Лица За звездите

Миро не се класира за финала на Евровизия

Добави коментар

Единственото, на което разчитах, беше чудо, каза Миро. Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания се класираха за финала
МироГрузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания се класираха за финала на тазгодишния песенен конкурс Евровизия след втория полуфинален концерт в Осло. Имената на страните са посочени в произволен ред.

Миро с песента "Ангел си ти" не намери място сред десетте финалисти, избрани тази вечер, но се представи достойно като изпълнение и хореография и направи едно наистина добро шоу.

"Благодаря на всички, които ни подкрепиха, за нас е важно, че се представихме добре", заяви Миро след края на концерта. Това винаги е бил политически вот, а България е малка страна. Единственото, на което разчитах, беше чудо, каза Миро. Страната ни се нуждае от позитивен ПР и тази вечер тя го получи, убеден е българският изпълнител. Имахме пропуски в промотирането на нашата песен, но това е грешка на мен и на моя екип, това не е грешка на България, каза в заключение Миро.

Финалистите от първия полуфинал са Босна и Херцеговина, Молдова, Русия, Гърция, Португалия, Беларус, Сърбия, Белгия, Албания и Исландия. Към тях се добавят и пет държави, които са си осигурили участие във финала по право - Великобритания, Франция, Германия, Испания и Норвегия.

Победителят ще бъде определен на финала в събота, 29 май, който Българската национална телевизия ще излъчи пряко от 22:00 часа.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Евровизия

България се класира на финал на Евровизия 2021

Тази вечер България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2021

Азис, DARA, Зуека, Геро ще участват в концерта на Виктория за Евровизия

41 държави ще участват на Евровизия 2021

Евровизия обедини милиони зрители от цял свят със своето виртуално музикално шоу