Архив VIP Brother

Милко напусна къщата на VIP Brother

Добави коментар

Милко напусна къщата на VIP Brother. Нова кауза – помощ за хората с нарушено зрение.Тази неделя - битка!
Снощи, след може би най-оспорвания и най-плодотворния откъм събрани средства лайф, след шоу програмите на тримата номинирани съквартиранти, сумата за благотворителност, генерирана до момента, достигна 874 600 лв.

Само снощи бяха събрани близо 100 хил. лв. Милко, Део,  Мария и техните продуценти направиха всичко възможно да съберат, колкото се може повече средства за каузите на VIP Brother.

 Изненадващо, въпреки мощната подкрепа на колегите му, Нелина, Мира, Борис Дали и Соня Немска, както и многото приятели дарили средства, снощи къщата на VIP Brother напусна Милко Калайджиев.


Изненадващо, въпреки мощната подкрепа на колегите му, Нелина, Мира, Борис Дали и Соня Немска, както и многото приятели дарили средства, снощи къщата на VIP Brother напусна Милко Калайджиев.

„Финално класиране” след снощи.
  • Део – 41 хил.лв
  • Мария – 29 хил.лв
  • Милко – 21 хил.лв.


Мустакатият славей прие елиминацията си спокойно и с усмивка, също така спомена, че изпитва силни чувства към всички съквартиранти и няма търпение да се съберат отново, но този път извън пределите на къщата.


НОВА КАУЗА
Също снощи в предаването стана ясна следващата благотворителна кауза. Тази седмица съквартирантите ще събират пари в помощ на хората с нарушено зрение.
Средствата събрани за тази кауза ще помогнат за организиране на специализирано обучение на родители на деца с нарушено зрение, както и за закупуването на 6 модерни кувьоза за родилните отделения в страната.

МИСИЯ
Тази неделя трима съквартиранти, Ивайла Бакалова, Емил Кошлуков и Мария Гроздева ще бутилират вино. Винпром Карнобат се зае със задачата да направят  специално уникално вино, което ще бъде разиграно на търг, средствата от който ще бъдат използвани за благородните каузи на ВИП Брадър.
Специално за мисията те са избрали да направят  купажно вино – комбинация от 3 сорта – Каберне, Мерло и Сира. Тези сортове са избрани, защото те много добре се допълват и от тяхната комбинация се получават много богати, ароматни вина с  плътно тяло и  възможност за отлежаване.
Звездите сами ще дегустират и ще изберат най-подходящия „микс” от трите сорта. След което ще селектират и комбинират по-собствен вкус уникалното  вино VIP Brother 3.

НЕДЕЛЕН ЛАЙФ

Тази неделя предстои живо предаване от арената на VIP Brother 3. Този път съквартирантите ще бъдат подложени на битките „До Чикаго и назад”. Изпитания от запада, традиционна американска кухня, американски футбол и дори супермен ще се включи в неделния лайф. Всичко това в компанията на тримата „биткаджии” Кънчев, Игнатова, Рачков.

ДАРЕНИЕ
Различни хора и организации продължават да даряват средства за каузите.
Влади Владимиров, поет и автор на множество стихосбирки, дари над 1500 книги с негови стихове, като дори лично бе организирал транспортирането им от Самоков до София. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother