Актуално В програмата

Млада надежда в родната ни атлетика получава подкрепа чрез Наталия Симеонова

Добави коментар

Мадлен Алгафари помага на младо семейство да предпиеме решителна крачка тази събота в „Предай нататък“ bTV

Тази събота, 9 ноември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще видят историята „Лъвско сърце”, която ще им покаже силното желание и волята за победа на Милица Мирчева.

Милица е талантлива и многообещаваща състезателка по лека атлетика. Тя е получавала не едно предложения да се състезава за друга държава, срещу което да получи необходимата финансова подкрепа, но Милица отказва, защото в гърдите ѝ тупти едно истинско българско лъвско сърце.

Добави описание

Проблемът на Милица е че трябва да избере между спорта и обучението,  защото таксата и средствата стават непосилни за нейното семейство.

С помощта на екипа на „Предай нататък”, точно преди старта на ежегодния Софийски маратон, Наталия Симеонова среща Милица с нейните благодетели, които и даряват сума, достатъчна да покрива месечните ѝ разходи.

Добави описание

Окрилена от случващото се, Милица финишира като победител в дистанцията полу-маратон и за пореден път окичва гърдите си със заслужено злато. Атлетката взема решението да подели получените пари с целия отбор, в студиото на „Предай нататък”, тя и отборът ѝ ще получат още един подарък. Какъв е той, зрителите ще видят тази събота от 20.00 часа.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи в събота вечер, носи заглавието „Сексът и градът”.

Герой в този разказ е Габи, която след раждането на детето си рязко напълнява. Това се отразява пагубно на самочувствието ѝ и на взаимоотношенията ѝ с приятеля ѝ Младен, с когото живее и има син. Мечтата на Габи е да отслабне.

При срещата си с Наталия тя със сълзи на очи ѝ споделя, че се срамува от самата себе си. Нападана е системно за теглото си от близките си и най-вече от приятеля си, което я кара още повече да се срива психически.

Добави описание

Когато екипът на „Предай нататък” отива в Плевен, за Габи предстоят страхотни изненади – заедно с Младен, тя посещава Мадлен Алгафари, където прави първата стъпка към приемането си и красотата в нея.

Подарената ѝ специално организирана фото сесия я кара да възвърне изгубеното самочувствие. В студиото на „Предай нататък“ Габи получава и мечтания ваучер за „Пълна програма за отслабване“, но за това, което следва изобщо не си е мечтала някога.

Добави описание

В студиото, на фон на прекрасните цигулки на квартет „Интро“, Младен прави най-важната крачка – признава пред цяла България огромната си любов към Габи и ѝ предлага брак.

Как точно „Предай нататък” става част от живота на тези силни хора, зрителите на bTV ще разберат тази събота от 20.00 часа.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък , Наталия Симеонова

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Лора Крумова напусна bTV