Актуално В програмата

Милена и Иван-Асен се разделят с „Един за друг“

Добави коментар

Вчерашният изключително екстремен епизод определи коя е следващата отпаднала двойка в любимото семейно риалити „Един за друг“.

Неуспешната разходка из мебелния магазин и по „модния подиум“ преобърна резултата за Милена и Иван-Асен и им донесе първото място в стаята за гласуване. Вотът на останалите влюбени отреди романтичната надпревара да продължи втората номинирана двойка Тина и Станимир, която излезе от последната игра с баланса само с 3 от 12 попадения.

„Милена, Иван-Асен, трудно е да се разделим с вас, защото на този етап няма двойка, която да не ни е станала скъпа. Оставяте категорично ярка следа в „Един за друг“, както и в сърцата на всички останали участници. Нека огънят на любовта ви никога да не угасва, все така да грее и да продължи да осветява пътя ви занапред“, обърна се към отпадналата двойка водещият Емил Чолаков.
„За нас беше удоволствие да сме тук, да се срещнем с всички вас и да участваме в предаването. Радвам се, че преживяхме всичко това. Беше уникално и много вълнуващо“, сподели на раздяла Иван-Асен. „Радвам се, че бях част от вилата на любовта и от живота на всички вас. Успех ви желая“, добави половинката му Милена.

Романтичната надпревара навлиза в най-решителната си фаза. Приключението за последните и най-силни двойки ще продължи не с една, а с цели три стаи на предизвикателството. Какво се крие в тях и какви емоции ще провокира, ще разкрият новите епизоди на любимото риалити следваща седмица.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Тяна и Иво са големите победители във втория сезон на „Един за друг“

Серия от изпитания определя победителите във втория сезон на „Един за друг“

На метри от финала Денислава и Даниел напуснаха „Един за друг“

Високо и нестабилно изпитание очаква дамите в новия епизод на „Един за друг“

Зорница и Валентин отпаднаха от романтичната надпревара „Един за друг“