Актуално В програмата

„Модерно” събота, 14 ноември от 10.00 часа по bTV

Добави коментар

Водещият на Dancing Stars Митко Павлов и поп певицата Галя в „Модерно” събота, 14 ноември от 10.00 часа по bTV
Модерно

Тази събота, 14 ноември от 10.00 часа в студиото на „Модерно” ще влезе Митко Павлов, но не за да смени водещата Радост, а за да отвори „тайника” на мъжката суета и гардероба и в живота като цяло. Водещият на „Dancing Stars 2” ще разкрие още по какъв повод е слагал червена перука, защо слиповете на Супермен са му любими, както и защо е изключително ценна фланелката на единствения Манчестър Юнайтед с името на адаша му - Димитър Бербатов.

МодерноЗа да спечели окончателно женската аудитория, която отдавна е запленена от неподправеното му чувство за хумор и искреност, най-после Митко ще назове най-важните за един мъж неща. „Легло и леб”, безмилостно ще отсече водещият. Той ще сподели още кои са клишираните еротични фантазии сред мъжете, за какво е използвал крем „Бебе” и как възприема прилепналите панталони. Митко ще се върне малко назад във времето към спомените от казармата, той ще разкаже какво му се случва, когато се налага да пътува със самолет, какво е усещането да си в един футболен отбор с Бойко Борисов. Още много от забавните лични истории и преживявания на водещия зрителите ще видят тази събота в предаването.

Модерно


Женската гордост и суета достойно ще защити поп певицата Галя, която от своя страна ще разкаже за първата си работа, за творческия процес при създаването на една песен и за ученическата си униформа
.

Тя ще впечатли зрителите с куп сценични тоалети и любими костюми от промоции и светски събития. Какво обаче ще открие водещата Радост на „долния рафт” в звездните гардероби на Галя и Митко и какви емоции и спомени ще провокира в тях намереното, зрителите ще видят тази събота от 10.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV