Актуално В програмата

Млада двойка съжителства с духове от различни епохи в „Призраци“ по bTV Comedy

Добави коментар

Хитовият британски ситком на BBC One „Призраци“ („Ghosts“) е най-новото премиерно заглавие в програмата на bTV Comedy.

Страховитият“ комедиен сериал, проследяващ съжителството на млада двойка с група призраци в разпадащо се провинциално имение, тръгва на 25 май (събота) и ще се излъчва всеки уикенд от 23:00 ч. Епизодите ще бъдат достъпни и онлайн на видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

В центъра на забавната „призрачна“ история са Алисън и Майк – млада двойка в затруднено финансово положение с мечта за собствен дом. Двамата смятат, че молитвите им са чути, когато Алисън неочаквано наследява огромното имение „Бетън Хаус“, завещано ѝ от далечен роднина. Алисън и Майк се запътват към имота, но вместо луксозна къща заварват рушаща се постройка в критично състояние. Нещо повече – разпадащото се провинциално имение от векове е дом на неспокойните духове на починалите си през годините обитатели.

Пренебрегвайки съвета на адвоката си да продадат имота, Алисън и Майк решават да се преместят в него и да го ремонтират, с идеята да го превърнат в луксозен хотел. Осемте призрака, живели през различни епохи, но починали на територията на „Бетън Хаус“, не са никак доволни от пристигането на „живата двойка“ и започват да кроят пъклени планове как да се отърват от Алисън и Майк.

След поредица от неуспешни опити да ги сплашат, един от тях бута Алисън от прозореца на горния етаж, в резултат на което тя изпада в клинична смърт. Когато се събужда от изкуствена кома две седмици по-късно, тя открива, че е придобила способността да вижда и чува призраците в имението. Алисън и Майк решават да се изправят срещу „натрапниците“ и да ги прогонят от дома си, но „страховитият“ им сблъсък води след себе си истински забавен хаос, в който всеки ден е въпрос на… живот и смърт.

Не пропускайте премиерния сериал „Призраци“ – от 25 май (събота), всеки уикенд от 23:00 ч. по bTV Comedy и онлайн на VOYO!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Призраци