Предавания Ток - шоу

Милена от „Тройка на разсъмване“, в ефира на TV7 за „Нещата от живота”

Добави коментар

От 25 юни феновете на емоционалната водеща Милена ще я гледат в ефира на TV7 всеки делничен ден в половинчасовото ток-шоу „Нещата от живота“.

В понеделник точно в 10:30 е телевизионният дебют на един от най-обичаните радиогласове – Милена от „Тройка на разсъмване“.

 

Милена от „Тройка на разсъмване“

От 25 юни феновете на емоционалната водеща ще я гледат в ефира на TV7 всеки делничен ден в половинчасовото ток-шоу „Нещата от живота“. Така борбената Милена получава страхотната възможност да даде още повече гласност на проектите, с които от години помага на хората.

„Нещата от живота” са за ранобудните и мързеливците, бунтарите и страхливците, за майките и бащите, за обичащите и тези, които изживяват любов...

В „Нещата от живота” заедно ще обсъждаме всичко, което вълнува зрителите – здравето, образованието и любовта, законите или малките революции, които правим всеки ден.

„Нещата от живота” за мен са това, на което искам да науча детето си и да споделя с близките си – обич, внимание, доблест и страст. Много страст“, коментира Милена новото си амплоа в ефира на TV7.

Милена от „Тройка на разсъмване“

Първото издание на „Нещата от живота“ утре ще запознае зрителите с екипа на предаването и неговия характер, а до края на седмицата Милена и нейните гости ще обсъдят българското училище, защо мъжете харесват футбол и какви са възможностите пред хората, които не могат да имат деца. Освен отделната тема на всяко предаване, „Нещата от живота” ще анонсира още културни събития, премиерни филми, театрални постановки, концерти, изложби, ще дава предложения за приятно прекарване на уикенда с необоходимата на зрителя информация.

Гледайте „Нещата от живота” от 25 юни, всеки делничен ден, 10:30!

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нещата от живота