Архив Горещо

Миро в “Горещо”: “Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж!”

1 коментар

Миро в “Горещо”: “Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж!” - събота, 13 ноември, от 22:20 часа
Тази събота, 13 ноември, от 22:20 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Миро, който за пръв път разказва подробно за участието си на “Евровизия” и разкрива доста тайни около самия конкурс.

Миро в “Горещо”


“Зад кампанията на Елица и Стунджи стоеше един много готин държавен мъж – Президентът!” – твърди Миро и разказва за срещата си с Георги Първанов по повод участието си в “Евровизия”. Миро разкрива и един неизвестен до момента факт – в годината, в която Елица и Стоян се класират пети, в България е имало телефонно обаждане с въпроса дали разполагаме със зала, в която може да бъде проведена “Евровизия”.
Миро в “Горещо”
Отговорът е, че не разполагаме. “Е, заради това са на 5-то място! Защото трябваше да са първи!” – казва Миро.

“Евровизия” е чудесна форма на дипломация – там се състезава държавата, а не човекът!” – казва Миро и признава, че той лично е спечелил от участието си в конкурса, защото след него има две предложения – едното няма да приеме, но второто го обмисля и то може да го направи известен по света.

За пръв път в “Горещо” Миро говори за вярата си. На 13-годишна възраст той решава, че трябва да намери кой точно е Бог. “Започнах моето издирване – попрочетох малко от Корана, имах приятели, които се занимават с йога – и там съм се интересувал доста. Попаднах на едни приятели, които ми казаха, че техен приятел – йога – в момента е християнин-протестант и е решил, че това е истината.” Миро се свързва с тях и така открива протестантството.

Миро в “Горещо”


“Протестант означава, че ние не вярваме в сградата. Аз вярвам в чистата вяра, в Бог, вярвам, че когато се съберем 4 човека в името на Бог, ние вече сме църква... Да си протестант е доста отговорно.”

Миро разказва как преди четири години на баща му откриват много развита форма на рак на стомаха. Следва бърза операция с много неясен изход. “Баща ми е атеист до мозъка на костите си – в онзи момент стисна здраво вярата, повярва, че може да се оправи и е жив и здрав и до ден днешен.”

„Горещо”, събота, 13 ноември 2010г., 22:20 часа, Нова телевизияИнтересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“