Актуално В програмата

Мистериозно отвличане в „Братя“

Добави коментар

Неочаквани обрати нажежават обстановката до краен предел в новите епизоди на „Братя“

Неочаквани обрати нажежават обстановката до краен предел в новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. Изчезването на Димитър Йорданов (Боксьора) – основен заподозрян за убийството на Лина, заплита и без това сложната ситуация в разследването на ужасяващото престъпление. Денис също няма представа къде е неговият човек и това много го притеснява. Той е все по-обсебен от страхове и подозрения за предателство, не вярва на никого и постоянно проверява дори най-близките си хора.

 

Добави описание


Виктория най-накрая връща доверието си в Борис. Непокорната тийнейджърка е силно уплашена от развоя на събитията около смъртта на Лина и започва да се вслушва в молбите и предупрежденията на своя брат следовател. Тя намира потвърждение за думите на Борис в странното поведение на Боксьора. А когато той изчезва, Вики не знае какво да очаква и се затваря вкъщи по молба на брат си. Опасностите дебнат момичето навсякъде и някой се опитва да я отвлече. Кой се крие зад похищението и какви са намеренията му?


Сериозните подозрения на Мая към Велин се задълбочават. Тя вече е твърдо решена да разбере какво точно крие нейният мъж и тръгва по стъпките му. Мая прави разкритие, което води след себе си сериозни последствия. Какво ще види отчаяната съпруга и как ще реагира Велин на това, че е шпиониран?

 

Добави описание


Лора продължава с опитите да спаси разклатения си брак. Въпреки семейната криза вкъщи и прокрадващите се спомени за Драго, тя е убедена в своите чувства към Борис и иска да даде шанс на любовта им. Една тайно подхвърлена флашка, обаче, ще преобърне нейния свят. Каква важна информация съдържа флашката, кой я изпраща и защо е ключово важна за отношенията между двамата съпрузи?


Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Ще признае ли Драго истината за Борис в „Братя“?

По стъпките на убиеца на Фьодор Опланчик в „Братя“

В „Братя“ Лора получава злокобен знак - какво ще се случи...

Криминалният психолог Румен изчезва в „Братя“

Калин на тест с детектор на лъжата в „Братя”

В програмата: