Актуално Други

Миротворецът на Джон Сина със собствен сериал по HBO

Добави коментар

Героят на Джон Сина от предстоящия “Отрядът самоубийци” - Миротворецът ще има собствен сериал по HBO MAX.

Героят на Джон Сина от предстоящия “Отрядът самоубийци” - Миротворецът ще има собствен сериал по HBO MAX.

 

Преди дебюта на “Отрядът самоубийци”, Джон Сина и Джеймс Гън се обединяват в сериал на HBO Max, фокусиран върху героя на Сина - Миротворец. Новият екшън-приключенски комедиен сериал ще разкаже за произхода на героя.


Миротворецът се появява за първи път в комикс на Charlton Comics през 1966. Персонажът, чието истинско име e Кристофър Смит, е човек, който „вярва в мира на всяка цена - без значение колко хора трябва да убие, за да го постигне“, според HBO Max, който обявиха сериала в сряда.

 

Добави описание

 

„Peacemaker е възможност да се задълбочим върху актуалните световни проблеми през обектива на този супергерой / суперзлодей / и най-големият гаден идиот в света“, каза Гън в изявление.

 

Поредицата ще разшири света, който Гън създава за “Отрядът самоубийци”, който за момента се очаква по кината през август 2021.

 

Джон Сина каза: „Вече казах, че за мен е огромна чест и невероятна възможност да бъда част от „Отрядът самоубийци “ и да работя с Джеймс върху фантастичния филм. Невероятно съм развълнувана, че имам шанса да работя отново с него за Peacemaker. Нямаме търпение феновете да го видят. "

 

Добави описание

 

„Джеймс Гън има уникалната способност да създава обширни Вселени, като същевременно съживява душата и остроумието на всеки герой. Очакваме с нетърпение да се потопим в света на Миротвореца “, каза Кейси Блуйс, главен директор по съдържанието на HBO и HBO Max.


Джон Сина ще се завърне в ролята си от филма „Отрядът самоубийци“, а режисьор на филма Джеймс Гън ще напише всичките осем епизода на „Peacemaker“ и ще режисира много от епизодите, включително първия.


Снимките на “Peacemaker” ще започнат в началото на 2021, преди Гън да започне работа по “Пазители на галактиката 3“.


Следващият филм на Джон Сина, който видяхме в “Секс на куково лято” и “Бъмбълби”, е „Бързи и яростни 9“, който трябва да излезе през април 2021.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

Новия трейлър на "Rebel Moon" обещава епичен космически екшън от Зак Снайдър

Нетфликс разкри първия трейлър на "Мъртви момчета детективи”

Първи трейлър на "Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Даяна се бори с папараците и кралското семейство в новия трейлър на "Короната"

Последната любов на принцеса Даяна в „Короната“, сезон 6