дами, зрителите ще видят тази събота, в «Модерно», 10:00 ч. по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV