ТВ анонси Boomerang

Мистър Бийн ще ни забавлява с маратон по Boomerang

Добави коментар

Анимационните приключения на обичания от всички Мистър Бийн показват на най-малките зрители това, което по-възрастните фенове на игралната верния с Роуън Аткинсън познават от години - трогателни истории на забавни приключения, радостни шеги и интересни персонажи.

В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговия приятел Теди, ще ни забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и др.

Хари, училищният приятел на Мистър Бийн, също ще се появи в предстоящите епизоди от маратона. За съжаление, той има един недостатък - толкова много обича да яде лакомства, че не може да спре. Бийн няма да го има само за малко и когато се върне, съдържанието на хладилника му ще бъде изчезнало. Хари ще прибере всичките му хранителни продукти, но ще вземе и Теди. Дали Бийн ще успее да се справи с него? В друг епизод главният герой ще прекарва време с любимата си Ирма. Те ще седнат да гледат телевизия, но телевизорът ще се развали и Бийн ще търси начин да си купи нов. Както винаги, Теди ще му помогне.

Премиерата на маратона „Най-добрите приятели по Boomerang“ е на 14 април от 12.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър