Актуално Други

Много смях и настроение на предпремиерната прожекция на новия комедиен сериал „All Inclusive“

Добави коментар

На 28 февруари започва новият комедиен сериал All Inclusive, а вчера актьорите, екипът и множество гости се събраха на червения килим за предпремиерна прожекция на поредицата.

На 28 февруари в ефира на NOVA точно в 21:00 часа започва новият комедиен сериал All Inclusive, а вчера актьорите, екипът и множество гости се събраха на червения килим за предпремиерна прожекция на поредицата. Сред гостите бяха и зрителите, спечелили покани за събитието чрез Фейсбук игра на страницата на серийния филм. Въпреки снега навън, присъстващите се настроиха на лятна вълна и за това допринесе живото изпълнение на Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, които представиха едноименната песен, специално създадена за сериала по текст на Иван Ангелов и музика на Марио Балтаджиев.

 

Добави описание

 

Освен песента, която гостите на събитието чуха за първи път на живо, те се насладиха и смяха с глас на цели два епизода от семейната комедия. Свежият хумор, комичните перипетии на героите и техните забавни морски емоции, заредиха позитивно публиката и направиха препратка към любими български комедийни филми от миналото. В сюжета не липсваха изненади и любовни обрати, което подсказа, че любовта е една от основните теми в предстоящите епизоди – тя вълнува всички герои, независимо от тяхната възраст.

 

Добави описание

 

„Сериалът е много забавен, но както и в живота, невинаги всичко е само низ от щастливи моменти. Има препятствия, които могат да ни направят по-силни, ако се справим с тях. Нашите герои се изправят и срещу предизвикателства, но хубавото е, когато има положително разрешение в края на ситуацията. Обещаваме на зрителите много любов през целия сезон. И да не забравят, 28 февруари, 21.00 ч. стартира новият сериал All Inclusive! Гледайте го, обещаваме ви страхотно забавление!“, сподели продуцентът Краси Ванков. 

 

Добави описание

 

В ролите на двете семейни двойки влизат Елена Атанасова, Ненчо Балабанов, Любен Кънев и София Маринкова. Компания им правят Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Участват още: Димитър Баненкин, Явор Борисов, Елени Декидис, Мирела Карабанчева, Александрия Чальовски, Любомир Димитров, Стефан Георгиев, Теди Цветкова, Алек Чурчич, Красимир Добрев, Халед Канхуш, Виктор Иванов, Живко Сираков, Моника Иванова, Кирил Стоянов и други.


Не пропускайте “All Inclusive” на 28 февруари от 21:00 ч. по NOVA.
 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Неочаквана изненада за приятелите от „All Inclusive” на финала на сезона

Ще се разделят ли Надя и Боян в “All Inclusive“?

Чефо с трогателен рожден ден в “All Inclusive“

​Ураган от емоции очаква героите в “All Inclusive“

В програмата:

20:00 30.09.2023
Тв програма NOVA