Актуално В програмата

Милен Цветков в „Стани богат”

Добави коментар

Милен Цветков е последният участник в специалните благотворителни издания на „Стани богат” - 8 май

Милен Цветков в „Стани богат” Две са благотворителните каузи, за които ще събира пари Милен Цветков днес в „Стани богат”.

Популярният тв водещ ще подкрепи с играта си благотворителната инициатива за „Превенцията на трафика на хора”, реализирана заедно с фондация Face to face. Освен това част от спечелената сума на стола на богатството ще отиде и за изследвания за вируса на СПИН на млади хора.

В последното от поредицата специални благотворителни издания на „Стани богат” в рамките на VIP Brother 3, водещият, който ежедневно отправя неудобни питания от ефира на „Нова телевизия”, ще бъде подложен на интелигентения тест и ще отговаря на: “Кой компонент от пътната сигнализация е бил инсталиран за пръв път в Детройт през 1920 г.?”, “След откриването на кой химичен елемент се доказва, че хипотетичната субстанция флогистон не съществува?”, “Днес календарът служи да разпределяме времето си, а за какво напомнял Kalendarum-ът на римляните?”.

За осми последен път утре вечер ВИП съквартирантите ще имат възможност да гледат “Стани богат” в къщата, да коментират играта на популярния участник и едновременно да покажат лични познания.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат , Милен Цветков

Легендарната телевизионна игра "СТАНИ БОГАТ" се завръща с нов сезон

„Стани богат“ - 55 000 лв. са раздадени още в първата седмица на шоуто

„Стани богат“ превзема ефира на bTV от 20-и декември

Михаил Билалов очаква новите участници в телевизионния хит „Стани богат“

Легендарната игра „Стани богат“ се завръща в ефира на bTV