Актуално В програмата

Милена елиминира Кремена от „Игри на волята: България“

Добави коментар

В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците премериха сили в дълга и изтощителна битка за оцеляване.

В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците премериха сили в дълга и изтощителна битка за оцеляване. На Арената те изпитаха уменията си по стрелба, каране на ски върху пясък и запазване на баланс. По-добра в битката бе крехката Милена, която с голяма преднина отстрани Кремена от най-екстремното състезание.

„Опитах и дадох всичко от себе си наистина до последно, но ми беше трудно при баланса. Милена беше по-добра, признавам го. Искам този сезон да победи жена и вярвам, че това ще е Елизабет“, сподели Кремена в последните си минути в „Игри на волята: България“.

В битката за предимство един срещу друг се изправиха Андрей за Милена и Елизабет за Кремена. В играта за памет Андрей успя да издържи едва до втория рунд и Елизабет донесе предимство за съотборничката си за втора поредна седмица.

Ще се зарадват ли Бойците на завръщането на Милена? Какво ще се случи на териториалната битка? Ще продължат ли двете племена да обитават същите локации, както и през изминалите две седмици? Кои ще бъдат новите капитани? - разберете в новия епизод на „Игри на волята: България“ понеделник вечер в 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен утре

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

Рабухчиев е първият отпаднал финалист в „Игри на волята: България“

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в Игри на волята