Актуално България търси талант

Митьо Крика ухажва Илиана и Дарина в „България търси талант”

Добави коментар

Дарина, М. Сливестър и А.Кадиев натискат „златния бутон” на уникални таланти в последния епизод от същинските кастинги в „България търси талант”

На 5 април от 21.30 часа зрителите на bTV ще имат възможността да видят последния епизод от същинските кастинги пред журито на най-гледаното шоу – „България търси талант”.

България търси талант

Той ще започне с изпълнение на националния отбор на България по Естетическа групова гимнастика на фона на музика от филма „Властелинът на пръстените”.

България търси талант

Сцената на „България търси талант” в неделя ще бъде окупирана от фенове на рока и то не какви да е, а тинейджърки. Това ще провокира Сашо да поиска да има още дъщери и то точно такива. Освен тях, пред журито ще се изявят и таланти, които умеят да композират в различни стилове и да импровизират в рими на момента, както и такива, които имат изумителни енциклопедични познания.

Сред кандидатите за титлата  „талант на България” и тази година ще бъдат вечният кандидат Митьо Крика, миналогодишният финалист Бехайдин Симеонов и още познати на публиката лица. Тази година Димитър Ходжев – Крика ще се опита да впечатли журито не само с „горящия” си номер, но и с ласкави думи. Въпреки че Дарина и Илиана не знаят нищо за това кой всъщност е Крика, той ще се опита да ги омае с реплики от типа на – „Ти си журналистическа акула” (към Илиана) и други.

България търси талант

Бехайдин Симеонов, който миналата година се класира трети и тази година ще влезе в битка за титлата като ще срещне отново опонента си от третия сезон – Мурад Мурад от Варна. Какво ще се случи с Крика и Бехайдин, зрителите ще видят в неделя вечер от 20.00 часа.

Едно е сигурно обаче, забавлението ще е най-голямо при Сашо и Мария, които няма да спрат да обсъждат отношенията си. Всеки един от тях ще разкрие още от своите таланти. Мария ще покаже на българските гимнастички, че и тя може да прави шпагат, Сашо ще се учи да върти пойове, ще разсмива участниците и най-после ще разкрие с какъв ритуал помага на талантите.

В последния епизод на журито ще му се наложи да каже доста пъти „Не” след като става жертва на фалшиво пеене и странни танци. Последният участник в предаването дори ще провокира Дарина и Ники да влязат в сериозен спор, от който актьорът с нежно сърце ще излезе с едно сериозно обещание.

Какво е то ще стане ясно в неделя, а дали Ники ще го изпълни, зрителите ще видят в неделя, 5 април, от 21.30ч., когато  bTV  ще излъчи и т.нар. Cull епизод, в който ще станат ясни полуфиналистите в четвъртия сезон на най-обичаното шоу "България търси талант".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя