Актуално В програмата

Миналото препречва пътя на любовта в новия сериал „Лявата ми половина“

Добави коментар

Как тъмните сенки от миналото могат да помрачат една зараждаща се красива любовна история, зрителите на семейния канал bTV Lady ще имат възможност да разберат в новия турски сериал „Лявата ми половина“, чиято телевизионна премиера ще се състои на 17 януари (вторник).

Йозге Яъз в ролята на Сера в „Лявата ми половина“

Йозге Яъз в ролята на Сера в „Лявата ми половина“

Поредицата преплита съдбите на бедна студентка и богат наследник, които преминават през редица перипетии, за да се преборят за любовта си. Вълнуващата мелодрама, грабнала вниманието на зрителите в четири континента, ще върви всяка делнична вечер от 22:00 ч., а абонатите на видео платформата VOYO могат да проследят историята в аванс.

Текст от potv.bg
Йозге Яъз в ролята на Сера и  Толга Менди в ролята на Селим в „Лявата ми половина“

Йозге Яъз в ролята на Сера и Толга Менди в ролята на Селим в „Лявата ми половина“

Сюжет:

Сера (Йозге Яъз – Рейхан от „Обещание“) е младо момиче, чиято съдба претърпява неочакван обрат, след като богатия ѝ баща фалира, напуска майка ѝ Нилгюн (Есра Безен Билгин) и оставя семейството без средства, а брат ѝ се самоубива. Сера е принудена да поеме грижите за майка си, която отказва да приеме, че вече не може да си позволи предишния стандарт на живот, и изживява тежко преместването им в беден квартал. Младото момиче започва работа като камериерка в луксозен хотел, за да плаща семестрите си в частния университет, където изучава архитектура.

Докато е на смяна, Сера почиства хотелския апартамент на привлекателния Селим (Толга Менди) – студент по архитектура в по-горен курс в същия университет, който е собственост на баща му Ихсан (Джансел Елчин – Мурат от „Огнено сърце“). Селим, от своя страна, не може да преодолее смъртта на майка си и повторната женитба на баща си с коварната Асена (Дефне Самйели – Сирен от „Завинаги“).

В университета Сера придава вид на богаташка дъщеря, но срещата им със Селим там ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата и приятелите им. Какво ще последва, когато тайната на Сера излезе наяве и миналото препречи пътя на любовта им – не пропускайте да разберете в епизодите на премиерния турски сериал „Лявата ми половина“ – от 17 януари (вторник), всяка делнична вечер от 22:00 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Текст от potv.bg
Джансел Елчин в ролята на Ихсан и Дефне Самйели в ролята на Асена в „Лявата ми половина“

Джансел Елчин в ролята на Ихсан и Дефне Самйели в ролята на Асена в „Лявата ми половина“

Актьорите:

Главната роля в новия сериал по bTV Lady е поверена на ослепителната Йозге Яъз, която напуска „Обещание“, за да оглави „Лявата ми половина“. „Историята ме грабна от първи прочит и веднага бях готова да се впусна в това вълнуващо предизвикателство. Чувствам се късметлийка, че вдъхвам живот на толкова силна героиня, каквато е Сера. Благодарна съм на продуцентите, че избраха точно аз да се превъплътя в този персонаж“, споделя Йозге. Неин екранен партньор е изгряващата звезда на турските сериали Толга Менди, който бързо успява да спечели овациите на зрителите с отличната си актьорска игра. В „Лявата ми половина“ дългоочакваното си завръщане в българския ефир ще направи и Джансел Елчин, партнирал на Туба Бююкюстюн в един от най-обичаните турски сериали – „Огнено сърце“.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лявата ми половина