Сериали Драми

Милост | Merhamet

Добави коментар

Поредицата Милост | Merhamet е по мотиви от романа „Kahperengi” на турската авторка на бестеселъри Ханде Айтайлъ, преведен на български със заглавие „Неверни кафяви очи”.

Милост | Merhamet - турският сериал

В главните роли:  Йозгю Намал, Ибрахим Челиккол, Мустафа Юстюндаа, Бурчин Терзиоолу и Ясемин Ален.

Поредицата Милост | Merhamet е по мотиви от романа „Kahperengi” на турската авторка на бестеселъри Ханде Айтайлъ, преведен на български със заглавие „Неверни кафяви очи”. Зрителите ще имат възможността да проследят пътя на Нарин, чиято история започва в малко провинциално градче и стига до бляскавите истанбулски нощи.

Сред бурния светски живот, весели компании, нощни барове и перспективна кариера в Истамбул, Нарин среща първата си детска любов. Времето я връхлита с цялата безпощадност на преживяното някога. Наранената ѝ душа неволно връща картините от света на оцеляването, където страхът и силата определят целия живот напред. И днешните ѝ решения...

Нарин трябва да преодолее много трудности, за да се отърси от нищетата, травмите от детството и да стигне до Истанбул. Но веднъж успяла, късметът започва да я спохожда.

Милост | Merhamet

Съдбата я среща с Дениз -  дъщеря на богато семейство и двете момичета се сприятеляват веднага. Ревнивата по-малка сестра на Дениз, Ърмак, неочаквано се завръща от чужбина и е решена да си върне каката, която е „загубила” заради Нарин.

Милост | Merhamet

Нейният приятел  Фърат, красив и успешен заместник директор на голяма банка, е до нея.

Нарин бързо осъзнава, че Фърат е нейният отдавна изчезнал любим и остава много огорчена от факта, че той дори не я разпознава. Отгоре на всичко, адвокатската кантора, в която работи, се заема със случая на Сермет Карайел - хитрец, на когото банката на Фърат е отпуснала кредит. Нарин се заема с казуса и се оказва, че Шермет е също човек от нейното минало.

Милост | Merhamet

Въпреки това, Нарин скоро ще разбере, че греши, а любовта, която смята за мъртва ще се възроди от пепелта по-силна от всякога. Но дали сенките от миналото ще спрат да я преследват?

Милост | Merhamet

Дълъг и невероятен е пътят от малкото градче до елитът на големия град. Преосмислянето на стъпките по този път, срещите, разделите, приятелството, загубите, мястото на любовта, на предаността, предателства ли са предателствата... Все въпроси, които си задава всеки, но отговорите не винаги са еднозначни. Дали с решението Нирин си ще даде отговор за стойностните неща в живота? 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милост