Архив Рокади

Милен Цветков отива в СКАТ?

Добави коментар

Милен Цветков отива в СКАТ, ще води собствено публицистично предаване с елементи на ток шоу, което ще се излъчва всеки делничен ден.
Милен Цветков ще се върне на екран до броени седмици, говори се усилено в медийните среди. Бившият водещ на "Здравей, България“ е получил доста изгодно предложение от шефа на СКАТ Валери Симеонов.

Милен Цветков отива в СКАТ?Цветков ще води собствено публицистично предаване с елементи на ток шоу, което ще се излъчва всеки делничен ден. Зрителите ще имат възможност да се включват на живо и да коментират заедно с него актуалните теми от деня. Живата телефонна връзка е запазена марка на Цветков. Преди много години той въведе този прийом в сутрешния блок на Нова тв, а после и в «Часът на Милен Цветков“.

Знак за предстоящия “трансфер” между журналиста и СКАТ се появи в края на миналата седмица, когато Милен бе поканен за гост-коментатор в предаването на Велизар Енчев. Откакто напусна Нова тв, Цветков отказва интервюта и със сигурност визитата му в медията не е случайна.

Пред Велизар Енчев Милен за пръв път коментира свалянето си от ефира на Нова:
«Аргументът бе нисък рейтинг. За връзка между свалянето ми от ефир и изказването на Бойко Борисов няколко дни преди това, че нямал медиен комфорт, че аз съм го започвал сутрин, пък вечер го довършвал Слави… Не знам… Питайте Бойко защо ме махнаха“, загадъчно подхвърли той.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милен Цветков

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Лора без Милен в “Здравей, България”

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”