Лица ТВ водещи

Миленита и Среброто ще бъдат водещи на Евровизия

Добави коментар

Милена Николова–Миленита и Александър Сано–Среброто ще бъдат водещи на полуфинала и на финала на Евровизия, които ще бъдат съответно на 14 януари и 29 февруари.
Милена Николова–Миленита и Александър Сано–Среброто ще бъдат водещи на полуфинала и на финала на Евровизия, които ще бъдат съответно на 14 януари и 29 февруари.

Полуфиналът ще се предава пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 20.30 часа от Студио 1 на БНТ, когато в битката излизат 22-ма музиканти. Тогава започва и същинската борба в конкурса, когато своя вот ще дадат и зрителите. Изпълнителите ще бъдат оценявани, както от Академията, така и чрез SMS-си. На финала през февруари ще останат само 12 песни.

Миленита и Среброто ще бъдат водещи на Евровизия

Александър Сано-Среброто е български актьор и музикант, роден в Асеновград, но израснал в Русе. Още като тийнеджър сформира музикални банди в крайдунавския град и се ориентира към музиката. Завършва професионална гимназия по мода и облекло, приет в Софийския университет специалност политология. Артистичните му заложби го насочват към НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Боньо Лунгов. През 2004 г. Александър Сано влиза в образа на Среброто и започва да пише музика за предстоящия проект „Братя Мангасариян“, в който участват актьорите Владислав Петров /Кулю/ и Силвестър Силвестров /Зюмбюл/. Така се раждат хитовете „Бай Мангау“, „Тер'о Рер'о“, „Млад Силен Красив“ и „Ромео и Юлия“ и други. Истинската известност на Среброто идва с участието му в последния български филм "Тилт", а сега е една от звездите на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” в ролята на Здравко Киселов–Косъма.

Милена Николова-Миленита е родена в столицата на Куба – Хавана. Говори български и испански. Тя е едновременно музикант, композитор, текстописец и певица. Придобива популярност през 2003 година с хита "Моногамни". После спечели публиката с песента "Назад", а през 2005 година издава дебютния си албум. Новият ѝ албум от 2011 е със заглавие GATO, а в киното дебютира в главната женска роля в „Лора от сутрин до вечер“ на режисьора Димитър Коцев–Шошо. Сега е позната на зрителите с ролята си на Адриана в „Под прикритие”. В последния епизод зрителите видяха и новата ѝ песен “Get you Mathew”, създадена специално за сериала.

Включете се и подкрепете песента, която харесате на 14 януари. Шоуто започва в 20.30 часа по БНТ 1 и БНТ Свят. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Евровизия

България се класира на финал на Евровизия 2021

Тази вечер България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2021

Азис, DARA, Зуека, Геро ще участват в концерта на Виктория за Евровизия

41 държави ще участват на Евровизия 2021

Евровизия обедини милиони зрители от цял свят със своето виртуално музикално шоу