Актуално В програмата

Мистериите се задълбочават в новия втори сезон на „Библиотекарите”

Добави коментар

Сниманите за рекордно кратък срок епизоди започват на 18 юни, всяка събота и неделя от 15:00 ч. по bTV Action

Новият втори сезон на „Библиотекарите” започва на 18 юни по bTV Action и ще се излъчва всяка събота и неделя от 15:00 ч.

 

Добави описание

Сериалът е сниман за рекордно кратък срок – пет седмици, вместо нормалните три или четири месеца за подобен тип продукции. Въпреки това, наетите в последния момент сценаристи и фактът, че някои от актьорите потвърдили ролите си буквали дни преди началото на снимачния процес, сериалът започва да се излъчва и е повече от успешен в САЩ.

 

Добави описание

Вторият сезон на „Библиотекарите” включва нови злодеи – Просперо от „Бурята” на Уилям Шекспир и Мориарти, главният враг на Шерлок Холмс. Първият е представен като по-голям злодей, който с магия иска да унищожи света и да го устрои по свое желание. Мориарти основно е на страната на Просперо, но работи и с Библиотекарите, когато това е в негов интерес. Освен това, екипът ще се сблъска и със студенти,  изчезващи от университет, чудовището на Франкенщайн, алтернативни вселени, а самата Ева Байрд ще води епична битка за душата си…

 

Добави описание

Актрисата Ребека Ромийн (Ева в сериала) споделя какво ще се случи с героинята ѝ в този сезон: „За нещата, които предстоят, тя ще се окаже неподготвена. Ще трябва да използва всичките си познания, за да се справи с предстоящото”.

 

Добави описание

Крисчън Кейн, в ролята на Джейк Стоун, разказва за забавленията по време на снимките: „Всички се включваме с шеги, не мога да кажа кой е най-големия пакостник, но всяка сцена, която правя с Джон Ларокет (Дженкинс) е като урок по актьорско майсторство. Той е абсолютно брилянтен – забавен, целеустремен и истински!”

 

Добави описание

Ноа Уайли разкрива част от трудностите, които предстоят на героя му Флин Карсън във втория сезон: „Той ще трябва да работи в екип много повече от преди. Ще се научи да се съобразява с всички в екипа, да приема и търси помощ, абсолютно неприсъщо за него”.

 

Добави описание

Линди Бут (Касандра) и Джон Ким (Езекиел) също коментират развитието на героите си. „Страхотно е, че след първия сезон, редакторите ни разбират много повече – разбират вътрешния глас на персонажите и развитието, което предстои, е още по-задълбочено и ще постави героите ни в ситуации, където да изпробват силите и устойчивостта си“, казва Линди. „Освен това, ще стане възможно така да си паснат сцените, че всяка да бъде в точния момент от развитието, като същевременно допринася за цялостно изграждане на персонажите ни”, допълва Джон.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Библиотекарите

Неочаквани съперници и още по-неочаквани ситуации в премиерния трети сезон на „Библиотекарите”